Ja kāds man samaksātu, tad uzbildētu arī dziesmusvētkus. Bet man ir labākas lietas, ko tajā laikā darīt, lai tā pat vien to darītu
Pat prātā neienāca, ka tas norvēģis varētu par "paldies" ko darīt. Rēķins noteikti būs konkrētais.Vienkārši mūsu bāleliņi, vergudvēseles pat neiedomājās, ka kāds te arī fotografēt prot. latvijā viss kā parasti. Bļaujam par nabadzību, bet tērējamies kā krēzi...
Vietējie bāleliņi ļoti labi stādās priekšā kas ko pie mums dara. Gan jau ka šoreiz kādu nebūt apsvērumu pēc izdevīgāk bija meklēt palīdzību pie norvēģa
es pirmo reiz dzirdu par tadu randoms.lv atverot vaļā secinam, ka tas ir veikals. lai nokļūtu uz kkādu portālu vēl jāizdara papildus darbības. kapēc gan lai dotu veikalam akreditāciju? būs laiks pārdomāt un pieteikties nākamreiz no īstā kantora. veiksmi!
esmu redzējis, kā to dara. nekā sarežģīta. pašam nekad nav bijusi vēlēšanās. nu, priekš kam?
pamaci man.. jega tada ka tiri treninam.. mosh p[iedursies un kadu dienu milijonu tev piesolis ja uztajsiisi.. a tu tik busi redzejis un nebus parauga ko paradiit varbut neta ir manualsi ka taisas tada bilzukini? man ritiga intrese sak rasties vien papetiit to visu
divus kadrus māki salīmēt? nu, ja māki, gan jau arī 20 vai 50 vienu pie otra pielipināt mācēsi. sabildēt tik uz riņķi (ja ar statīvu, būs precīzāk) un salīmē, visa ģēla. nekā interesanta.
alvils:divus kadrus māki salīmēt? nu, ja māki, gan jau arī 20 vai 50 vienu pie otra pielipināt mācēsi. sabildēt tik uz riņķi (ja ar statīvu, būs precīzāk) un salīmē, visa ģēla. nekā interesanta.
baidos, ka tik vienkārši nebūs. visticamāk tādai bildei vajag nedaudz zem 1000 kadriem. un jau pie dažiem simtiem sākas problēmas, kādas pie 2 gadriem pat iedomāties nevar
bet nu, tas arī atkarīgs, ar cik garu objektīvu to taisa. ja ar 300mm, tad, iespējams, arī arī 1000 kadriem būs par maz. ar kaut ko paplatāku pietiks arī ar 20.
bet nu, tas arī atkarīgs, ar cik garu objektīvu to taisa. ja ar 300mm, tad, iespējams, arī arī 1000 kadriem būs par maz. ar kaut ko paplatāku pietiks arī ar 20.