Ko sakāt ? Ienāca prātā ideja , ka visi gribēt spējīgie varētu savākties un sarunāt kādu konkrētu , interesantu pludmali , kur varētu no rīta līdz vakaram ķert iedegumu spēlēt volīti un tā
Kāpēc priekš sauļošanās vajag milzīgu kompāniju? Turklāt ne visi būtu personīgi labi pazīstami. Varbūt vēlies tikai palūrētu uz citiem, kad tiem apģērba tā pamazāk?
Uggga:Kāpēc priekš sauļošanās vajag milzīgu kompāniju? Turklāt ne visi būtu personīgi labi pazīstami. Varbūt vēlies tikai palūrētu uz citiem, kad tiem apģērba tā pamazāk?
Vai tad visiem baigās riepas ? Aij nu skaidrs , labāk nebūtu ko tādu ierosinājis , domāju ja jau velotripu var saorganizēt tīri labo , tad arī uz jūriņu visi varētu aiziet , saulrietu pafočēt un tā , domāju , ka ne visi jau ir paspējuši saulē pacepināties
Andreass:+ Oliss, man pirmā doma bija par pusplikām meitenēm
bet šo domu gājienu nesapratu, kaut kāds fetišs, kopā sauļoties
aizej uz zāli , lai nebūtu kauns vai kkādi kompleksi , vnk būtu stilīgi visiem pafočēt saulrietu dienas beigās un ir jau arī interesantas pludmales piemēram uz saulkrastu pusi Var jau aktīvi to dienu pavadīt spēlējot volejbolu , skrienot vai vienkārši sarunājoties pie jūras )
Andreass:+ Oliss, man pirmā doma bija par pusplikām meitenēm
bet šo domu gājienu nesapratu, kaut kāds fetišs, kopā sauļoties
aizej uz zāli , lai nebūtu kauns vai kkādi kompleksi , vnk būtu stilīgi visiem pafočēt saulrietu dienas beigās un ir jau arī interesantas pludmales piemēram uz saulkrastu pusi Var jau aktīvi to dienu pavadīt spēlējot volejbolu , skrienot vai vienkārši sarunājoties pie jūras )
So Gay Esi sameties? Jaaa...kapec gan mes visi nevaretu savakties un saulrieta runaties pie juuras.... tach nevienam nav ko dariit,,, darba nav jabut , majas nav jabut, draugu nav, pienakumu nav, DZIVES LAIKAM ARI NAV... Nu kad tu ej uz to zali tad ari iepazisties ar kaukadiem vienadi domajosiem cilvekiem ka tu un annirs un tad ejat kopa saulrieta un runajies...
Skaidrs , saprotu , ka te nav visai daudz aktīva laika piekritēju. Labāk audzēt riepiņu un gulēt mājās pie pc vai sēdēt darbā. Tas bija kādu nedēļās wīkendu pavadīt pie jūras fočējot cilvēkus pludmalē , aktīvi pavadot dienu un jā arī vienkārši pļāpājot. Nesaprotu ar ko piemēram šī ideja būtu sliktāka pa velotripu vai kādu pirti ? Laikam daudzi te ir ar kompleksiem un bail plikiem rādīties citur
Janbo:Skaidrs , saprotu , ka te nav visai daudz aktīva laika piekritēju. Labāk audzēt riepiņu un sēdēt darbā.
dazhiem nauda japelna pashiem, nevis japrasa vecakiem. pirtiis starp citu darbojas analogiski kompleksi. ja jautajums par mani - es neiedegu. tikai apdegu un pec 2 dienam atkal staigaju balts kaa esmu bijis. stulbi, bet ko darit. vel stulbak ir novakties baram un blicet vienu un to pashu garlaiciigo saulrietu. pirtii vismaz var apriities.
Janbo:Skaidrs , saprotu , ka te nav visai daudz aktīva laika piekritēju. Labāk audzēt riepiņu un sēdēt darbā.
dazhiem nauda japelna pashiem, nevis japrasa vecakiem. pirtiis starp citu darbojas analogiski kompleksi. ja jautajums par mani - es neiedegu. tikai apdegu un pec 2 dienam atkal staigaju balts kaa esmu bijis. stulbi, bet ko darit. vel stulbak ir novakties baram un blicet vienu un to pashu garlaiciigo saulrietu. pirtii vismaz var apriities.
nē nu saprotu , bet reāli cik ls tam nepieciešams ? 5/ 10 max . Par peļupirti arī man nebij naudas , tāpēc ar netiku , kam tagad viegli ? Cik saprotu te ir topā kkādas tādas lietas kā piemēram došanās uz kādu konkrētu pilsētu , pirtiņas utt , es vienkārši piedāvāju kko aktīvu padarīt , bet tikpat labi to jau var darīt arī kādā pirtiņā , kvai pļavā spēlēt futeni.
Skaidri redzams, ka tu doma citas kategorijaas. Cilveki sezh birojaa un pelna naudu izitkai. Ja taja laika esi pludmale, neviens nemaksaa. Doma skaidra? Savukart, pec 6iem-7iem, kad biroja zhurkam darbs cauri - vel stunda lidz pludmalei - aljo... kadai pludmalei? Un es te pat nerunaju par savu gadijumu, kad darbs+projekti ir aptuveni 18h dienaa... brivdienas? nez ka tev, man shaja vasara ir laikam vel 1 neaizplanots weekends kaut kad augustaa. taada ir dziive.
versatile:Skaidri redzams, ka tu doma citas kategorijaas. Cilveki sezh birojaa un pelna naudu izitkai. Ja taja laika esi pludmale, neviens nemaksaa. Doma skaidra? Savukart, pec 6iem-7iem, kad biroja zhurkam darbs cauri - vel stunda lidz pludmalei - aljo... kadai pludmalei? brivdienas? nez ka tev, man shaja vasara ir laikam vel 1 neaizplanots weekends kaut kad augustaa. taada ir dziive.
Nē nu vismaz pozitīvi , ka daudziem ir ko darīt un aizņemta diena Bet arī diezgan skumji, ka daudzi nevar izbaudīt šo skaisto laiku =/
Janbo, nakts laikā tā arī neesi plānu izdomājis. Nav labi.
Un ko tu visu laiku par kaut kādiem kompleksiem runā, ir aizdomas, ka tev tādi ir. Jo par ko cilvēks runā ar to arī slimo.
+ versatile par to, ka no vecākiem jau viegli paprasīt naudu un gulšņāt pludmalē. Ja man darbā brīvs, tad nu pavadīt viņu pludmalē ir pats stulbākais, ko varētu darīt. Var tak aizbraukt pie draugiem, paciemoties, piemājas dārziņā padarboties.
Bet ja tev nav ko darīt, tad droši gulšņā un pavadi dienu aktīvi (tiesa gan man liekas, ka tu šo vārdu pat nesaproti). Neviens tak tev to neliedz, bet nevajag uzreiz apvainot citus, ja neviens ar tevi kopā negrib to dienu pavadīt.
Nomierinies, saskaiti līdz 10 un atpkaļ līdz 0, būs labāk.
Versatile, bet par to vakara peldi, gan tu nepatiesību runā. Ja ir vēlme, tad vienmēr var sadomāt. Vakar bijām pēc 21 vēl uz ezeru aizbraukuši, ūdens silts. Šodien, ja nenotiks Kino vakars, tad atkal.
Janbo:Skaidrs , saprotu , ka te nav visai daudz aktīva laika piekritēju. Labāk audzēt riepiņu un gulēt mājās pie pc vai sēdēt darbā. Tas bija kādu nedēļās wīkendu pavadīt pie jūras fočējot cilvēkus pludmalē , aktīvi pavadot dienu un jā arī vienkārši pļāpājot. Nesaprotu ar ko piemēram šī ideja būtu sliktāka pa velotripu vai kādu pirti ? Laikam daudzi te ir ar kompleksiem un bail plikiem rādīties citur
Andreass:Janbo, nakts laikā tā arī neesi plānu izdomājis. Nav labi.
Un ko tu visu laiku par kaut kādiem kompleksiem runā, ir aizdomas, ka tev tādi ir. Jo par ko cilvēks runā ar to arī slimo.
+ versatile par to, ka no vecākiem jau viegli paprasīt naudu un gulšņāt pludmalē. Ja man darbā brīvs, tad nu pavadīt viņu pludmalē ir pats stulbākais, ko varētu darīt. Var tak aizbraukt pie draugiem, paciemoties, piemājas dārziņā padarboties.
Bet ja tev nav ko darīt, tad droši gulšņā un pavadi dienu aktīvi (tiesa gan man liekas, ka tu šo vārdu pat nesaproti). Neviens tak tev to neliedz, bet nevajag uzreiz apvainot citus, ja neviens ar tevi kopā negrib to dienu pavadīt.
Nomierinies, saskaiti līdz 10 un atpkaļ līdz 0, būs labāk.
Versatile, bet par to vakara peldi, gan tu nepatiesību runā. Ja ir vēlme, tad vienmēr var sadomāt. Vakar bijām pēc 21 vēl uz ezeru aizbraukuši, ūdens silts. Šodien, ja nenotiks Kino vakars, tad atkal.
Janbo:Skaidrs , saprotu , ka te nav visai daudz aktīva laika piekritēju. Labāk audzēt riepiņu un gulēt mājās pie pc vai sēdēt darbā. Tas bija kādu nedēļās wīkendu pavadīt pie jūras fočējot cilvēkus pludmalē , aktīvi pavadot dienu un jā arī vienkārši pļāpājot. Nesaprotu ar ko piemēram šī ideja būtu sliktāka pa velotripu vai kādu pirti ? Laikam daudzi te ir ar kompleksiem un bail plikiem rādīties citur
atklāti sakot pēc vakardienas sarunām es pat nezinu vai ar tevi gribētu iet Jo cik sapratu , tu tikai uz nūdistu pludmalēm ej Un kur tu rāvi , ka senči mani sponsorē doties uz jūru ? Ir taču ritenis un kājas , tas jau neko nemaksā ne ?
Lai arī topika jautājums vismaz 3x mainīts, tāpat vēl nav pareizs. Vajag aptuveni tā: "Meklēju tādu pašu nestrādājošu vientuļnieku kā es, ar ko pavadīt visu dienu pludmalē, citādi vienam garlaicīgi "
Uggga, nē: tādu pašu nestrādājošu vientuļnieku bez kompleksiem kā es, ar ko pavadīt visu dienu pludmalē, citādi vienam garlaicīgi. Dalībai nepieciešama izziņa par nūdistu pludmaļu iepriekšēju neapmeklēšanu un jāuzrāda derigs sporta zāles abonements.
Janbo, es arī pirtīs kad eju, eju pa pliko tas mani tagad par izvirtuli pataisa pec taviem merogiem? Pa pliko peldeties ari ir forshi Un neticesi, normalam heteroseksualam virietiem ari ir iespejams uz kailu skaistu sievieti skatoties neuzbudinaties...
Janbo, sauļosanās ir SPORTS, tu esi galvu pārsauļojis. Tev ir volejbola bumba un siets? Vai vismaz kāda cita sporta inventārs. Tu tak neko nesaki, tu tikai aicini sauloties un sauc to par sportu.
Velosipēdu par savu naudu nopirki? Drēbes ar ko zviļņāt, dzērienu ko padzerties arī par savu naudu?
Par to sporta kluba abonamentu Versatilem taisnība, Janbo ir ieciklējies uz kaut kādiem kompleksiem un zālītēm. un ar to kailumu viņam ar problēma, gan jau ka pirtīs karsējas halātā
versatile:Uggga, nē: tādu pašu nestrādājošu vientuļnieku bez kompleksiem kā es, ar ko pavadīt visu dienu pludmalē, citādi vienam garlaicīgi. Dalībai nepieciešama izziņa par nūdistu pludmaļu iepriekšēju neapmeklēšanu un jāuzrāda derigs sporta zāles abonements.
Andreass:Janbo, sauļosanās ir SPORTS, tu esi galvu pārsauļojis. Tev ir volejbola bumba un siets? Vai vismaz kāda cita sporta inventārs. Tu tak neko nesaki, tu tikai aicini sauloties un sauc to par sportu.
Velosipēdu par savu naudu nopirki? Drēbes ar ko zviļņāt, dzērienu ko padzerties arī par savu naudu?
Par to sporta kluba abonamentu Versatilem taisnība, Janbo ir ieciklējies uz kaut kādiem kompleksiem un zālītēm. un ar to kailumu viņam ar problēma, gan jau ka pirtīs karsējas halātā
versatile:Uggga, nē: tādu pašu nestrādājošu vientuļnieku bez kompleksiem kā es, ar ko pavadīt visu dienu pludmalē, citādi vienam garlaicīgi. Dalībai nepieciešama izziņa par nūdistu pludmaļu iepriekšēju neapmeklēšanu un jāuzrāda derigs sporta zāles abonements.
IZVIRTUĻI Un kāds sakars vispār zvilnēšanai pa pliko ar vnk dienas pavadīšanu pie jūras ? Nē nu man prieks , ka jūs tādi drosmīgi un gribat TIKAI pa pliko iet , ejiet , bet nu es tad atsakos , jo nav mans sapnis ieraudzīt pliku Andreass vai versatile , vai kādu citu xD Pirts ir cita lieta , bet nu nejau pludmalē , NE nūdistu Andreass , ja man nebūtu volejbola tīkls , bumba un pārējais inventārs , es jums piedāvātu ? Protams , ka man ir Jautājums tikai , kur visi gribētu spēlēt un zvilnēt Bet cik saprotu , te visiem tik daudz darba , ka tik spēj tādā laikā pie pc sēdēt un fotoblogā ideju apspēlēt pēc savas patikas . Jā pats nopelnīju naudiņu Un ko tagad teiksi ?