Akdievs!Es neko neaicinu! iesāka Janbo! un es gribēju pievienoties! ko jūs te visi gvelžat par nūdismu! Es gribēju vnk pavadīt dienu jūrmalā spēlējot voleibolu utt
Pirts labak neka saule, to tev jebkurs dakteric pateiks...
Riepu te neviens neaudze, tu vienkarsi bezdarbnieks un nezini ka savu laiku aizpildit, bet citiem ir gimene, berni un merki dzive kas ir krietni augstak neka brunums adai...
Nespried pec sevim, un savu vardu plusmu beidzot iemacies savaldit...
K'ads tur sakars ar pavedināšanu! mans piedāvājums ir tīrais altruisms... vajadzīga aukle pludmalē, Janbo vajag izklaides... vot i varam apvienoties bez vsjakai zadņei misļei!
Zaiga_:K'ads tur sakars ar pavedināšanu! mans piedāvājums ir tīrais altruisms... vajadzīga aukle pludmalē, Janbo vajag izklaides... vot i varam apvienoties bez vsjakai zadņei misļei!
Galvenais , ka visi viens otram kko dirš virsū , normāla publika es tā skatos Man kkā pārgāja ar daudziem vēlme vispār kkur doties , labāk pats personīgi dažiem piedāvāšu . Divaina tauta tie letiņi ir , ka es saku.
Janbo - ko tu te vāvuļo brauc uz jūru un izklaidējies un tie kas strādā nevar tā pa dienu braukāt un izklaidēties, tā var iedzīvoties bezdarbniekos vislabāk ir kaut ko noorganizēt brīvdienās.
Janbo - ko tu te vāvuļo brauc uz jūru un izklaidējies un tie kas strādā nevar tā pa dienu braukāt un izklaidēties, tā var iedzīvoties bezdarbniekos vislabāk ir kaut ko noorganizēt brīvdienās.
Viņš tak jau guļ pludmalē ar laptopu priekšā un sauļo savu balto dupsi
Viņš tak jau guļ pludmalē ar laptopu priekšā un sauļo savu balto dupsi
pieķēri :P Nu es jau ar pa brīvdienām domāju Oliss , jo normāli cilvēki jau atpushas ar )
janbo - labāk sarunā randiņu ar šejienes jaunām skaistām fotogrāfēm un laid uz jūru izklaidēties, nevis mēģini te sakūdīt dažas vecas piepes uz izklaidi bez alko
Oliss:janbo - labāk sarunā randiņu ar šejienes jaunām skaistām fotogrāfēm un laid uz jūru izklaidēties, nevis mēģini te sakūdīt dažas vecas piepes uz izklaidi bez alko
tas ir neiespejami , vecums vecums Aij , psarunāju jau te ar pāris blogeriem uz volīti laist , jo te jau atsaucība bij "ļoti" liela xD
Kad kāds Janbo piedāvā aktīvu atpūtu, tā viņš kratās nost, bet pats tik čīkst.
Vēlreiz prasu, ko esi uz to aktīvismu ieciklējis, tev ar to ir problēmas?
To ka ar kailumu tev ir problēmas jau sapratām, bet varbūt aizej vienreiz un nūdistu pludmali un apskaties visu kārtīgi, lai nebūtu jākautrējas kādā pirtī, vai arī būsi viens no tiem, kas forumā sprēgā, bet dzīvē nerādās, jo redz uz pirti nebrauksi skatīties plikumus, bet uz tavu pludmali aktīvi atpūsties neviens nepiesakās. Bērns kaut kāds, man likās, ka esi morāli pieaugušāks, bet izskatās, ka tavi gadi neko nenozīmē.