Kādu labu objektīvu jūs varētu ieteikt liidz 200LS
Objektiivu kaadiem noluukiem? Un pirms saakt pirkt objektiivus vienu peec otra-vaidzeetu taakaa tomeer izjust to truukumu, nevis pirkt taadeelj, ka citiem ir... Ja Tev nav kameras, tad jau nu tiec no saakuma liidz tai, pabildee, padomaa, ko Tu gribeetu, ko Tu nevari no taa dabuut gatavu un tad saac skatiities ko Tev vaig, nevis ko var nopirkt pa 200Ls! )
Cik es zinu, tad tas kas naak klaat nav iipashi labs, tapeec domāju, ka vajadzeetu kādu labu objektīvu kursh nebuutu pēc kāda gada jaamaina
Objektiivu kaadiem noluukiem? Un pirms saakt pirkt objektiivus vienu peec otra-vaidzeetu taakaa tomeer izjust to truukumu, nevis pirkt taadeelj, ka citiem ir... Ja Tev nav kameras, tad jau nu tiec no saakuma liidz tai, pabildee, padomaa, ko Tu gribeetu, ko Tu nevari no taa dabuut gatavu un tad saac skatiities ko Tev vaig, nevis ko var nopirkt pa 200Ls! )
Cik es zinu, tad tas kas naak klaat nav iipashi labs, tapeec domāju, ka vajadzeetu kādu labu objektīvu kursh nebuutu pēc kāda gada jaamaina
Un ko Tu zini, peec kaa vinjsh nav labs? Kas ir tie iemesli, kasapeec nav labs? Vai taadeelj, ka canonam ir arii L klases objektiivi? Kaads buutu iemesls peec gada kit objektiivu mest aaraa? Ljoti jau nu shaubos, ka taa vareetu buut nolietoshanaas... Ir veel kaads iemesls? Es jau bez pusmeenesha gadu esmu nodziivojies ar kit objektiivu, ar Eos 350D... Zini-es nejuutu, ka objektiivu vajadzeetu7 mest aaraa-nav ne vainas. Varjaubuut, ja Tu grasies izbildeet miljons kadrus pa gadu, un esi profesionaale utt-visu cienju, bet es ieteiktu no saakuma nopirkt to aparaatu un pashai saprast kas ir kas...
Nu esmu dažādos forumos nevisai labas atsauksmes dzirdējusi par šo objektīvu. Būs vēl jāpadomā un jāpalasās par objektīviem
Un ko Tu zini, peec kaa vinjsh nav labs? Kas ir tie iemesli, kasapeec nav labs? Vai taadeelj, ka canonam ir arii L klases objektiivi? Kaads buutu iemesls peec gada kit objektiivu mest aaraa? Ljoti jau nu shaubos, ka taa vareetu buut nolietoshanaas... Ir veel kaads iemesls? Es jau bez pusmeenesha gadu esmu nodziivojies ar kit objektiivu, ar Eos 350D... Zini-es nejuutu, ka objektiivu vajadzeetu7 mest aaraa-nav ne vainas. Varjaubuut, ja Tu grasies izbildeet miljons kadrus pa gadu, un esi profesionaale utt-visu cienju, bet es ieteiktu no saakuma nopirkt to aparaatu un pashai saprast kas ir kas...
Nu esmu dažādos forumos nevisai labas atsauksmes dzirdējusi par šo objektīvu. Būs vēl jāpadomā un jāpalasās par objektīviem
Paklau, manupraat, simtreiz veertiigaak Tev buutu vnk nopirkt to kameru ar to pashu kitu un pashai saprast, nevis klausiities 1000 viedokljus no 1000 dazjaadu liimenju fotograafiem un vnk cilveekiem. Ja Tu gribi labu objektiivu, tad zini-ir taada L klase-to arii peerc! Ja Tev tik dauc liidzeklju nau-tad Tev pilniigi pietiks ar kit saakumaa, kameer sapratiisi, ko Tu gribi bildeet, ar ko un kaapeec...
shitaas kaskadeetaas quotes iespaarda :mrgreen: bet visapr... var ticeet. es ari neticeju, ak mani trainaas optikas purple fringe, kad nopirku biju vnk izmisumaa. taa ka... katram pasham jaizlemj. autorei - sarunaa palietot to kitu, tad jau sapratiisi, vai vajag citu
iesaku pirkt Kita vietaa to 18-200 un buus burviigs Kits... savaadak ar to 18-55 apmeeram peec pusmeenesa sagribeesi teleobjektiivu, un tad jau savajadzeesies 55-200, un tad sanaaks ka jau ir 2 stikli kas kopumaa maksaa vairaak nekaa viens 18-200mm, eertaak un leetaak sobriid riikoties taa, pirkt BODY+18-200mm Stiklu. buusi apmierinaata uz pusgadu toch. ja nerunaajam par aareejo zibspuldzi...
Ja ir no kā aizņemties objektivus un patestet, tad vislabak pērc BODY, pec pamēģinashanas sapratīsi ko pati gribi diezgan ātri. samērā sakarigi var iepirkties ss.lv, tik jāmedī ko gribi.