Slavenam mūziķim kritiķi jautā-cienītais maestro,mēs jūs pazinām kā izcilu vijolnieku,kāpēc pēdējos gados esat pārgājis uz klavieru spēli? -Bet jūs paši pamēģiniet noturēt uz vijoles alus kausu!
pagatanes formaa - daudz speeleeju, tagadnes formaa - kad uznaak nostaljgjija ;-)))) vai kad panjemu vijoli rokaa, lai iekliktu klusaas dabas kompenee;-)))) P.S. a kas ir Š. H?!?!!??!
Ju jaa vecīt , nepiemirsti ka visiem šitiem "Huligāniem" bija baigās muzikālās izgļitības
tas tik tā, tādā klusumā..... pietiek jau piemēru vispār bez jebkādas muzikālās izglītības, kaut vai www.youtube.com... .... Harisons skolu pameta 13 gadu vecumā.....
Tu mani te pavedināji uz izklaidēm darba laikā , uzliku DVD The Rolling Stones Rock and Roll Circus 1968 , taga skatos fonāa Istās ka pret rītu šitā tikšu lidz Jean-Luc Godard " Sympathy for the Devil"
Nu, Latvijas ietvaros varētu sakontaktrēties ar Oskaru Semerovu, blūza stilā par viņu labāku nebūs www.bitesbluesband.com... Var aiziet uz kādu konci, pabildēt da iepazīties, cilvēks atsaucīgs... par overall mutes ermoņiku spēlēšanu pie Macata seniora jāvēršas, tas Latvijā ir virtuozs... nu, ārpus Latvijas cita bilde
....Neesmu nu nekāds lielais speciālists( kā Daiga te ieminējās), bet brīvajā laikā niekojos )0 jāzin jau ko gribi spēlēt / folk/ blues/country/pop vai Rozenštrauhu??... labākā versija ir kopā ar giču ( ritmam) bet blumīzers melodijai....man māja pilna ar tiem instrumentiem ( = 30 gb.) varu kādu cik necik sakarīgu iedāvināt( man tie pašmācības muzikanti sirdij tuvi)....bet ja nopietni, iesaku sākt ar parasto : http:/cgi.ebay.com/Hohner-455-Echo-Celeste-Tremolo-Harmonica-New-Key-D-/270351778178?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ef238c182( diatonika un hr cgi.ebay.com...cgi.ebay.com... būs iesākumā pagrūta( tur visādas ievilcienu pievilcienu štučkas) ...ar vienu vārdu sakot - zvani 29286546 bet es tev ieteiktu šo te!!!!....cgi.ebay.com...
Tās tevis ieteiktās taču nav diatoniskās, no sākuma jāiemācās dabūt vienu skaidru noti un ar 10 caurumiem sākumam pietiks. Un ko es gribu spelēt- kas to lai zin Bet izvēlēšos laikam C key