Kas tur tāds īpašs? Nikonus diezgan sen kosmosā izmanto. Tā kā to popularitāti tas nekādi neietekmē. Tas kā ar haselblad Vilcans uz mēness, neizraisīja to pirkšanas bumu lielveikalos
Nikonistiem, arī man, tādas ziņas silda dvēseli. Interesanti kādu Canon tehniku lieto kosmosā. Un citus brendus nemaz neizmanto? Es nedomāju spiegu pavadoņus, vai zondes, gan jau tur ir specializēta tehnika.
nikon kaukad bij nasu diezgan pamatīgi apčakarējis. iedeva šiem d2x vairākus un pēc mēneša palaida tirgū d3. kaukur te vel pirms laika ieliku linku uz rakstu ar preciizaaku info
Nu re, gan jau, ka ar Canon nevar šādus sarežģītus bezsvara stāvokļa eksperimentus veikt. Īstenībā forši viņiem- 800mm stobru bez problēmām ar vienu roku live view režīmā var izmantot.
fukss:Nikonistiem, arī man, tādas ziņas silda dvēseli. Interesanti kādu Canon tehniku lieto kosmosā. Un citus brendus nemaz neizmanto? Es nedomāju spiegu pavadoņus, vai zondes, gan jau tur ir specializēta tehnika.
Vispār jau Nikoni, Kanoni ir *uiņa - tā, parunāšanas pēc. Kosmosā lieto specializēti pasūtītu optiku un kameras. Lai gan, mums jau tomēr interesē "es te biju" varianti, kur kosmonauti bildē savu ikdienas dzīvi debesīs.
Reku, šāds fočiks arī man mājās atvilknē mētājas. Bieži tiek lidināts kosmosā:
Ikdienas dzīve ar 400mm . Nu vispār gluži h..ņa nikkor optika nav. Ir gan mikroskopi, gan industriālā, gan militārā optika. Protams WV ražo gan Golfus, gan Bugatti Veyron. Bet taisnība ir, informācija tikai lai papļāpātu, neesi kļūdījies.