izdevīgas ta viņas varbūt ir , bet teiksim man viņas liekās absolūti nenopietnas ... - ja es vēlēšos apskatīt kāda fotogrāfa darbus vai ko citu tad es meklēšu viņa mājas lapu un nevis kaut kādu mistisku lapeli sociālajā tīklā ...
Traktorz:izdevīgas ta viņas varbūt ir , bet teiksim man viņas liekās absolūti nenopietnas ... - ja es vēlēšos apskatīt kāda fotogrāfa darbus vai ko citu tad es meklēšu viņa mājas lapu un nevis kaut kādu mistisku lapeli sociālajā tīklā ...
Šeit runa ir par telpu iri nevis fotogrāfa darbiem
7. Vortāla lietotājiem ir aizliegts izvietot [url=www.fotoblog.lv]www.fotoblog.lv[/url] komercinformāciju (tai skaitā sūtīt citiem lietotājiem, izmantojot iekšējo vēstuļu sistēmu), izņemot forumu vai iepriekš saskaņojot ar administrāciju. Pārkāpuma gadījumā lietotājs var tikt dzēsts bez brīdinājuma.
Marchello:7. Vortāla lietotājiem ir aizliegts izvietot [url=www.fotoblog.lv]www.fotoblog.lv[/url] komercinformāciju (tai skaitā sūtīt citiem lietotājiem, izmantojot iekšējo vēstuļu sistēmu), izņemot forumu vai iepriekš saskaņojot ar administrāciju. Pārkāpuma gadījumā lietotājs var tikt dzēsts bez brīdinājuma.
Marchello:papīra fonu lietošana 5 Ls, ja tiek sasmērēts 5 Ls par metru
pēc kādiem kritērijiem tiek vērtēta "sasmērēšana"? jeb arī pa lielam defaultā jārēķina, ka par fonu būs jāmaksā 10 Ls, tātad patiesībā 3h fotosesijai studijas īre sanāk 25 LVL, nevis 15?
Marchello:papīra fonu lietošana 5 Ls, ja tiek sasmērēts 5 Ls par metru
pēc kādiem kritērijiem tiek vērtēta "sasmērēšana"? jeb arī pa lielam defaultā jārēķina, ka par fonu būs jāmaksā 10 Ls, tātad patiesībā 3h fotosesijai studijas īre sanāk 25 LVL, nevis 15?
Fonu var lietot ar aizsargstiklu un normali lietojot to nevar sasmereet, bet redz ir, kas tomer to izdara un tad nakas griezt nost. Tad ar jamaksaa par to cik tiek nogriezts.