forum.gif
Aktīva diena pie jūras
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Aktīva diena pie jūras
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.07.10 20:11 labots
 citēt
It`s all about poker :)
Publicēts: 01.07.10 21:47 labots
 citēt
uh,,,ta sadzeros alu..?!
nu kad jurtmalas pasakums? :D
Publicēts: 01.07.10 22:04
 citēt
uuu,cik reeciigs lasaaamais,bik paaarsmeejos. :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Publicēts: 01.07.10 22:16
 citēt
anonims_ mēs tik tālu neesam tikuši jo visi novirzījuši tēmu :D bet nu es jau gribēju. Jā janis19 smieklīgi gan :D
Publicēts: 01.07.10 22:50
 citēt
nu tad būs vai ne. Citādi es brīvdienās citu pasākumu ieplānošu. No Janbo neko nevar saprast. Tad aicina, tad neaicina.

Esi vīrs vai neesi, saki būs vai nebūs. Apsolamies visi kas ieradīsies neko nepieklājīgu tev nerādīt, lai sirds neapstājas.
Publicēts: 01.07.10 23:02
 citēt
njā tad vēl visi aizbrauksim bez paša Janbo!
Publicēts: 01.07.10 23:10
 citēt
Kamēr jūs te virtuāli, es šodien jau pabiju pie jūras :)
Iedegumu gan nesanāca paķert, jo bija jau pavēls, bet to ir ieplānots atgūt pa brīvdienām.
Publicēts: 01.07.10 23:26
 citēt
Kāda jēga kko organizēt , ja te tāda publika ? Vēlāk arī bij doma pie sevis Janbo pirtiņu uztaisīt :D Bet nu ja tāda publika , tad ko tur , labāk jomas svētkus iešu fočēt.
Publicēts: 01.07.10 23:51
 citēt
OK! kā būtu ja mēs visi tā smuki 5dien salasītos un ripotu ar vilcienu uz Saulkrastiem?
Publicēts: 01.07.10 23:54
 citēt
rīt ripošu ar mašīnu uz Saulkrastiem :grimace:
Publicēts: 01.07.10 23:58
 citēt
Tāpatās vai tas ir zināmā mērā saistīts ar Janbo uzaicinājumu... ja to var nosaukt par uzaicinājumu :D
Publicēts: 02.07.10 08:05
 citēt
es rit ripoju ar masinu uz apshuciemu lidz svetdienai..
bushu juras krasta ..
ja redzat kadu nikonistu sortos tad laipni varat pioebiedroties alus dzershanas sacensibaas!
Publicēts: 02.07.10 08:46
 citēt
anonims_:es rit ripoju ar masinu uz apshuciemu lidz svetdienai..
bushu juras krasta ..
ja redzat kadu nikonistu sortos tad laipni varat pioebiedroties alus dzershanas sacensibaas!

Kāpēc tu tādu mazu gabalu tik ilgi riposi, no šodienas līdz svētdienai?????
Alu priekš sacensībām uzsauc :amazing:
Publicēts: 02.07.10 08:53
 citēt
Jā,jocīga diskusija-divas dienas cilvēki internetā spriež,ka vajadzētu braukt uz jūru,cik slikti ir tie,kuri nebrauc un tikai sēž pie datora.Palaidu garām iespēju,jo biju jūrmalciemā pie vietējiem zvejniekiem,sarunāju fotosesiju šiem pie murdu un stāvvadu izņemšanas.
Publicēts: 02.07.10 09:04
 citēt
Janbo:Kāda jēga kko organizēt , ja te tāda publika ? Vēlāk arī bij doma pie sevis Janbo pirtiņu uztaisīt :D Bet nu ja tāda publika , tad ko tur , labāk jomas svētkus iešu fočēt.
tipa Haiduka vietu gribi ienjemt? Nu skan : Janbo pirtiņa... ieeja tikai ar deriigu sporta zaales abonomentu, limonaades vietaa tikai limonaadiite utt... :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas