28 uz 1.5 crop nekāds dižais platleņķis nebūs. Ieteiktu tomēr ņemt no 17 vai 18. Līdz 150 Ls vari ņemt gandrīz jebkuru no lētajiem objektīviem, tik un tā neko izcilu tādā cenā nevar dabūt.
Tad jau labāk šito sigmu ņem, vismaz nedaudz gaišāks... Sigma 2,8-4,0/28-70 DG C/AF Bet nu platleņķis 28mm nu nemaz nebūs, ar krop sanāk 45mm
Vienīgais platais Tevis nosauktajā cenu kategorijā ir Tokina AF 3,5-4,5/19-35 C/AF
Bet nu ja ir tikai 150LVL tad labāk ir nopirkt divus šitādus objetīvus Kitenieku 18-55 EFS - regulāri SS.lv pa kādi 25-35LVL tirgojas UN 50mm 1.8 EF fiksēto - jauns kādi 60 LVL UN TURPINĀT KRĀT NAUDU lai varētu nopirkt normālus stiklus.... Nevis kaisīt naudu vējā lai izpētītu to ka lētie objektīvi maz kam der
Piekrītu bormanam paņem kitinieku, un lai iekļautos 150 Ls paņem plus vēl 50 mm 1.8, redzēsi pats ka pārsvarā patiks bildēt tikai ar 50 mm, jo par savu cenu shamais ir nenormāli labs, pats nesen iepirku 50 mm 1.4 un esmu stāvā sajūsmā!!!
tfu, nu jā, daysleeper. man darbā cits accounts te ir. pie reizes apvaicāšos, kā var uzzināt savu paroli? man mājās palika kukijā parole, un pēc reģistrācijas nenomainīju to.
hmm, ko biji domājis ar platāku atvērumu? platāku kā 50 1.8 diezi vai dabūsi par tām naudiņām...
A meklēt var diemžēl pasūti.lv tikai tur nu ar tiem piegādes laikiem var būt visādi... vēl ir ss.lv tikai uzmanies no vertu.lv tobiš kaspara rozena, rekomnedēju pāvelu 27173355 / 6998208 vēl jau var aizkātot uz elkoru... sigmām un tamroniem šamējie neliek gigantiskos uzcenojumus.... un lielākais pluss ir tas, ka vari iztestēt riktīgi, jo nu kvalitāte tiem tamroniem un sigmām ir visnotaļ nestabila jāiztestē krietni daudz objektīvu lai atrastu daudzmaz ciešamu...