forum.gif
Par veco labo ebaju
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Par veco labo ebaju
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.07.10 22:21
 citēt
uzpeldeeja caur tviteri.... www.latfoto.lv...

domaaju - reaals staasts vai sacereejums? :D
Publicēts: 01.07.10 22:26
 citēt
Domāju, ka reāls.

Pēdējā laikā krāpniecību skaits un izdoma aug milzīgos apmēros! Ar SMS vien pēdējā gada laikā kādas 3 milzīgas krāpniecības!
Publicēts: 01.07.10 22:36
 citēt
mans miiljaakais topiks par sho teemu ilaarijs.blogspot.com...
Publicēts: 01.07.10 22:47
 citēt
Nigērija... Tur jau diezgan ātri jākļūst skaidram, kas un kā.
Publicēts: 01.07.10 22:48
 citēt
viss tas pats notiek, tikai ar dažādiem stāstiem ieliekot arī latvijas sludinājumu serveros. Bet nu ir jābūt konkrētam muļķim, lai aiznestu uz pastu un aizsūtītu kamēr nauda nav kontā. Tās vēstules galīgi neatgādina Paypal sistemu.

ar vienu ilgi sarakstījos, nepaslinkoju, aizpildīju tukšu TNT veidlapu utt, iedevu viltus traking numuru, šie atraksta viss skaisti, bet izrādās, ka tas pārdevējs varot tikai minimāli 500EUR man nosūtīt, tagad šī summa ir iesaldēta un viņš grib, lai es iztrūkumu (līdz manas preces summai) nosūtu viņam caur Monay Gran.
Vārdu sakot, krāpšana uz katra stūra.

Tad nu es viņam aizraks'tiju, ka neko nesūtīšu, viņš tur stāstīja ka nauda iesaldēta. Nelikos ne ziņas, tad pēc divām dienām raksta, ka esot saņēmis fotoaparātu (neko nekur nebiju sūtījis) un vai man nevajag naudu.
Es viņam aizraks'tiju, ka diez vai saņēmi aparātu, jo nekas nekur netika sūtīts utt.
Vēl visādus vārdus sliktus angliski sarakstīju.

tagad vairs neko neraksta. Bet nu tur bija arī vēstules no bankas utt. Bija interesanti, kādas 4-5 dienas sarakstījāmies. un arī bija jāsūta dēlam uz Nigēriu, tad meitai uz Nigēriju utt.
Kad ieliku pārdevēja adersi meklētāja, tad daudz info parādījās.
Publicēts: 01.07.10 22:59
 citēt
izlasīju ar lielu gandarījumu :)
Publicēts: 01.07.10 23:33
 citēt
Lohu uzmeta uz fočiku.Nav žēl.Idiots.
Publicēts: 02.07.10 00:05
 citēt
Laciz:mans miiljaakais topiks par sho teemu [url=http://ilaarijs.blogspot.com/search/label/scambaiting

:D]http://ilaarijs.blogspot.com/search/label/scambaiting

:D[/url] shitais ir pizdec labs.
Publicēts: 02.07.10 00:20 labots
 citēt
Ilarijs izklaidējās ar IZDOMU:face-grin: ilaarijs.blogspot.com... :face-wink:
Publicēts: 02.07.10 02:07
 citēt
Jolan:Lohu uzmeta uz fočiku.Nav žēl.Idiots.

principaa, piekriitu.
Publicēts: 02.07.10 04:42
 citēt
Jolan:Lohu uzmeta uz fočiku.Nav žēl.Idiots.

Vecām tantiņām zvana un sastāsta, ka viņu mīļotais mazdēļiņš ir savārījis sūdus un, lai lietu atrisinātu, nepieciešami 500 ls, kurus tantiņas, protams, atdod. Viņas jau arī nav žēl un vispār ir pārākās losenes, vai ne?
Publicēts: 02.07.10 05:00 labots
 citēt
Ritz, nu salidzinaji.
Es vienmer parbaudu no kaa peerku, kam pardodu. Elementari pastu googlee iesist neaiznjem daudz laika.
tas pats notiek ari ar uznemuma darijumiem - interesanti paskatiit, kaadi cilveki sezh otra gala un pasuuta. citreiz vieglak komuniceet.
bet nu NIGERIA ir ljotiljotiljoti specigs signals, ka kaut kas nebus kartiba. krapshana veca ka pasaule.
tapat man nav zhel tos, kas tirguu lohotronus spele vai perk "zelta" kjeedes no treninbikshainajiem - vai "iistaas" smarzhas no labi gjerbtam sievietem uz ielas - tur daudz prata nevajag lai sajeegtu ka tevi megina uzmest.
ir aitas, ir cirpeji. Zhel labas kameras, kas tagad Nigerija, zhel pasta izdevumu, bet... skola maksa naudu, one way or another. Iespejams, shis macibas delj velak cilvekam aiztaupisies krietni lielaki zaudejumi...
Publicēts: 02.07.10 07:59
 citēt
Neticu, ka Dainis tā varēja iekrist. Gan jau ka izkopēts stāsts no citurienes.
Publicēts: 02.07.10 09:14
 citēt
Andreass:Neticu, ka Dainis tā varēja iekrist. Gan jau ka izkopēts stāsts no citurienes.

Andri, lasi uzmanīgāk-
augšējā (tonētā) rindiņā figurē Guntars Lindbergs
Publicēts: 02.07.10 10:02
 citēt
Taisnība. Parakstu meklēju zem teksta, par augšu kaut kā neiedomājos. Paldies.
Publicēts: 02.07.10 13:13
 citēt
Orģināls pirmo reizi laikam traukos DB tika publicēts, Dainis tikai paŗpublicējis.
Publicēts: 02.07.10 14:32 labots
 citēt
vot šobrīd brīvāks, parakstīšu textiņu, kā man te sūtas viena no krievijas, arī piķi grib.

Atnāk e-pasts, tjipa atrasta mana epasta adrese kaut kādā lapā, kuru nemaz nepazīstu, saka, grib iepazīties. Pievienotas pāris foto, meitene jauna, sexīga. Aizrakstu, ka neko nezinu par to saitu un tjipa arī iepazīties no tā kā nevēlos. Bet īsti atteikt neatteicu. Atnāk teksts jau ieinteresēts, stāsta par sevi tā un tā. (angļu val viss)
Kaut ko atbildu, pa kādai tupai frāzei, bet pretī nāk jau gandrīz mīlas vēstules, bet uz jautājumiem konkrēti neatbild.
Izdomāju paspēlēt, ar ko tas beigsies.
Kaut kāda sestā astotā vēstulē (Katrā vēstulē pievienotas pāris viņas bildes. Bildes tukšas, bez exif datiem ) jau "meitene" nevar gulēt bez manis, nu brauks ciemos, ne uzprasot, uz kurieni, ne foto mans ir ne kā, jau brauc, bijusi caļojumu aģentūrā noskaidrot kas un kā. Papīri maksājot 360 Eur.
Es prasu - ar ko ta brauksi?
Ātbildē atkal sirdi plosoša vēstule par mīlu (gara turklāt) un beigās - ak vai nelaime, darba vieta naudu nedod. Aģentūra sakot, ka vajag steidzami, citādi papīrus anulēs... ha :) Aizņemties nav no kā, vai nevarot es palīdzēt - krievijā cilvēki bankas kontus nevar atļauties, lai sūtu uz Western Union. Iedeva parametrus.
Es saku, ok, iedod Ceļojumu aģentūras kontu, pārskaitīšu, un jau gaidu tevi atplestām rokām.
Atkal atbild, kaut ko ņū, bē.. atsūti tjipa naudiņu.
Aizrakstīju, ka jau aizsūtīju, ja neatrod, lai paskatās apkārt rūpīgāk. :)

Vot, galīgi cilvēkus par lohiem tur. Iespējams, ka kāds arī uzķeras....
Publicēts: 02.07.10 14:46 labots
 citēt
Vil:vot šobrīd brīvāks, parakstīšu textiņu, kā man te sūtas viena no krievijas, arī piķi grib.

Atnāk e-pasts, tjipa atrasta mana epasta adrese kaut kādā lapā, kuru nemaz nepazīstu, saka, grib iepazīties. Pievienotas pāris foto, meitene jauna, sexīga. Aizrakstu, ka neko nezinu par to saitu un tjipa arī iepazīties no tā kā nevēlos. Bet īsti atteikt neatteicu. Atnāk teksts jau ieinteresēts, stāsta par sevi tā un tā. (angļu val viss)
Kaut ko atbildu, pa kādai tupai frāzei, bet pretī nāk jau gandrīz mīlas vēstules, bet uz jautājumiem konkrēti neatbild.
Izdomāju paspēlēt, ar ko tas beigsies.
Kaut kāda sestā astotā vēstulē (Katrā vēstulē pievienotas pāris viņas bildes. Bildes tukšas, bez exif datiem ) jau "meitene" nevar gulēt bez manis, nu brauks ciemos, ne uzprasot, uz kurieni, ne foto mans ir ne kā, jau brauc, bijusi caļojumu aģentūrā noskaidrot kas un kā. Papīri maksājot 360 Eur.
Es prasu - ar ko ta brauksi?
Ātbildē atkal sirdi plosoša vēstule par mīlu (gara turklāt) un beigās - ak vai nelaime, darba vieta naudu nedod. Aģentūra sakot, ka vajag steidzami, citādi papīrus anulēs... ha :) Aizņemties nav no kā, vai nevarot es palīdzēt - krievijā cilvēki bankas kontus nevar atļauties, lai sūtu uz Western Union. Iedeva parametrus.
Es saku, ok, iedod Ceļojumu aģentūras kontu, pārskaitīšu, un jau gaidu tevi atplestām rokām.
Atkal atbild, kaut ko ņū, bē.. atsūti tjipa naudiņu.
Aizrakstīju, ka jau aizsūtīju, ja neatrod, lai paskatās apkārt rūpīgāk. :)

Vot, galīgi cilvēkus par lohiem tur. Iespējams, ka kāds arī uzķeras....
Moš džuse tiešām iemīlējusies, a Tu viņu šitā atšuvi :bad_smile:
Publicēts: 02.07.10 14:50
 citēt
njā, moš. Ak cietsirdīgā mana sirds! ...:anger:
Publicēts: 02.07.10 14:54
 citēt
majta Vilsss s;-ppp;_)))
Publicēts: 02.07.10 14:59
 citēt
dansiga:majta Vilsss s;-ppp;_)))

njā, nemāku es ar sieviešiem apieties... vai nu sex uzreiz, vai pa purnu! :P
Publicēts: 02.07.10 16:24
 citēt
Jā, tāds vēsules kā VIl pat uz darbu sāk nākt. Meitenes gan tāds nedabiskas, ieliskas pārāk :D :D
Publicēts: 02.07.10 17:14
 citēt
Man arī tādas vēstules pēdējā laikā nāk uz darba mailu (adrese tipa firma@firma.lv). Citreiz minēts, ka esot mani (firma) lattelecom saitā manījusi, citreiz vienkārši minēts, ka kaut kādā saitā redzējusi :D Vēstules nāk latviski (ar googli tulkots) un apakšā tas pats teksts arī angliski. Atbildēt gan neesmu vēl saņēmies :D
Publicēts: 02.07.10 17:43
 citēt
Ha-ha- a es arī šorīt nobrīnījos- pēkšņi no kautkāda krievu saita "mirtesen.ru" atnāk "googles tulkotāja sliktā krievu valodā" uzrakstīta vēstule no meitenes Sandras, gribošas kaučko par lielo ļubestību stāstīt un savas bildes sūtīt ( ja es uzrakstīšu šamai)...:)
Maz ticami, ievērojot manu opja vecumu..:)))
Publicēts: 02.07.10 17:49
 citēt
Ta jūs esat vīrieši, vai kas? Kāpēc smukām džusēm un e-pastiem neatbildat? :what:
Publicēts: 02.07.10 18:16
 citēt
Friidis:Ha-ha- a es arī šorīt nobrīnījos- pēkšņi no kautkāda krievu saita "mirtesen.ru" atnāk "googles tulkotāja sliktā krievu valodā" uzrakstīta vēstule no meitenes Sandras, gribošas kaučko par lielo ļubestību stāstīt un savas bildes sūtīt ( ja es uzrakstīšu šamai)...:)

uzraksti gan, vismaz padraiskosies (epastiski) :grimace:
Publicēts: 02.07.10 18:51
 citēt
Vil:
Friidis:Ha-ha- a es arī šorīt nobrīnījos- pēkšņi no kautkāda krievu saita "mirtesen.ru" atnāk "googles tulkotāja sliktā krievu valodā" uzrakstīta vēstule no meitenes Sandras, gribošas kaučko par lielo ļubestību stāstīt un savas bildes sūtīt ( ja es uzrakstīšu šamai)...:)

Atcerejos, ka man ar kkur bij tada vestule, mekleju, nevaru vairak atrast... Varet pamulkoties! :D
Publicēts: 02.07.10 19:10
 citēt
Vil:

Kad biju jaunāks, parasti mēdzu reāli darīt, nevis tikai "epastiski draiskoties"...:)))
Publicēts: 02.07.10 19:19
 citēt
Friidis:
Vil: uzraksti gan, vismaz padraiskosies (epastiski) :grimace:

Kad biju jaunāks, parasti mēdzu reāli darīt, nevis tikai "epastiski draiskoties"...:)))

Kuš! Ka uzticamā trauku mazgājamā mašīna nesadzird.
Publicēts: 02.07.10 21:13 labots
 citēt
Sedlins:

Atcerejos, ka man ar kkur bij tada vestule, mekleju, nevaru vairak atrast... Varet pamulkoties! :D

Varbūt jamiem kaut kāds pašiznīcināšanās laiks uzlikts, jo es arī vairs neatradu, ne inboxā, ne pie dzēstajiem :what:
Publicēts: 02.07.10 21:24
 citēt
Friidis:
Vil: uzraksti gan, vismaz padraiskosies (epastiski) :grimace:

neviens neapšauba tavas gaitas :) Tikai šitās vai šitie ķer kaifu, ja kāds nolaiš piķi :) Tā ka par kontaktdraiskošanos nevar būt ne runas :)
Publicēts: 20.10.10 20:36
 citēt
Saņēmu vēstuli no kādas "dāmas", tikai nesapratu, ko viņa grib darīt ar kaut kādu kasti - man viņai jāsūta kaste vai es jau viņu esmu kaut kur aizsūtījis ar visu kasti :D:D:D

hello [url=www.randevu.lv
Es]www.randevu.lv
Es[/url] esmu nathalie i sawyour profilu un i tolk interesanti par to es
kā jūs sūtīt man kastīti, lai es jums vairāk par sevi un
Es sūtīt jums manu attēlu, dzirdēt ir e-pasts addrss (nathalie_good24@yahoo.com) cer dzirdēt no
drīz.

hello [url=www.randevu.lv]www.randevu.lv[/url]
I am nathalie i sawyour profile and i tolk interesting on it i will
like you send me in box so that I will tell you more about myself and
I will send you my picture hear is email addrss(nathalie_good24@yahoo.com) hoping to hear from
soon.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):