forum.gif
skenēšana no negatīva
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / skenēšana no negatīva
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.07.10 13:26
 citēt
Kur Jūs skenējat bildes no negatīviem ( ja skenējat)? Vai ir kāda vieta par saprātīgām cenām?
Publicēts: 12.07.10 14:00
 citēt
Zzzzz:Kur Jūs skenējat bildes no negatīviem ( ja skenējat)? Vai ir kāda vieta par saprātīgām cenām?

Mājās paši skanējam.

Bet Tevi gaida draugi Indijā: www.scancafe.com...
Publicēts: 12.07.10 14:34
 citēt
Kārtējā loha atbilde uz vienkāršu jautājumu, ....... tas par VAARDS
Ja gribas ieskanēt var doties uz BFS, vai arī iegādāties savu skeneri..atkarībā kādā vajadzībām vajag!!
Publicēts: 12.07.10 14:40 labots
 citēt
Mājās skanēju , savulaik kāda radiniece savām puķu vajadzībām iegadāja gana labu skaneri EPSON V750 PRO ar kuru var skanēt arī ar lubrikantiem līdz pat 13x18 formāta lielformāta lokšņu filmas , komplektā nāca orģināls šim skanerim domātais Silverfāsts un arī firmas Eposn softs kuru gan neizmantojam. Vaardam šis isstrādājums bij kļuvis lieks tad nu mēs pieteicāmies par jaunajiem saimniekiem, kad laimīgajai ieguvējai apnīka skanet savus puķus peizoņus tad es to taga darbinu diezgan regulāri. Rezultātu visnotaļ esmu apmierināts.
Publicēts: 12.07.10 15:54
 citēt
Ar To Epsonu un patiesībā ar jebkuru citu skaneri ir jāiemācas rīkoties un jāatkož softs.Lai to izdarītu ir jābūt poņai par elektronisko attēlu un poņai kā ir jāizskatās attēlam no filmas,tobiš palielu pieredzes bagāžu vajag.Ja gribas tā ātri,pa lēto,tad vienīgais variants dragāt caur visādām noricām,iepriekš piespiežot(ja nepieciešams piedraudot ar vardarbību) operatoru nomest mīnusā kontrastu un asināšanu.
Ja stāsts par 35mm filmām,tad var painteresēties [url=www.fotostudija.lv]www.fotostudija.lv[/url] ,tur ir skanēti arī palielu kantoru arhīvi, operatoram vajag pastāstīt vēlmes un viss notiks.
Publicēts: 12.07.10 17:37
 citēt
60uz5komats6:Ja stāsts par 35mm filmām,tad var painteresēties [url=www.fotostudija.lv]www.fotostudija.lv[/url] ,tur ir skanēti arī palielu kantoru arhīvi, operatoram vajag pastāstīt vēlmes un viss notiks.

Jā par Robertu varu tik pievienoties , loti perfekts un akurāts darbs un atbilstoša tehnika.
Publicēts: 12.07.10 18:32
 citēt
Lunis:Mājās skanēju , savulaik kāda radiniece savām puķu vajadzībām iegadāja gana labu skaneri EPSON V750 PRO ar kuru var skanēt arī ar lubrikantiem līdz pat 13x18 formāta lielformāta lokšņu filmas , komplektā nāca orģināls šim skanerim domātais Silverfāsts un arī firmas Eposn softs kuru gan neizmantojam. Vaardam šis isstrādājums bij kļuvis lieks tad nu mēs pieteicāmies par jaunajiem saimniekiem, kad laimīgajai ieguvējai apnīka skanet savus puķus peizoņus tad es to taga darbinu diezgan regulāri. Rezultātu visnotaļ esmu apmierināts.

Kurā galā šim to lubrikantu smērē?
Publicēts: 12.07.10 18:44
 citēt
lukass:

Kurā galā šim to lubrikantu smērē?

Cik nu no manas pieredzes, visi lubrikanti parasti tiek smērēti vietās kur notiek 2u vrsmu saskaršanās, starp tām.
Publicēts: 12.07.10 18:46 labots
 citēt
WD-40?
Publicēts: 12.07.10 19:32
 citēt
lukass: Kurā galā šim to lubrikantu smērē?

Tur ir speciāls rāmis kariete pec izmēriem kā tie slaidu rāmji bet ar biezu stiklus un hermetizētām malām , uzliek uz speciāla samerķēta šablona uzlej lubrikantu pierullē filmu precīzi pēc vietas šablonā tad liek uz skanera un skanē , ne tev skrapējumu un virsma ideāli līdzena:):) Nav ne jausmas kās tas ir , kolēģi kuri skanē ar lielajiem skaneriem padarās ar viņu , kautkdās eļļains sastāvs kurš labi vēlāk nāk nost.
Publicēts: 12.07.10 19:39
 citēt
Bez tā ķīseļa nevar?
Publicēts: 12.07.10 20:05
 citēt
bez ķīseļa Īzaks Ņūtons draugs sāk parādīties bildēs....
Publicēts: 13.07.10 09:52
 citēt
shauttra:bez ķīseļa Īzaks Ņūtons draugs sāk parādīties bildēs....

Ne gluži.
Nikona vidējā formāta skaneriem ir iespējams iegādāties filmas stikla turētāju, kur augšējais stikls ir parasts, apakšējais ir anti izjakņūtonisks (nedaudz tā kā matēti pulēts). Attiecīgi nekādi Īzaka gredzeni nerodas. Ek. patiesībā jau rodas. Man bieži rodas. Bet savas rokas neuzskatu par pašām taisnākajām no iespējamajām.
Publicēts: 13.07.10 11:27
 citēt
Vaards:
shauttra:bez ķīseļa Īzaks Ņūtons draugs sāk parādīties bildēs....

Ne gluži.
Nikona vidējā formāta skaneriem ir iespējams iegādāties filmas stikla turētāju, kur augšējais stikls ir parasts, apakšējais ir anti izjakņūtonisks (nedaudz tā kā matēti pulēts). Attiecīgi nekādi Īzaka gredzeni nerodas. Ek. patiesībā jau rodas. Man bieži rodas. Bet savas rokas neuzskatu par pašām taisnākajām no iespējamajām.

Nav tā dies ko efektīga tehnaloģija , tikpat neseklmīgi ar šo problēmu cinijās piemēram FUJI , vienubrīd viņu filmām bija tād kā "Pušļi" bet ja ieskatijās ar kārtīgā palielinājumā tad speciāli mikro "Gredzentiņi" kas skanejot itkā novērsa Ņutona gredzenus , bet nuuu ilgi tas neturpinājās , pa starpu gan pamanijos reiz sarauties ar Valtu pa šito tēmu , šim kautkāds skanētājs bija ieskanējis pamatni un apsedies :):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):