forum.gif
Kāzu fotogrāfa FAIL
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kāzu fotogrāfa FAIL
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.07.10 16:04
 citēt
Publicēts: 08.07.10 16:08
 citēt
viens azina ari iemeta stiklu upee ..izvilka , izkalteeja un starda ka stardajis :D
Publicēts: 08.07.10 16:10
 citēt
ja es tur būtu bijis uz vietas, droši vien nenoturētos un sāktu skaļi smieties. :) visnotaļ ņirdzīgi. :D
Publicēts: 08.07.10 16:21
 citēt
...driizaak mulkjiigi..
Publicēts: 08.07.10 16:25
 citēt
es arī būtu skaļi smējies :D :D :D
Publicēts: 08.07.10 16:29
 citēt
Bišku žēl džeku, bet tomēr ņirdzīgi :D
Publicēts: 08.07.10 16:30
 citēt
Man to video nerāda... Kas tur notika?
Publicēts: 08.07.10 16:30
 citēt
Lutums:Bišku žēl džeku, bet tomēr ņirdzīgi :D

džekam jau nekādas vainas nebija, tikai drusku slapša :D
Publicēts: 08.07.10 16:35
 citēt
Ritz:Man to video nerāda... Kas tur notika?

te ir www.youtube.com...
Publicēts: 08.07.10 16:36
 citēt
mde... :amazing:
Publicēts: 08.07.10 16:51
 citēt
Mmm, evil ... Jā , bet tā sasosītā sigma man strādā - nogrima kā titāniks.. varu pasludināt kā izturīgāko stiklu....
Publicēts: 08.07.10 17:03
 citēt
Kad baznīcā kādu iemērc ūdenī ,tad to sauc par kristībām,nevis kāzām :)

P.S. fotogrāfs-āzis,kad kāpjas atpakaļ,VIENMĒR KONTROLĒ situāciju sev aiz pakaļas,nemaz nerunājot,par iepriekšeju vietas apskati par trepju un dažādu caurumu tēmu.
Publicēts: 08.07.10 17:07
 citēt
tiešām fail... :D a ja zipene iekrīt ūdenī normāli pa nagiem nevar atrauties? :D
Publicēts: 08.07.10 17:13
 citēt
60uz5komats6:Kad baznīcā kādu iemērc ūdenī ,tad to sauc par kristībām,nevis kāzām :)

P.S. fotogrāfs-āzis,kad kāpjas atpakaļ,VIENMĒR KONTROLĒ situāciju sev aiz pakaļas,nemaz nerunājot,par iepriekšeju vietas apskati par trepju un dažādu caurumu tēmu.

Tad jau sanāk, ka tika nokristīts i fotogrāfs i zipenes, bodyi un vēl čupa ar stikliem :) Svētais kanons tagad īpašumā cilvēkam :)
Publicēts: 08.07.10 17:20
 citēt
arturso:
60uz5komats6:Kad baznīcā kādu iemērc ūdenī ,tad to sauc par kristībām,nevis kāzām :)

Tad jau sanāk, ka tika nokristīts i fotogrāfs i zipenes, bodyi un vēl čupa ar stikliem :) Svētais kanons tagad īpašumā cilvēkam :)

:) es iesvētu šo Canonu,Dieva Tēva,Dieva Dēla un Svētā Gara vārdā,Āmen! :)
Publicēts: 08.07.10 18:14
 citēt
nevajag taadaa burstaa bildeet, tas par sodu
Publicēts: 08.07.10 18:21
 citēt
nesen lasīju k-kur par super duper izturīgajām Nikon zipenēm, bet viņam bija Canon :D
Publicēts: 08.07.10 19:17
 citēt
Nu šitas humoriņš ir visnotaļ amizants,bet tāds...nu kā lai saka..paprasts vai.Holivudas filmu garā.Viņiem visņirdzīgāk ir kad kāds iekrīt milzu tortē,vai ģīmī iesmērē rasola bļodā.:face-sad:Kaut gan laikam jau atkal katram savs.Manis pēc tāds Džims Kerijs var vaikstīties cik grib,man smiekli nenāk.Bet daudziem ļoti patīk.Pareizāk patika,jo nu jau vairs nav modē šamējais laikam.:face-crying:
Publicēts: 08.07.10 21:14
 citēt
Schnircks:
incognito:tiešām fail... :D a ja zipene iekrīt ūdenī normāli pa nagiem nevar atrauties? :D

Iekrita Bowens Daugavā, nozibsnīja vēl zem ūdens. Pēc 2 dienu žūšanas uz radiatoriem strādā kā bitīte vēl šobaltdien:)

Šito var kvalificēt kā elektrozveju :)
Publicēts: 08.07.10 22:02
 citēt
skumji...
Publicēts: 09.07.10 14:41
 citēt
Kurš ar pateikt, kas tā bija pa tehniku?
Publicēts: 09.07.10 14:45
 citēt
Dārga
Ritz:Kurš ar pateikt, kas tā bija pa tehniku?
Publicēts: 09.07.10 15:09
 citēt
Ritz:Kurš ar pateikt, kas tā bija pa tehniku?

Cik nu var saredzēt un pēc loģikas izspriest. Viens noteikti bija 5dmkII otrs arī 5d bet vai pirmais vai otrais nepateikšu. 24-70 2.8 un 70-200 ar vai bez IS, bet 2.8. Visi L :) un 580ex

Kopā kādi 7000Usd
Publicēts: 09.07.10 19:47 labots
 citēt
vot no kīnō laikiem paradums ar otru aci skatīties kugom riņķī. un šūzes vajag tādas, caur kurām mazliet tā kā reljefu arī jūt. bišku jau i smieklīgi, bet. :face-sad: nesaprotu tikai 1 - kur tur Dievnamā ūdens - kristāmais baseins kaut kādiem jehuistiem, 7. vai 11. dienas adventistiem, vai? :big_smile:
Publicēts: 09.07.10 23:22
 citēt
ārprāts, nabadziņš, man viņa (un viņa aparātu) tik ļoti žēl palika :what:
Publicēts: 10.07.10 00:14
 citēt
Vo vo!
Tā tam jefiņam arī vajadzēja!
Nu ko var bildēt nepārtraukti vienu un to pašu epizodi?
Man vienās kāzās šāds videofilmētājs pa priekšu vien maisījās- nepārtraukti savu kameru bāza jaunajiem sejā... es šim saku: vai tad tev transfokators nedarbojas, ka tik tuvu jābāžas... šis tik "izviņīķe, izviņīķe" un pēc kāda laika atkal klāt un kameru sejā bāž... knapi noturējos šo apmēram šādi neizpeldinot...
Publicēts: 10.07.10 00:28 labots
 citēt
zverja:ārprāts, nabadziņš, man viņa (un viņa aparātu) tik ļoti žēl palika :what:
tikai "жопным планом" jau redzams un ne visai pēc simpatjagas izskatījās, tak man arī! :face-crying:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):