Kad Photoshopā caur Image - Calculations sajaucu 2 mb kanālus, viņš man nepiedāvā bildi saglabāt iekš .jpg, kā tikai tif, .psd un citos. Kā dabūt jpg bildi to kalkulāciju rezultātā?
A tad kāda mārrutka dēļ rezultāts tiek radīts kā alfa,nevis kā jauns fails,kuru tad var pārmest uz grayscale vai rgb,pēc gaumes un patikšanas un noseivot kā jepegu?
60uz5komats6:A tad kāda mārrutka dēļ rezultāts tiek radīts kā alfa,nevis kā jauns fails,kuru tad var pārmest uz grayscale vai rgb,pēc gaumes un patikšanas un noseivot kā jepegu?
hvz, viemkārši tā tiek skaidrots. Es tajā Calculations salieku attiecīgus kanālus, sapludinu pēc gaumes, vēlamo rezultātu vēlos saglabāt, bet nevaru. Nepastāv opcijas Flatten image Varbūt kāds var padalīties soli pa solim metodē? Vai kam tā domāta? Man tumša bilde
alchsh:nospied ctrl-a, tad ctrl-c, tad ctrl-n, tad OK, un tad ctrl-v un tad ctrl-alt-shift-s, sakjeksee ko vajag un OK.
labi, mans variants darbojas, tachu cherez zh... ar tiem 8 bitiem shancee, jaa.
Oi paldies, labo cilvēk, super Izmēģināju, viss ir
Bet sasodīts kapēc visstas,ja kalkulāciju dialoga loga apakšā ir iespēja izvēlēties kur bāzt to rezultātu,nu tak uzliec "New Document" i vyss.Pēc tam Image-->Mode-->Grayscale ----> Image-->Mode-->RGB.
ar shortcutiem to var izdariit 2.5 sekundees. ar peli izspaidiit - tas buus nedaudz ilgaak, bet ja ieraksta actionscriptaa darbiibu, tad pavisam zibeniigi.
Vil:
Oi paldies, labo cilvēk, super Izmēģināju, viss ir
Bet sasodīts kapēc visstas,ja kalkulāciju dialoga loga apakšā ir iespēja izvēlēties kur bāzt to rezultātu,nu tak uzliec "New Document" i vyss.Pēc tam Image-->Mode-->Grayscale ----> Image-->Mode-->RGB.
nu re, arī tā sanāk. Jau biju mēģijājis arī tā, taču bez Image --Mode -- Greyscale darbības nekas negāja.