forum.gif
Mutes ermoņikas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Mutes ermoņikas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.07.10 17:52
 citēt
Publicēts: 02.07.10 18:21
 citēt
M_Kalnins:Tās tevis ieteiktās taču nav diatoniskās, no sākuma jāiemācās dabūt vienu skaidru noti un ar 10 caurumiem sākumam pietiks.
Un ko es gribu spelēt- kas to lai zin :D Bet izvēlēšos laikam C key

nebūs tik vienkārši ar tām diatonikām jeb 10 caurumiem ( labāk protams ar 12 vai 14) ...sāksi spēlēt - sapratīsi ( ja nu negribēsi čigāt surp/ turp pāris notis....... lai nospēlētu melodiju -jo vairāk caurumu, jo labāk...... C dūrē protams var ( bet do mažrs pamatā šlāgerim) ja gribēsi iemočīt kaut ko blūzīgāku ( bet tas bez papildus pavadījuma nerullēs) vajadzēs E,A...... RESPEKTĪVI, JA SPĒLĒSI ŠLĀGERĪTI PIETIKS AR C......... JA GRIBĒSI KO PLAŠĀK BŪS JĀPĒRK VĒL UN VĒL...... un , ja nopērk lēto galu, tad reizēm pēc vienas normēlas muzicēšanas viņš ir ārā metams, jo neskan vairs tīri ( garš stāsts)......ir labs variants C un G dūrē ( veikals MI-Čaka ielā pie Ziedoņdārza( 6 V-SK) MAKSĀ APMĒRAM 40, LS
....vispār esi mēģinājis pūst vai tikai domā mēģināt?
Publicēts: 02.07.10 19:02
 citēt
Smartiņ,kā tu domā-labāk ir ar 10 vai 12 caurumiem?
Publicēts: 02.07.10 19:30
 citēt
viecha:Smartiņ,kā tu domā-labāk ir ar 10 vai 12 caurumiem?
Viennozīmīgi - 12!!! Lai arī mutes ermoņikas nekad neesmu spēlējis.
Publicēts: 02.07.10 20:44
 citēt
smartins:
viecha:Smartiņ,kā tu domā-labāk ir ar 10 vai 12 caurumiem?
Viennozīmīgi - 12!!! Lai arī mutes ermoņikas nekad neesmu spēlējis.
Tieši mans gadījums.Bet man šķiet,ka izmēram arī ir nozīme,ne?
Publicēts: 02.07.10 21:20
 citēt
viecha:
smartins:iennozīmīgi - 12!!! Lai arī mutes ermoņikas nekad neesmu spēlējis.
Tieši mans gadījums.Bet man šķiet,ka izmēram arī ir nozīme,ne?
[spams] Izmēram pilnīgi noteikti ir nozīme, skaidrs, ka 12 ir labāk par 10, kaut arī tas nav nekāds dižais izmērs. [/spams]
Publicēts: 02.07.10 23:30
 citēt
Kuras no HOHNER diatoniskajām mutes ermoņikām, C toņkārtā izvlētēties cenā līdz ~12Ls :amazing:
Publicēts: 02.07.10 23:34
 citēt
smartins:
viecha:ieši mans gadījums.Bet man šķiet,ka izmēram arī ir nozīme,ne?
[spams] Izmēram pilnīgi noteikti ir nozīme, skaidrs, ka 12 ir labāk par 10, kaut arī tas nav nekāds dižais izmērs. [/spams]

Tad jau 14 būs labāk??? Nav apaļš kā 12 bet tomēr bik vairāk???:face-grin:
Publicēts: 03.07.10 00:15
 citēt
www.meziko.lv... nez vienreiz dzhema ar vinu piedalijos smuki bij :D aizej uz veici "tava skana" un prasi visu ko velies.
Publicēts: 03.07.10 00:32
 citēt
Manimal:www.meziko.lv... nez vienreiz dzhema ar vinu piedalijos smuki bij :D aizej uz veici "tava skana" un prasi visu ko velies.

Tālu jāiet zini ko :amazing:

:face-glasses: cgi.ebay.com...
Publicēts: 03.07.10 02:47
 citēt
smieklīgi, puika bildē kūp, domājams, hronisks pīpmanis, nu pat ērmoņikas sataisījies pūst. Skaties, ka nepārpūli plaušu! Lieku 20 ceptas reņģes, ka ilgāku setu par 3 minūtēm nenopūtīsi!

Apņēmība laba lieta, skolas laikā pūtu. Baro lūpas ar e-vitamīnu, sprēgā citādi nelietes! labs attaisnojums, kā Čērčils cigāra galus konjakā mērcēja, tā pat pirms seta apslapināt lūpas ar visīti

tā, ievadu pateicu, iztirzājums ar bija,,, ā nobeigumā:

Uzmanības mau*elība nerullē, a interesē maz tev mans jaunais hobijs? nevajag iedomāties, ka citiem interesē tavējais!
Publicēts: 03.07.10 08:18 labots
 citēt
MaVi:smieklīgi, puika bildē kūp, domājams, hronisks pīpmanis, nu pat ērmoņikas sataisījies pūst. Skaties, ka nepārpūli plaušu! Lieku 20 ceptas reņģes, ka ilgāku setu par 3 minūtēm nenopūtīsi!

Apņēmība laba lieta, skolas laikā pūtu. Baro lūpas ar e-vitamīnu, sprēgā citādi nelietes! labs attaisnojums, kā Čērčils cigāra galus konjakā mērcēja, tā pat pirms seta apslapināt lūpas ar visīti

tā, ievadu pateicu, iztirzājums ar bija,,, ā nobeigumā:

Uzmanības mau*elība nerullē, a interesē maz tev mans jaunais hobijs? nevajag iedomāties, ka citiem interesē tavējais!

h2o pīpe, tāpēc tā kūpu :face-wink:
Un te nemaz nav jautājums par kaut kādu uzmanības mau-kaut ko, sanāk ka nedrīkt pat uzzināt par sev interesējošu tēmu :what:
Publicēts: 03.07.10 18:06
 citēt
Jebkurā gadījumā:
Mutes ermoņikas ir mūzikas instruments tāpat kā balalaika, akordeons, ģitāra vai klavieres. Tāpēc jautājums šeit ir par MŪZIKU, kas ir komunikācijas veids starp cilvēkiem, instruments ir tikai instruments, ko nevar iemācīties no jūtrubes tutoriāļiem vai vikipēdijas. Ja slinkums aiziet līdz Upīša pasāžai un klātienē ar Aleksandru aprunāties, tad jautājums, vai vispār ir vērts ko ebajā iegādāties...

peace
Publicēts: 03.07.10 19:48
 citēt
viencmuzikanc:Jebkurā gadījumā:
Mutes ermoņikas ir mūzikas instruments tāpat kā balalaika, akordeons, ģitāra vai klavieres. Tāpēc jautājums šeit ir par MŪZIKU, kas ir komunikācijas veids starp cilvēkiem, instruments ir tikai instruments, ko nevar iemācīties no jūtrubes tutoriāļiem vai vikipēdijas. Ja slinkums aiziet līdz Upīša pasāžai un klātienē ar Aleksandru aprunāties, tad jautājums, vai vispār ir vērts ko ebajā iegādāties...

peace

Mīļie rīdzinieki, nu saprotiet lūdzu, ka ne visi fotoblog lietotāji ir no Rīgas :super_man:
Tādēļ šad tad pirms rakstīt kaut ko sakarā ar to der apskatīt no kurienes konkrētais lietotājs ir :bad_egg:

Peace! :face-devil-grin:
Publicēts: 03.07.10 21:21
 citēt
www.muzikascentrs.lv...

Liepājas adrese arī tur ir. Pēdējo reizi biju gan pirms pusgada, varbūt jau aizklapēts cie`

Just keep talking
www.youtube.com...

:)
Publicēts: 06.07.10 09:56
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info: