Lieta sekojoša. Izlaboju sabildētos NEFF un konvertēju uz JPG, taču pēc konvertācijas izrādās ka fails pārkonvertēts nelabots. Vai ir kādi ieteikumi ko darīt?
kas izvēlies vietni, kur glabāt failus (neatkarīgi no tā, vai pa vienam konvertē vai batch procesā visu kalnu), pievērs uzmanību, kādā formātā programma piedāvā saglabāt (defaultā būs neff, bet vajag uzlikt jpg)!
alvils:kas izvēlies vietni, kur glabāt failus (neatkarīgi no tā, vai pa vienam konvertē vai batch procesā visu kalnu), pievērs uzmanību, kādā formātā programma piedāvā saglabāt (defaultā būs neff, bet vajag uzlikt jpg)!
Paga, paga... Ko Tu ar to domā - glabāt failus? Vai failus pēc konvertēšanas? Nu bet es taču jau to norādu, ka būs JPG. Drīzāk jau te ir kaut kāda laža ar defolta uzstādījumiem. Tipa kaut kāds ķeksis izķeksējies... Varbūt ir jēga pārinstalēt ViewNX ???
nu, nesaprotu, kur ir problēma. quic adjustment (kreisā sānā), saregulē visu ko vajag, kurām bildēm vajag, iezīmē, spied convert, atverās logs, kurā Tu norādi pirmkārt kādā formātā gribi konvertēt, otrkārt, kur izvietot konvertēto, plus vēl šādas tādas opcijas, ja vajag, spied convert un viss. pēc brīža vajadzīgie nefi ir pārtapuši jpgos. tiko pat pamēģināju, viss strādā. bet es pats gan dabas skatus, ja pa vienam un mierīgi, apstrādāju ar nikon nx2, bet gargabalus tikai un vienīgi ar phase one ražoto capture One 5, ātrāk un ērtāk (tiesa gan ne tik kvalitatīvi).
alvils:view nx koncertēšana uz jpg tā arī saucas "convert", un nevis "save"...
Par šito sasmējos... Labi, rādās ka neesi mani pareizi sapratis vai arī pats pietiekoši skaidri neesmu izklāstījis problēmas būtību. Tā kā šajā topikā faktiski ir tikai mūsu dialogs, saprotu ka pārējiem laikam vispār nav skaidrs par ko runa Gan jau pats atradīšu vainu Nu un tāpēc labāk būs paziņot ka tēma slēgta!