forum.gif
Pokerīts !Šovakar!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pokerīts !Šovakar!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.07.10 15:06
 citēt
Fotogrāfu Pokerīts šovakar 19:00 šoreiz, iekš Bombardierbar (lāčplēša 35) . Pašlaik ir 5 dalībnieki, jo laiks, redz tāds karstāks un cilvēki atvaļinājumos... Šoreiz bez bildēm, tāpēc 2ls no sejas kopējā bankā . a ir interese drīkst pieteikties - jaunie biedri , viemēr velkomēti
Publicēts: 15.07.10 15:11
 citēt
uz nakamo reizi vareetu. sodien nekaa.
Publicēts: 15.07.10 15:26
 citēt
ooo. bez bildeem..
es ka jau teicu ka domsu pec situacijas..bet karsts araa!
Publicēts: 15.07.10 15:27
 citēt
Jā, soreiz bez bilem, kad taisīs studijā - tad atkal ar bilem - tāpēc šoreiz bez invite :) Ja nāksi čipi atradīsies ;)
Publicēts: 15.07.10 16:08
 citēt
2vi ls nav nauda, lai būtu normāls pokerīts :) vismaz vajag 5īčuku un labākais pokerfeiss savāc banku - jo ja savācas 9 cilvēki tie jau ir 45 Ls (nav stulbas iešanas ālinos)
Publicēts: 15.07.10 16:35
 citēt
nu, es jau mož arī varētu piebraukt... ar ričuku. ja nevarēs tur ņemt ričuku sev blakus, braukšu prom, jo uz ielas vai koridorā negrasos atstāt.

žēl, ka bez bildēm (atkal), man jau divas izdrukātas no iepriekšējās reizes, kad tipa bija plānots uz bildēm, bet kā parasti uz bildēm spēlēts atkal netika. :anger:
Publicēts: 15.07.10 16:51
 citēt
Lutums:2vi ls nav nauda, lai būtu normāls pokerīts :) vismaz vajag 5īčuku un labākais pokerfeiss savāc banku - jo ja savācas 9 cilvēki tie jau ir 45 Ls (nav stulbas iešanas ālinos)

Toreiz jau piečukštelle ar neko nemainija .. sākot no 20ls no sejas var sākt domāt .. Tie 2ls jau tīri simboliksi - lai nav pie tukša galda jāsēž - alos tāpat vairāk aizies :)
Publicēts: 15.07.10 17:44
 citēt
Diez kāpēc pokerists Janbo nepiesakās? :D
Publicēts: 15.07.10 21:56
 citēt
NIN:Diez kāpēc pokerists Janbo nepiesakās? :D

Viņš nedzer.
Publicēts: 15.07.10 22:46
 citēt

pa vēlu izlasīju :( Es visu dienu biju jūriņā ;(
Publicēts: 16.07.10 02:04
 citēt

Pludmalē lasa Doyle Brunson supersystem 2 :D
Publicēts: 16.07.10 09:56
 citēt
arturso:

Pludmalē lasa Doyle Brunson supersystem 2 :D

Nelasu tādus , lietoju donkr.com , kur ir izsmeļošāka un vērtīgāka informācija.
Publicēts: 16.07.10 10:13
 citēt
Janbo:

Pēc čatra ieraks

Pa kuru laiku visu dienu biji jūriņā, ja čatā piedalījies? :D :D imho fail ;)

23:12 Janbo: bij ok , tagad atradu labo saitu donkr.com tur vislatvijas pokera saits , bus manas otras majas :D
22:47 Janbo: labs vakars visiem :)
21:11 Janbo: ok es nopeldeties later!
21:10 Janbo: nu 30 min ko iet
21:08 Janbo: :(
21:08 Janbo: jura 4 km
21:08 Janbo: es dzivoju pie lielupes , bet man arii 2 karjieras ir 200-300 m attaluma
20:57 Janbo: vismaz velak vares iet nopeldeties :D
20:57 Janbo: aha super
20:54 Janbo: es maju shas tirishu :(
20:54 Janbo: nekas
20:41 Janbo: :)
19:14 Janbo: nu jaa , ko tu man stasti lo l ?
19:03 Janbo: lol
18:23 Janbo: par ko tu runa ?
16:53 Janbo: žigalo :D
:exciting:

Publicēts: 16.07.10 10:14
 citēt
p.s. bija labs pokerīts - bijām 8ņo un , kā vienmēr, tas ievelkas līdz 2 naktī

Pie finālgalda Grundmanis mani pievāreja
Publicēts: 16.07.10 10:21 labots
 citēt
NIN:p.s. bija labs pokerīts - bijām 8ņo un , kā vienmēr, tas ievelkas līdz 2 naktī

Pie finālgalda Grundmanis mani pievāreja

tevi armands vineeja..!? :D
khe khe...
khe khe khe kheee...
laikam jau biji izmetis kaudzi paar aliem un tad saprati ka vinus nesanaks atpelniit...
khe khe khe kheee... :D
jambo nepiesakas jo negrib lai vinu apsmei....atkal...
ja es arii tagad emsu jurinaaa :D
Publicēts: 16.07.10 10:35 labots
 citēt
NIN:
Janbo:

Pēc čatra ieraks

23:12 Janbo: bij ok , tagad atradu labo saitu donkr.com tur vislatvijas pokera saits , bus manas otras majas :D
21:08 Janbo: es dzivoju pie lielupes , bet man arii 2 karjieras ir 200-300 m attaluma

nu bet saakas jau jums viss 19:00 ne ?

es 18:00 biju majas , tur no psp sedeju :D

p.s tā pat vakar nekādīgi negāja , freeroll 3 turnīros no 5000 paliku 120 , 50 un 330 :(
p.s.s Kad paredzēts nākamais ? :)
Publicēts: 16.07.10 10:37
 citēt
Janbo:
NIN:ēc čatra ieraks

p.s tā pat vakar nekādīgi negāja , freeroll 3 turnīros no 5000 paliku 120 , 50 un 330 :(

nakamaja es ar bushu..
varesim par fotolietaam oparunat un tada garaa...
Publicēts: 16.07.10 11:01
 citēt
anonims_:
Janbo:

nakamaja es ar bushu..
varesim par fotolietaam oparunat un tada garaa...

nu es nez , ja pokers tad pokers , foto lietām jau plenēri paredzēti , bet principā , kāpēc gan ne :) Ti kceru , ka mēs uz bildēm nespēlēsim :D
Publicēts: 17.07.10 03:02
 citēt
NIN:
Lutums:2vi ls nav nauda, lai būtu normāls pokerīts :) vismaz vajag 5īčuku un labākais pokerfeiss savāc banku - jo ja savācas 9 cilvēki tie jau ir 45 Ls (nav stulbas iešanas ālinos)

Toreiz jau piečukštelle ar neko nemainija .. sākot no 20ls no sejas var sākt domāt .. Tie 2ls jau tīri simboliksi - lai nav pie tukša galda jāsēž - alos tāpat vairāk aizies :)
Toreiz Aigara čoms bija paņēmis pa daudz uz krūts, bet tāpat vinnēja :(
Publicēts: 17.07.10 06:18
 citēt
Lutums:
NIN:
Toreiz Aigara čoms bija paņēmis pa daudz uz krūts, bet tāpat vinnēja :(

Tad jau laikam pārējie ar bij paņēmuši baigi daudz ja jau atļāva sevi apspēlēt :s vai arī vienkārši pārējie nebija lasijuši supersystem 2 :D
Publicēts: 17.07.10 15:15
 citēt
arturso:
Lutums:Toreiz Aigara čoms bija paņēmis pa daudz uz krūts, bet tāpat vinnēja :(

Tad jau laikam pārējie ar bij paņēmuši baigi daudz ja jau atļāva sevi apspēlēt :s vai arī vienkārši pārējie nebija lasijuši supersystem 2 :D
:D :D Nē, lai cik labi vai slikti arī nespēlētu pokeri - viss atkarājas no pokeru dieviem :D
Publicēts: 17.07.10 16:14
 citēt
Lutums:
arturso:

:D :D Nē, lai cik labi vai slikti arī nespēlētu pokeri - viss atkarājas no pokeru dieviem :D

Savā ziņā taisnība. :)
Man ar draugiem turbomājasbalīšspēlēs AA pret visādiem krāmiem nekad nenoturas :face-crying:
Publicēts: 19.07.10 01:07 labots
 citēt
arturso:
Lutums::D :D Nē, lai cik labi vai slikti arī nespēlētu pokeri - viss atkarājas no pokeru dieviem :D

Savā ziņā taisnība. :)
Man ar draugiem turbomājasbalīšspēlēs AA pret visādiem krāmiem nekad nenoturas :face-crying:

Pokerā kādi 10% ir veiksme, pārējais ir meistarība. Un tie AA nenoturas tāpēc ka tā jau ir cita līmeņa spēle, ar draugiem, kur nav ko zaudēt un daudzi viegli ies kaut vai all in ar mazām kārtīm. Visos bezmaksas pokera galdos, vai pie galdiem ar mazām likmēm ir aktuāla šī situācija. Bet taisni tāpēc vajag paaugstināt leveli un spēlēt ar nedaudz lielākām summām, tad arī nebūs tie izlēcēji ar švakām kārtīm :)
bet nu ar, saku, spēlēt ar draugiem (pa velti vai uz ļoti mazām likmēm) un spēlēt uz naudu, tās ir pilnīgi atšķirīgas lietas.
Publicēts: 19.07.10 01:33
 citēt
Spēlēt netā un dzīvē ir divas dažādas lietas. Boddy language pasaka 50% no pretinieka , acu skatiens , vaibsti , elpceļiu sašaurinājums , vēnu dzīslojums pie kakla , acābolu bolīšana , uzacu raustīšana , matu kārtošana utt , reti kurš spēj sevi savākt pie pokera galda . Pazīstu tādus pajoliņus , kas dabūjot labas kārtis rokā sāk vnk ķiķināt , protams no sākuma ir jāparāda savs spēles stils un tad jau var vai nu "zagt" - (tā saucamo steal hand taisīt) vai arī bleffot , bet nu ir jau arī melnās svītras , galvenais nepieļaut tiltu un spēlēt smuku pokeru :)
Publicēts: 19.07.10 08:03
 citēt
Janbo:Spēlēt netā un dzīvē ir divas dažādas lietas. Boddy language pasaka 50% no pretinieka , acu skatiens , vaibsti , elpceļiu sašaurinājums , vēnu dzīslojums pie kakla , acābolu bolīšana , uzacu raustīšana , matu kārtošana utt , reti kurš spēj sevi savākt pie pokera galda . Pazīstu tādus pajoliņus , kas dabūjot labas kārtis rokā sāk vnk ķiķināt , protams no sākuma ir jāparāda savs spēles stils un tad jau var vai nu "zagt" - (tā saucamo steal hand taisīt) vai arī bleffot , bet nu ir jau arī melnās svītras , galvenais nepieļaut tiltu un spēlēt smuku pokeru :)

protams vel tev japazist cilveks un jazin vai vinshnemak spekulet...un varbuut vinam ir iedzimtas raustinshas slimibas
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):