pakljaujoties spamam aizpildiiju aptaujas anketu. ljoti zheel ka pie objektiivu izveeles nevareeja iekjekseet vairaakus modeljus vienaa grupaa, kur pats grupu sadaliijums arii nu taa....
ja nu kas tad intereseetu panjemt uz nomu nikkor 12-24 lai saprastu kas tas taads ir.
man jau ar skjiet, ka jaspiezh vairak uz dargaa gala tehniku. kas amizanti - nikon dslr, zibenis canonam bet nu, protams, sakumaa jau nav to lidzeklju tik mezhioniigi daudz lai ieguldiitu...
es jau ar rokaam, kaajaam par! shitaa reaala nisha, domajams ka ~pusgada laikaa saradisies konkurenti, taa ka pie tehnikas klaasta naksies piestraadaat... jelkors un smotki.lv ir, vismaz cik man zinaams, ar iespaidigakiem fion. resursiem apveltiiti... bet es par sho nomu iikskjus turu
Nu ja! Solīja te visādas 'haļjavas' anketu aizpildītājiem, bet laikam būs izrādījies tas fotonoma.lv maciņš tomēr par īsu. Ceļš vaļā kādam no konkurentiem
man ar liekas ka nomai vajadzetu pieversties dargajam galam... cilveks paņems paostīsies un varbut nobriedis iegaadaat vai arii vispaar varbuut vajadzes dažam reizem vai notikumiem, bet aizņemties nav no kā, a lēto galu kāa reiz kāa reiz buus vairak no kaa aizņemties paziņu un draugu apkartnē! Bet cepuri nost par fotonomu Latvijā vispār!! Lai izdodas :lol:
Ieteikums nomai. Jums tur vajadzētu iegādāt sensora tīrāmos komplektiņus, un piemēram kāds , kā piemēram es, atnāku pie jumsīm, par attiecīgām naudiņām notīrat manam fočikam sensoru ar visu šķidrumu uc fīčām jo viņš prasās pēc tīrīšanas, sakarā ar muši bildēšanu, aggdies kas tur darās pa putekļiem uz matricas :shock: mēģināju dažādos DIY veidos notīrīt, bišku moška notīrījās.. bet tikuntā briesmīgi
domāju atpelnītos.
vai aŗī kāds cits man iedos iztīrīt ar savu komplektiņu? putekļi vairak kā sajēgas ;/
Nu ja! Solīja te visādas 'haļjavas' anketu aizpildītājiem, bet laikam būs izrādījies tas fotonoma.lv maciņš tomēr par īsu. Ceļš vaļā kādam no konkurentiem
Pacietību, draugi, tehnika ir pasūtīta un ir ceļā uz fotonomu. "Haljavas" būs