forum.gif
Aktīva diena pie jūras
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Aktīva diena pie jūras
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.07.10 16:29
 citēt
Akdievs!Es neko neaicinu! iesāka Janbo! un es gribēju pievienoties! ko jūs te visi gvelžat par nūdismu! Es gribēju vnk pavadīt dienu jūrmalā spēlējot voleibolu utt
Publicēts: 01.07.10 16:30 labots
 citēt
Zaiga_:
smartins: Zaiga, neesi, gadījumā, ļoti "izmisusi", ka puikam "aktīvu atpūtu" pie jūŗas organizē? :bad_smile:

Zini, nē... man žēl tā cilvēka, kurš tā alkst aktīvas atpūtas un neviens neprotas! :D

Vish, nelasiju gan... es tomēr naudiņu pelnu un nespēju visus palagus izlasīt. :) īsumā - no Janbo jāuzmanās, ka nepavedina? :D

Puisis knapi vidusskolu beidzis un nezin, ka ir arī citas aktīvās atpūtas, ne tikai dirnēšana jūrmalā :D
Publicēts: 01.07.10 16:30
 citēt
Pirts labak neka saule, to tev jebkurs dakteric pateiks...

Riepu te neviens neaudze, tu vienkarsi bezdarbnieks un nezini ka savu laiku aizpildit, bet citiem ir gimene, berni un merki dzive kas ir krietni augstak neka brunums adai...

:face-wink:

Nespried pec sevim, un savu vardu plusmu beidzot iemacies savaldit...

Vienu izmeta,uzreiz pecnaceji paradas...

:face-grin:
Publicēts: 01.07.10 16:33
 citēt
njā pirtī es nelīdīšu :D ar svešiem
Publicēts: 01.07.10 16:40 labots
 citēt
ritikoff:
versatile:Nepipetajiem labi un pareizi sataisiita piipe dod galvaa :) + rituals, atmosfera, fona uzliec kadu massive attack mixu, pareizu gaisminju istabaa, ljubaja baba tvaja... :D

diezvai mani interesetu meitene kura klausas massive attack.. :D

cannibal corpse vel vareji pieminet :D:D:D

Nu kada vaina Canibal... vismaz drosi var teikt, ka par Lauri R nefano :)
Publicēts: 01.07.10 16:42
 citēt
Zaiga_:
smartins: Zaiga, neesi, gadījumā, ļoti "izmisusi", ka puikam "aktīvu atpūtu" pie jūŗas organizē? :bad_smile:

Zini, nē... man žēl tā cilvēka, kurš tā alkst aktīvas atpūtas un neviens neprotas! :D

Vish, nelasiju gan... es tomēr naudiņu pelnu un nespēju visus palagus izlasīt. :) īsumā - no Janbo jāuzmanās, ka nepavedina? :D
... turklāt var izrādīties nepilngadīgs :D
Publicēts: 01.07.10 16:43
 citēt
Dollida, cik Tev gadu?
Publicēts: 01.07.10 16:46 labots
 citēt
smartins:Dollida, cik Tev gadu?

domaju ka nedaudz mazak neka bimbo...
uj janbo :face-grin:

vimaz ta iskatas pec bildes :D
Publicēts: 01.07.10 16:52
 citēt
K'ads tur sakars ar pavedināšanu! :D mans piedāvājums ir tīrais altruisms... vajadzīga aukle pludmalē, Janbo vajag izklaides... vot i varam apvienoties bez vsjakai zadņei misļei! :)
Publicēts: 01.07.10 16:52
 citēt
Jauna. vēl jauna! :D
Publicēts: 01.07.10 16:57
 citēt
dolldia:Jauna. vēl jauna! :D
18 vēl nav? :bad_smile:
Publicēts: 01.07.10 16:57
 citēt
Zaiga_:K'ads tur sakars ar pavedināšanu! :D mans piedāvājums ir tīrais altruisms... vajadzīga aukle pludmalē, Janbo vajag izklaides... vot i varam apvienoties bez vsjakai zadņei misļei! :)
Ar tām auklēm nekad neko nevar zināt :bad_smile:
Publicēts: 01.07.10 17:03
 citēt
Smartin jau kādu laiku ir! :D
Publicēts: 01.07.10 17:05 labots
 citēt
Galvenais , ka visi viens otram kko dirš virsū , normāla publika es tā skatos :D Man kkā pārgāja ar daudziem vēlme vispār kkur doties , labāk pats personīgi dažiem piedāvāšu . Divaina tauta tie letiņi ir , ka es saku.
Publicēts: 01.07.10 17:08
 citēt
Bzh:
Zaiga_:

Puisis knapi vidusskolu beidzis un nezin, ka ir arī citas aktīvās atpūtas, ne tikai dirnēšana jūrmalā :D

Vispār vēl neesmu gan beidzis un neteiktu , ka "knapi" mācos :D:D:D
Publicēts: 01.07.10 17:08
 citēt
Bimbo, grib es tev vienu ricjuku iziriesu un tad paskatisies cik tev tavi trenini palidz :D:D:D
Publicēts: 01.07.10 17:11
 citēt
labi es atmetu tam ar roku... nekas te nesanāks :D:D Janbo tev vienam nāksies ripot ar izīrēto ričuku uz jūru
Publicēts: 01.07.10 17:11
 citēt
ritikoff:Bimbo, grib es tev vienu ricjuku iziriesu un tad paskatisies cik tev tavi trenini palidz :D:D:D

uz izturību ? 0 problēmu :) Tik nesaki , ka man atkal būs jāvelkā ar kkadiem 10 km/h , savādāk , ja braukšu pa ātru , tad citi sāks kko dirsties. :face-glasses:
Publicēts: 01.07.10 17:15
 citēt
ja?

bus jabrauc pa kalnu leja....:face-wink:

un es tev neko neteiksu, tikai paskatisos cik liela ta distance strap runasanu un realam darbibam tev bus...:face-grin:
Publicēts: 01.07.10 17:15
 citēt
Janbo:
Bzh:

Vispār vēl neesmu gan beidzis un neteiktu , ka "knapi" mācos :D:D:D

Vaiiiiiii :D
Uz boksu gan neej. Jau tagad ir nelielas problēmas ar saprašanu, pat, ja mācies labi... :D
Publicēts: 01.07.10 17:17
 citēt
ritikoff:ja?

bus jabrauc pa kalnu leja....:face-wink:

un es tev neko neteiksu, tikai paskatisos cik liela ta distance strap runasanu un realam darbibam tev bus...:face-grin:

kjipa DH ?
Publicēts: 01.07.10 17:19 labots
 citēt

Vispār par aktīvu atpūtu nevaru sūdzēties :) Tik brīnos , ka te daudzi tik kūtri uz tām lietām :)
Publicēts: 01.07.10 17:49
 citēt
pisecs.... kas te notiekās :amazing:

Janbo - ko tu te vāvuļo brauc uz jūru un izklaidējies un tie kas strādā nevar tā pa dienu braukāt un izklaidēties, tā var iedzīvoties bezdarbniekos :grimace:
vislabāk ir kaut ko noorganizēt brīvdienās.
Publicēts: 01.07.10 17:52
 citēt
Oliss:pisecs.... kas te notiekās :amazing:

Janbo - ko tu te vāvuļo brauc uz jūru un izklaidējies un tie kas strādā nevar tā pa dienu braukāt un izklaidēties, tā var iedzīvoties bezdarbniekos :grimace:
Viņš tak jau guļ pludmalē ar laptopu priekšā un sauļo savu balto dupsi :bad_smile:
Publicēts: 01.07.10 17:55
 citēt
smartin - laikam, bet viņš jau ar tevi gribēja izklaidēties :D
Publicēts: 01.07.10 17:55
 citēt
smartins:
Oliss:pisecs.... kas te notiekās :amazing:

Viņš tak jau guļ pludmalē ar laptopu priekšā un sauļo savu balto dupsi :bad_smile:

pieķēri :P Nu es jau ar pa brīvdienām domāju Oliss , jo normāli cilvēki jau atpushas ar :)) :face-smile:
Publicēts: 01.07.10 17:57
 citēt
Oliss:smartin - laikam, bet viņš jau ar tevi gribēja izklaidēties :D
Ar mani?!?!?! Nu bāc!!! Kā man pašam tas agrāk nepieleca? :(
Publicēts: 01.07.10 17:59
 citēt
smartins:
Oliss:smartin - laikam, bet viņš jau ar tevi gribēja izklaidēties :D
Ar mani?!?!?! Nu bāc!!! Kā man pašam tas agrāk nepieleca? :(
\

wtf? :D
Publicēts: 01.07.10 18:01
 citēt
janbo - labāk sarunā randiņu ar šejienes jaunām skaistām fotogrāfēm un laid uz jūru izklaidēties, nevis mēģini te sakūdīt dažas vecas piepes uz izklaidi bez alko :D
Publicēts: 01.07.10 18:07
 citēt
Oliss:janbo - labāk sarunā randiņu ar šejienes jaunām skaistām fotogrāfēm un laid uz jūru izklaidēties, nevis mēģini te sakūdīt dažas vecas piepes uz izklaidi bez alko :D

tas ir neiespejami , vecums vecums :D Aij , psarunāju jau te ar pāris blogeriem uz volīti laist , jo te jau atsaucība bij "ļoti" liela xD
Publicēts: 01.07.10 18:15
 citēt
Kas ir ar blogerēm nemāki sarunāt????? :amazing:
Publicēts: 01.07.10 18:27
 citēt
:D:D jo tālāk jo trakāk
Publicēts: 01.07.10 18:30
 citēt
dolldia::D:D jo tālāk jo trakāk
Tā runā, ka smiekli pagarinot dzīvi ;)
Publicēts: 01.07.10 18:32
 citēt
Enough!
Publicēts: 01.07.10 18:59
 citēt
Janbo:Skaidrs , saprotu , ka te nav visai daudz aktīva laika piekritēju. Labāk audzēt riepiņu un gulēt mājās pie pc vai sēdēt darbā

Janbo, nosauc man kaut vienu iemeslu, kādēļ man vajadzētu gribēties atpūsties kopā ar tevi???!!!
Publicēts: 01.07.10 19:33 labots
 citēt
fottto:
Janbo:Skaidrs , saprotu , ka te nav visai daudz aktīva laika piekritēju. Labāk audzēt riepiņu un gulēt mājās pie pc vai sēdēt darbā

Janbo, nosauc man kaut vienu iemeslu, kādēļ man vajadzētu gribēties atpūsties kopā ar tevi???!!!

Janbo ir presite, un vins nav balts :face-wink:
Dzive sakartojs ta ka stradat nevajag, bizznec iet un var atlauties pasauloties ar forsiem cilvekiem...:face-grin:
Publicēts: 01.07.10 19:33
 citēt
Lasu un smejos.

Kad kāds Janbo piedāvā aktīvu atpūtu, tā viņš kratās nost, bet pats tik čīkst.

Vēlreiz prasu, ko esi uz to aktīvismu ieciklējis, tev ar to ir problēmas?

To ka ar kailumu tev ir problēmas jau sapratām, bet varbūt aizej vienreiz un nūdistu pludmali un apskaties visu kārtīgi, lai nebūtu jākautrējas kādā pirtī, vai arī būsi viens no tiem, kas forumā sprēgā, bet dzīvē nerādās, jo redz uz pirti nebrauksi skatīties plikumus, bet uz tavu pludmali aktīvi atpūsties neviens nepiesakās. Bērns kaut kāds, man likās, ka esi morāli pieaugušāks, bet izskatās, ka tavi gadi neko nenozīmē.
Publicēts: 01.07.10 19:52
 citēt
ritikoff:Dzive sakartojs ta ka stradat nevajag, bizznec iet un var atlauties pasauloties ar forsiem cilvekiem...:face-grin:
Tas tak tikai Lunim bizness sakārtots tā, ka visu viņa vietā izdara citi :what:
Publicēts: 01.07.10 20:00
 citēt
smartins:
ritikoff:Dzive sakartojs ta ka stradat nevajag, bizznec iet un var atlauties pasauloties ar forsiem cilvekiem...:face-grin:
Tas tak tikai Lunim bizness sakārtots tā, ka visu viņa vietā izdara citi :what:

Janbo jau arī..
Pa naktīm uzvar pokera freerollos (vai nu kā to sauc), pa dienu bauda augļus pie jūras :)
Publicēts: 01.07.10 20:04
 citēt
Bzh:
smartins:as tak tikai Lunim bizness sakārtots tā, ka visu viņa vietā izdara citi :what:

Janbo jau arī..
Pa naktīm uzvar pokera freerollos (vai nu kā to sauc), pa dienu bauda augļus pie jūras :)
Klausās pulksteņa sekunžu rādītājā, kā naudiņa kontā iebirst :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt