Kad baznīcā kādu iemērc ūdenī ,tad to sauc par kristībām,nevis kāzām
P.S. fotogrāfs-āzis,kad kāpjas atpakaļ,VIENMĒR KONTROLĒ situāciju sev aiz pakaļas,nemaz nerunājot,par iepriekšeju vietas apskati par trepju un dažādu caurumu tēmu.
60uz5komats6:Kad baznīcā kādu iemērc ūdenī ,tad to sauc par kristībām,nevis kāzām
P.S. fotogrāfs-āzis,kad kāpjas atpakaļ,VIENMĒR KONTROLĒ situāciju sev aiz pakaļas,nemaz nerunājot,par iepriekšeju vietas apskati par trepju un dažādu caurumu tēmu.
Tad jau sanāk, ka tika nokristīts i fotogrāfs i zipenes, bodyi un vēl čupa ar stikliem Svētais kanons tagad īpašumā cilvēkam
60uz5komats6:Kad baznīcā kādu iemērc ūdenī ,tad to sauc par kristībām,nevis kāzām
Tad jau sanāk, ka tika nokristīts i fotogrāfs i zipenes, bodyi un vēl čupa ar stikliem Svētais kanons tagad īpašumā cilvēkam
es iesvētu šo Canonu,Dieva Tēva,Dieva Dēla un Svētā Gara vārdā,Āmen!
Nu šitas humoriņš ir visnotaļ amizants,bet tāds...nu kā lai saka..paprasts vai.Holivudas filmu garā.Viņiem visņirdzīgāk ir kad kāds iekrīt milzu tortē,vai ģīmī iesmērē rasola bļodā.Kaut gan laikam jau atkal katram savs.Manis pēc tāds Džims Kerijs var vaikstīties cik grib,man smiekli nenāk.Bet daudziem ļoti patīk.Pareizāk patika,jo nu jau vairs nav modē šamējais laikam.
Cik nu var saredzēt un pēc loģikas izspriest. Viens noteikti bija 5dmkII otrs arī 5d bet vai pirmais vai otrais nepateikšu. 24-70 2.8 un 70-200 ar vai bez IS, bet 2.8. Visi L un 580ex
vot no kīnō laikiem paradums ar otru aci skatīties kugom riņķī. un šūzes vajag tādas, caur kurām mazliet tā kā reljefu arī jūt. bišku jau i smieklīgi, bet. nesaprotu tikai 1 - kur tur Dievnamā ūdens - kristāmais baseins kaut kādiem jehuistiem, 7. vai 11. dienas adventistiem, vai?
Vo vo! Tā tam jefiņam arī vajadzēja! Nu ko var bildēt nepārtraukti vienu un to pašu epizodi? Man vienās kāzās šāds videofilmētājs pa priekšu vien maisījās- nepārtraukti savu kameru bāza jaunajiem sejā... es šim saku: vai tad tev transfokators nedarbojas, ka tik tuvu jābāžas... šis tik "izviņīķe, izviņīķe" un pēc kāda laika atkal klāt un kameru sejā bāž... knapi noturējos šo apmēram šādi neizpeldinot...