forum.gif
Lūru svešos makos :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lūru svešos makos :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.07.10 15:18 labots
 citēt
"Tad nu jautajums...pēc cik ilga laika pārējie kurpnieki to čali piesistu un iemestu no krāšņā ķieģeļu tilta uz galvas Ventā?"

un pilniigi un/vai daljeeji atsaldeetie BMWisti ( kaa arii O pelisti uc liidziigie )

vareetu meegjinaat vadaat cilveekus pa velti

nu vai simboliski , pa 1 Ls

nu no Lidostas uz Riigu

arii citos marshrutos.

taa tikai .

lai iebrauktu dzineejus

lai riepas piebrauktu.

vienk lai pakomuniceetu
Publicēts: 16.07.10 15:22
 citēt
"Kad sāku bildēt prasīju par savu darbu vidējo Latvijas standartņiku, izdomāju, ka jāpaceļ cipari un jābūt lielākam nelietim (nepatīk vai ritīgi garlaicīgs bildējamais objekts, vieta cipars augšā) Un par brīnumu - klientu pieprasījums praktiski tāds pats + man ir vairāk laiks veltīt uzmanību konkrētam projektam (runāju par Latviju)"

videejais Latvis ir bailiigs...
Publicēts: 16.07.10 15:27
 citēt
"vienk lai pakomuniceetu " - neticeesi, bet stopotajsu talbrauceji tik tadelj ari njem.
Publicēts: 16.07.10 15:35 labots
 citēt
imgfoto:Par to cik forši, ka cilvēki kam tas ir "hobijs un kuri grib portfolio"(diez kādam mērkim????) un kuri "mācās" bildē par velti...nu vizualizēsim ainu, ka piemēra pēc...Kuldīgā uzrodas onkulis, kas sajūt sevī dievišķo dzirksti taisīt labas kurpes uz pasūtijuma...nu patīk tas cilvēkam, nu tādas smalkas, ar uzlaikošanu(var pagrābstīties gar sieviešu kājām procesā)...nu un sāk visiem uzbāsties...tu negribi kurpes par velti...man tads aicinājums...varbūt salabot utt... Tad nu jautajums...pēc cik ilga laika pārējie kurpnieki to čali piesistu un iemestu no krāšņā ķieģeļu tilta uz galvas Ventā?:D:D:D:D:D:D

p.s.
Kuldiga nav vainīga...tas tik ta piemēra pēc...:D

Ar foto, manuprāt, ir savādāk! T.i. cilvēki, kas šādus fotogrāfus ņemtu būs tādi, kas visdrīzāk nemaz fotogrāfu nav domājuši ņemt (tipa pietiks ar draugu safočēto). Cilvēki ja jau pašā sākumā ir gatavi atdot par kāzu fotogrāfu vismaz pāris simtus, šādus fotogrāfus taču neņems, vai ne? Kā jau kāds teica - perfektu kvalitāti 100 % nevaru garantēt, bet tas nenozīmē, ka bildes būs sliktas.
Tā ka lielajiem meistariem nemaz nebūtu jāsatraucas, kā teikt - divas dažādas kategorijas.

P.S. Protams, ir jāuzmanās no tiem, kas no foto 'maigi sakot galīgi neko nejēdz.
Mans favorīts www.ss.lv...
Publicēts: 16.07.10 15:43
 citēt
Ritz:
imgfoto:

P.S. Protams, ir jāuzmanās no tiem, kas no foto 'maigi sakot galīgi neko nejēdz.
Mans favorīts [url=http://www.ss.lv/msg/lv/work/courses-education/computer-courses/cmfdp.html

Smuki,]http://www.ss.lv/msg/lv/work/courses-education/computer-courses/cmfdp.html

Smuki,[/url] krāsaini :)
Publicēts: 16.07.10 15:44
 citēt
imgfoto:Par to cik forši, ka cilvēki kam tas ir "hobijs un kuri grib portfolio"(diez kādam mērkim????) un kuri "mācās" bildē par velti...nu vizualizēsim ainu, ka piemēra pēc...Kuldīgā uzrodas onkulis, kas sajūt sevī dievišķo dzirksti taisīt labas kurpes uz pasūtijuma...nu patīk tas cilvēkam, nu tādas smalkas, ar uzlaikošanu(var pagrābstīties gar sieviešu kājām procesā)...nu un sāk visiem uzbāsties...tu negribi kurpes par velti...man tads aicinājums...varbūt salabot utt... Tad nu jautajums...pēc cik ilga laika pārējie kurpnieki to čali piesistu un iemestu no krāšņā ķieģeļu tilta uz galvas Ventā?:D:D:D:D:D:D

p.s.
Kuldiga nav vainīga...tas tik ta piemēra pēc...:D

Tā noteikti darīs tik tie, kas paši nemāk īsti fotografēt
Publicēts: 16.07.10 16:45
 citēt
Lunis : " BET vienīgo ko dokumentāli var atrast valsts normatīvos ir šis 25Ls /h no tā arī tiek dejot šurpu turpu pēc "Vajadzības" "

Luni a Tu nodokjus maksaa?
Publicēts: 16.07.10 16:53
 citēt
CG imidžā (dot) elvē ar bij nesen tēma par izmaksām. Viss beidzās tā ka +/- apzināja izmaksas + materiālu kā vajadzētu izskatīties attēliem, lai nebūtu tā, ka cilvēki kas taisa labas kvalitātes darbus saņemtu vidēju atalgojumu un tie, kas taisa vidēju saņem zemu atlagojumu.

no cgimage.lv

Nezinu kā tur ir web dizaineriem, banner veidotājiem, bukletu un vizītkaršu maketētājiem, bet runājot par 3D modelētājiem ir apncis, ka tiek kropļotas izmaksas - pareizāk sakot dempingotas!

Protams faktori dažādi - cits nemāk adekvāti novērtēt sava darba izcenojumu, cits taisa zemā līmeni un tādēļ prasa zemāku samaksu, cits taisa smuki, bet lēti baidoties no tā ka paliks bez klientiem u.t.t. Un visbiežāk sanāk, ka klients nosit cenu ļoti zemu!

Bet es gribētu ierosināt izveidot kopēju tabulu pēc kuras aptuveni izreķināt izmaksas!

Šis tomēr ir lielākais un populārākias datorgrafikais saits latvijā un varbūt pienācis laiks iegrožot izmaksas - lai nebūtu pa lētu un nebūtu par dārgu!

Potenciālie klienti pašlaik ļoti cenšas taupīt naudu uz citu rēķina! Ļoti uzskatāms piemērs bija šeit pat pie sludinājumiem

Autors ChudoArh :"Man vajadzīgas 3D ''sulīgas'' vīnu pagrabu vizualizācijas priekš projekta prezentācijas. Skices ir.

Kā atalgojumu par pirmiem darbiem piedāvāju turpmāko sadarbību 3D izstrāde. Pirmie pasūtījumi paredzēti vasarā."

Tas taču ir nožēlojami! Ceru, ka neviens neuzrāvās uz tādu murgu!

Šī tēma par izmaksām un dempingu man ,un domāju ļoti daudziem, ir aktuāla!

Nesen vēl viens potenciālais klients man jautāja: cik izmaksās interjera vizualizācijas 8 istabām katrai pa 2 bildēm - mana atbilde bija 240ls (reķināju 30ls par istabu - 5ls/h - 6h uz 1 istabu!) Beigās klients paziņo - pa dārgu - davaij piedāvāju pa 50ls - es protams laipni paskaidroju kādēļ tāda cena, ka ja pa dārgu liekas, var arī vnk mazāk istabu taisīt! Bet šis atbild - atradu kas pa 50ls uztaisīs - jautājums - kurš zābaks sevi un savu laiku vērtē tik zemu?

Turpinājums tālak seko : cgimage.lv...
Publicēts: 16.07.10 17:05 labots
 citēt
Viktors:Lunis : " BET vienīgo ko dokumentāli var atrast valsts normatīvos ir šis 25Ls /h no tā arī tiek dejot šurpu turpu pēc "Vajadzības" "

Luni a Tu nodokjus maksaa?

A kā savādāk ? Tiesa gan ne saulainā dzimtenē , MANIS vispār "Šeit nav" :) Šeit nedz strādāju nedz dzīvoju , mana oficiālā dzīves un darba vieta ir ārpus LV kur viss ar notiekās kā pienākās , man tas ir izdevīgi jau daudzus gadus:face-wink:
Publicēts: 16.07.10 17:08 labots
 citēt
Latvija jokaina zeme. Mums ir saradīti bariem augsti atalgotu profesiju "speci" juristi, psihologi, filosofi, dizaineri... un citi deguna urbinātāji. Problēma, ka izglītības sistēma nekāda (filosofu skandāls) izņemot pāris talantus, pārējiem spečiem pat lāpstu uzticēt būtu grēks. Tāpēc ļauži ar zemām prasībām parakstās uz tik pat zemas proves pakalpojumu.
Morāle te vienkārša - tāds tādu atrod, un abi laimīgi... Kas patiešām specs, necepas bet dara. Tiem dempings nedraud.:face-smile: Traģiskākais, ka valsts pārvalde pilna ar nejēgām, kas amatā pa aziātisku "blatu" tikuši...:face-sad:
Publicēts: 16.07.10 17:24
 citēt
Viktors:

2 vai bildeesi beibi vinjas elbuuma un beibi Koka Kolas pasaules kampanjai par tiem pashiem 25 Ls / h ??? ( tas gan buutu visai gudri )

Pirms kāda laika "Gudra draugs" taisījās prasīt kaut kādus % no apgrozījuma par reklāmas bildēšanu :D (paša teksti gan protams pazuduši) www.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.07.10 17:39
 citēt
justfly:man arī vienmēr ir interesanti uzzinat,cik pelna tie,kas fotografē ar ļoti labu tehniku:)
vai viņi ir kreditos līdz ausīm, vai vienkārši viņiem ir citi labi ienākumi un fočēšana ir profesionāls hobijs:D vai viņi tiešām ir izcili fotogrāfi spējigi atpelnīt ieguldito un nopelnit lai var ari dzivot:)
es arī šobrid ļoti mēģinu norebežoties no haltūrām,kuras man vnk nesanāk. man, piem. nesanak izlaidumi. nesanāk un viss. tāpēc ka ļoti nepatik bildēt konveijeru. zinu,ka citiem tā ir baigā iespēja sapelnit izlaidumu sezonā, man visu laiku arī kādus izlaidumus piedāvā, betes atsakos,jo man pašai tās bildes ļoti nepatik. man padodas pilnigi kas cits, bērnus bildēt, grūtnieces, ģimenes un šad un tad pa kādai reportāžai paņemu. es nemāku prašit naudu par lietām,kuras man sānak tā, it kā tehniski normāli, bet no mākslinieciskā viedokļa- pilnigi nekādas vērtības. tā iemesla dēl arī nevisai kāzas raujos bildet vairs. tāpēc ka piem. pēc cermonijas bildes taisīt ar jauno pāri man ļoti patīk un sanāk, bet visa tā skriešāna un īsto mirkļuķeršana pirms tam, nezinu, man laikam nepatik ātri strādāt. kā jau teicu, man sanāk, bet man pašai nav gandarijuma, jo ir stress. laikam tā tāda psiholoģiska īpatniba, tāpēc izvelos veidu kur bildēt,lai man patiktu, nebutu stresa un apmierinatu galarezultāts. tiesa gan, tas uzreiz ierobežo manu piedavajumu, bet vai tad labs fotografs ir tas,kas mak visu un visur, man liekas,katram jadara tieši tas,kas vairāk patik:)

+++
Publicēts: 16.07.10 17:41
 citēt
Elmarss:\... un citi deguna urbinātāji.\
Kas tev no deguna uzrbinātājiem nepatīk?

arturso, teksts ir ok, bet vienmēr atradīsies kāds, kas palaidīs ciparu zemāk un no dempinga neizbēgt.

PS. Es jau tagad gudri muldu :) īstenībā esmu fotogrāfēšanu pametis, jo nepietiek vairs tam laika - bildēju tik prieka pēc vai ja grib kāds maksāt ierubīju normālu ciparu :)
Kā jau teicu - nesaprotu tos, kas bildē pa 10nieku, ja tev tā patīk bildējamais objekts - tad labāk neņem vispār :) Kā viens sievišķis no Ogres puses nekādi nevarēja saprast to, kā es varēju sabildēt kādu draudzības pēc :D
Publicēts: 16.07.10 18:42 labots
 citēt
Man visizdevīgākais šķiet mans variants , ne man kādas darīšanas ar kādiem Latvijas klientiem ne viņu piķi un vēlmēm. Saņemam konkrēti darba uzdevumu uz papīra pa punktiem sarakstītu un menedžeri komplektā atbrauc izdara un sveiki . Ja vaig pasaukumus tur vispār nekādu problēmu , atbrauc uzliek tehniku asistenti saslēdz vadus , atbilstoši tāpat uz paīra aprakstītam darba uzdevumam sabildē + tos ko nojaut ka vajadzētu un komanda tik draugā laukā bildes un raksta diskus , un viss. Pēdējā laikā praktiski visu dragājam ar strudniecēm , zāles visos stūros noliek pa 500 niecei un gaisma superīga un dragā ar garo stiklu bez problēmām. Nupat baznīcā ar vēsi saliku 3 blices 2 pie altāra vienu balkonā uz LAIMĪGS :):) Vēl kas , viesu namos kur notiek semināri un pasākumi tagad bieži ir milzīgi logi pa visu sienu , dragājot ar studijniecēm mierīgi var sadzīt arējo aiz milzu logiem redzamo peizāžu kopā ar iekšā notiekošo un nekas stiklos neatspīd un skats superīgs bieži vien:):) Kā jau teicu KATRS ir tik vērts kā viņš sevi novērtē un KLIENTS gatavs maksāt , viss pārējais nav būtiski. Tehniakai ar bieži nav nekādas nozīmes KLIENTAM gluži vienalga ar ko kāds IEGŪST viņam patīkošas smukas bildes ar KIT pa 300Ls vai ar baigo dzelžu kaudzi pa 7000Ls . Vienīgi visiem atgādinu vēl pirms vairāk kā 20 gadiem Mara Bogustova generāto texsu MANS MĒRĶIS nav strādāt man mērķis ir nopelnīt, tas attiecībā uz Kolēģiem kuri 6 dienas nedēļā šancē 10h un saņem līdzvērtīgu ciparu ko es saņemtu ja uztaisītu tikai 2 ierindas līgumus GADĀ:) Tas iskatās šitā , skuķi fotogrāfi kuri caurā dienām bildē "Foto sesijas" 6 dienas nedēlā pa 10h darba diena saņem ~250-300Ls uz rokas. tas ir vīdēji rēkinot 3000Ls gadā , istenībā mums tas ir 2-3 vidēji EU finasēti pasūtijumi :face-wink:
Publicēts: 16.07.10 18:56
 citēt
Lutums:
Elmarss:\... un citi deguna urbinātāji.\
Kas tev no deguna uzrbinātājiem nepatīk?...

Piedod, lūdzu, ja spēj, ka Tavu profilbildi aizvainoju...:face-smile:
Publicēts: 17.07.10 12:59
 citēt
Aha....un varētu lasīt ziņās....."atkal uz Jūrmalas šosejas atrasts sadedzis bmw vraks, ir aizdomas par taksomentru firmu rēķinu kārtošanu ar vuāristiem. Otomārs P, bmw īpašnieks, atrodas slimnīcā ar sistām un plēstām brūcēm, vuārista pasažiere Linta F. tikusi cauri ar vieglu izbīli..." :D:D:D:D:D:D
Publicēts: 17.07.10 13:00 labots
 citēt
Lutums:Tīri intereses pēc - cik katrs prasa par savu darbu?
Fotosesija dabā, fotosesija studijā, kāzas, utt.

nu mums ar Ironiju viena taame:

privaata sesija saakot (1cilv vai paarim) no 150 - 350 jevriki
(atkariibaa no veelmeem, tb ja jaaiiree studija ar prichendaaljiem cena aug uz augshu no taa 150)

gjimenes sesija (3 cilv un uz augshu) 250 - 400 jevriki (=+=+=+=+=)

kaazas saakot no 450 jevriki (ja grib dokumenteet gan visu pasaakumu saakot ar iedzershanos liidz pat piedzershanos + kaazu sesija diviem, bet pastaav variants ka vai nu sesiju, vai tikai dokumenteeshanu, tad cena dalaas)

reportaazhas, kip bankets, dz d, kristiibas utt - vakars 100-150 jevriki.

kau kaa taa. cenas reekjinaatas taa, lai atmaksaatos oficiaalajaa darbaa panjemta briivdiena, celjsh un protams pats darbs
Publicēts: 17.07.10 13:37
 citēt
kāds kādreiz ir izmantojis pēdēja brīža piedāvājumu?Un vai ir sapratis kāpēc tas pakalpojuma sniedzējam,vai ar to saistītiem cilvēkiem tas ir izdevīgi?
savā biznesā es tagad tieši dempingoju ar cenu par materiālu,vienvārdsakot maksāju klientiem vairāk,nekā citi-gribu iznīcināt viņus.Tam protams ir savi iemesli.
Man nekad nav bijusi interese par to cik citi pelna un cik tērē,esmu nodarbināts pats ar sevi.
Publicēts: 19.07.10 10:16
 citēt
No 300Ls par vienas dienas kāzu fotogrāfēšanu.
40-60Ls par Pāru vai individuālajām fotosesijām.
Publicēts: 23.07.10 22:02
 citēt
Lunis:Man visizdevīgākais šķiet mans variants , ne man kādas darīšanas ar kādiem Latvijas klientiem ne viņu piķi un vēlmēm. Saņemam konkrēti darba uzdevumu uz papīra pa punktiem sarakstītu un menedžeri komplektā atbrauc izdara un sveiki . Ja vaig pasaukumus tur vispār nekādu problēmu , atbrauc uzliek tehniku asistenti saslēdz vadus , atbilstoši tāpat uz paīra aprakstītam darba uzdevumam sabildē + tos ko nojaut ka vajadzētu un komanda tik draugā laukā bildes un raksta diskus , un viss. Pēdējā laikā praktiski visu dragājam ar strudniecēm , zāles visos stūros noliek pa 500 niecei un gaisma superīga un dragā ar garo stiklu bez problēmām. Nupat baznīcā ar vēsi saliku 3 blices 2 pie altāra vienu balkonā uz LAIMĪGS :):) Vēl kas , viesu namos kur notiek semināri un pasākumi tagad bieži ir milzīgi logi pa visu sienu , dragājot ar studijniecēm mierīgi var sadzīt arējo aiz milzu logiem redzamo peizāžu kopā ar iekšā notiekošo un nekas stiklos neatspīd un skats superīgs bieži vien:):) Kā jau teicu KATRS ir tik vērts kā viņš sevi novērtē un KLIENTS gatavs maksāt , viss pārējais nav būtiski. Tehniakai ar bieži nav nekādas nozīmes KLIENTAM gluži vienalga ar ko kāds IEGŪST viņam patīkošas smukas bildes ar KIT pa 300Ls vai ar baigo dzelžu kaudzi pa 7000Ls . Vienīgi visiem atgādinu vēl pirms vairāk kā 20 gadiem Mara Bogustova generāto texsu MANS MĒRĶIS nav strādāt man mērķis ir nopelnīt, tas attiecībā uz Kolēģiem kuri 6 dienas nedēļā šancē 10h un saņem līdzvērtīgu ciparu ko es saņemtu ja uztaisītu tikai 2 ierindas līgumus GADĀ:) Tas iskatās šitā , skuķi fotogrāfi kuri caurā dienām bildē "Foto sesijas" 6 dienas nedēlā pa 10h darba diena saņem ~250-300Ls uz rokas. tas ir vīdēji rēkinot 3000Ls gadā , istenībā mums tas ir 2-3 vidēji EU finasēti pasūtijumi :face-wink:

moš var pieteikties pie tevis darbā?:)
Publicēts: 23.07.10 22:06
 citēt
aa, Tu neesi Lv, nu tad neko:D pamāci kā naudu pelnīt te:)
Publicēts: 23.07.10 22:48 labots
 citēt
justfly:aa, Tu neesi Lv, nu tad neko:D pamāci kā naudu pelnīt te:)

Katrs pats savas laimes kalējs:):) Esmu gan LV gan ārpus , tieši tik daudz laika lai LV nebūtu jāmaksā nodokļi un varētu to pilnīgi oficiāli darīt citur kur "Dzīvoju" , klienti gan man pamatā NAV no Lv bet vairumu darbu jādara LV bet pasūta tos citur , mūsdienu lielākais pluss tāpat kā PSRS savulaik "Dzīvo čurkistānā bet strādā Pribaltjikā" tāpat ar es EU :):) Tā starp citu dara ļoti daudzi mani seni kolēģi , kā nesen noskaidroju vairumā pat ģimenes sen ir prom bet paši vel vairāk taka "LV tussē" un aizlidinās pie familijas pastrādāt , famīlija pirms pāris gadiem atgriezās kad pasauca 'Valsti no krīzes glābt" bet es tā kā tik "Daļeji" :):)
Publicēts: 24.07.10 17:46
 citēt
šis indivīds vnk pīīī...
www.draugiem.lv...
Publicēts: 24.07.10 18:54
 citēt
Lutums:šis indivīds vnk pīīī...
www.draugiem.lv...

pieejams tikai domubiedriem. es nepiesakos kaut kādām mistiskām domu biedru grupām...
Publicēts: 24.07.10 19:24
 citēt
alvils:
www.draugiem.lv...

pieejams tikai domubiedriem. es nepiesakos kaut kādām mistiskām domu biedru grupām...
Sam durak :D
Publicēts: 24.07.10 19:26
 citēt
Lutums:Sam durak :D

šim apgalvojumam ir arī kāds arguments apakšā? :) es vnk nesaprotu, kāda velna pēc man vajadzētu būt visās iespējamās geju domu grupās...
Publicēts: 25.07.10 09:29 labots
 citēt
Kā jau teicu KATRS pats savas laimes kalējs , man pēdējā mēnesī dažādās bildēšanas dažādam vajadzībām DABĀ ir katru dienu citreiz pat 2-3 vienā dienā. Ļoti daudz grūtnieču 2-3 nedēļā un visādu PR feisu "Dabā pie Ozola , druvas , akas" un līdzīgiem banāliem mēsliem , kas zīmīgi un savādi publika pamatā 50/50 vietējie un ārzemnieki . Nupatās bija baig dīvains pasākums , tante no Zviedrijas pasūtīja bildes ar punci konkrētā Latvijas upē un konkrētā vietā pilnīgā cuhņā kur ar dzipu knapi iebraucām, neko tā gandrīz iznīkām 3h šitajā svelmē ar asistentiem kas turēja Softus kompjus un gaismas pērdamies pa tām niedrēm un akmeņiem , a tante ar savu lielo punci pērās pa upi kā pīle :):) Visādus pret odu pret insektu līdzekļus pērkam katru dienu pakām:face-wink::face-grin:
Publicēts: 25.07.10 09:36 labots
 citēt
www.draugiem.lv...

Nuuu skuķits daudz netpaliek no "Stulbis @ Ko " tikai kirdixs uz otru pusi šiem uz plastmasas barbijām na haļavu , skuķim uz tiņu murgiem pa 10Ls , kā vecā krievu anekdote "Vai tad nevar uzprasīt" gan jau kāds tos 10Ls ar prieku samaksā kam pašam sevi apnicis spogulī regulāri bildēt piemēram:):)
Publicēts: 25.07.10 11:21
 citēt
Foto bizness rullē :face-kiss:
Publicēts: 01.08.10 15:22
 citēt
Vlasova par fotosesiju ņem 600 Ls un kurš te vēl saka, ka nevar nopelnīt :)
Publicēts: 01.08.10 15:37 labots
 citēt
Burtiski pagājušo nedēļā Vecrīgā pasteigts satiku savu bijušo Zviedru kursantu kolēģi kam kādreiz mācīju studijas fočeni, čalis bija atbraucis kāzas bildēt , esot samaksāts uz priekšu 4000 Eur kopā ar ceļa izdevumiem SKAIDRĀ! Apjautājos ap kuru vietu , Siguldas apkartnē Laulības un Cesīs "Tuss" , taka tā šeit strādā ne tika no Krievijas un USA bet arī no Zviedrijas un cenas ir pat viņu mērogiem diezgan palielas. Piekam konkrētā gadijumā jaunajam pārim nekāda sakara ar Latviju neesot:face-wink: Taka nevar teikt ka kautkādi "Traki krievi" :) Piekam pasmējos ka Zviedri baruc precēties uz Latviju Latviski vai Angliski uz ko čalis kurš no rīta bij jau bildējis kautkādu jaunā pāra doķu kārtošanu teica ka mācītājs brīvi esot runājis gan Zviedriski gan Angliski :):)
Publicēts: 01.08.10 17:10
 citēt
Luni- tev ar iepriekš pieminēto Korāli ir kādas ciešākas štelles vai tikai tā, internetā uzdūries?
Publicēts: 01.08.10 17:36 labots
 citēt
UldisS:Luni- tev ar iepriekš pieminēto Korāli ir kādas ciešākas štelles vai tikai tā, internetā uzdūries?

Es pietiekami zinu visus šīs jomas nozīmīgus spēlētājus , reizēm par viņiem jādod atzinums klientiem:face-wink: Ar mani ikdienā strādā pāris cilvēku kuri ar viņu vēl dažiem daudzus gadus sadarbojušies , senāk mācījušies kopā :) Pie manis nāk ziņas TIKAI no malas , praktiski neņemu vērā to ko "Pats stāsta par sevi" , tas pārāk subjektīvi manam vajadzībām)
Publicēts: 01.08.10 17:44
 citēt
Publicēts: 01.08.10 18:07 labots
 citēt
Lutums:Speciāli Lunim, vidējās cenas:
www.ispwp.com...

www.listphotographers.com...

www.ispwp.com...

Jā paldies , par cenām esmu informēts diezgan smalki pa katru opciju , asistente Vulkān krīzi laikā kā reiz ieķērās Itālijā kārtējā Seminārā par šo tēmu , tur šie arī tirgoja "Makulatūru" ar visādiem pakrītamiem mārketinga nieciņiem un atšifrējums kā cik kādā veidā to "Iebarot" klientam , sākot no smukiem faleierišiem rārmīšiem lidz dažādiem digitāliem štruntiem tipa vizītkaršu DVD utt:):) Jā linkā var labi salizdināt arī ar mums , tur redzamā vietā ir Latvijā strādājoš fotografs pa Starting Price: £1700 :)
Publicēts: 01.08.10 18:13
 citēt
Lunis:
UldisS:Luni- tev ar iepriekš pieminēto Korāli ir kādas ciešākas štelles vai tikai tā, internetā uzdūries?

Es pietiekami zinu visus šīs jomas nozīmīgus spēlētājus , reizēm par viņiem jādod atzinums klientiem:face-wink: Ar mani ikdienā strādā pāris cilvēku kuri ar viņu vēl dažiem daudzus gadus sadarbojušies , senāk mācījušies kopā :) Pie manis nāk ziņas TIKAI no malas , praktiski neņemu vērā to ko "Pats stāsta par sevi" , tas pārāk subjektīvi manam vajadzībām)
OK :), dažas ziņas no malas :) Tas, ka šo puisi ar lielu troksni izmeta no mācītājiem par draudzes mantas, maigi sakot nesaimnieciskumu, un draudzes meiteņu, maigi sakot, pavešanu netiklībā :) droši esi dzirdējis. Blakus šīm lietām nebiju, lukturi neturēju, kur atradās fakts, iekšā vai ārā, nezinu :D Bet to, ka šis darbonis, kad vēl bija mācītājs, vienā draudzes sēdē skaļā balsī teica "melns", lai gan pirms divām dienām par to pašu lietu teica "balts", tur gan es biju klāt personīgi. Līdz ar to šādam kadram "piepūst" pilnu kalendāru ar izdomātiem pasākumiem, lai tik labi izskatās- tā kā divus pirkstus aptaisīt.
Par ko stāsts? Ja tie ir tavi kompanjoni, tad sorry, biznesā par tevi spriež arī par taviem partneriem... :)
Publicēts: 01.08.10 18:36 labots
 citēt
UldisS:dažas ziņas no malas :) Tas, ka šo puisi ar lielu troksni izmeta no mācītājiem par draudzes mantas, maigi sakot nesaimnieciskumu, un draudzes meiteņu, maigi sakot, pavešanu netiklībā :) droši esi dzirdējis. Blakus šīm lietām nebiju, lukturi neturēju, kur atradās fakts, iekšā vai ārā, nezinu :D Bet to, ka šis darbonis, kad vēl bija mācītājs, vienā draudzes sēdē skaļā balsī teica "melns", lai gan pirms divām dienām par to pašu lietu teica "balts", tur gan es biju klāt personīgi. Līdz ar to šādam kadram "piepūst" pilnu kalendāru ar izdomātiem pasākumiem, lai tik labi izskatās- tā kā divus pirkstus aptaisīt.
Par ko stāsts? Ja tie ir tavi kompanjoni, tad sorry, biznesā par tevi spriež arī par taviem partneriem... :)

Domāju ka par KO viņu izmeta esmu nesalīdzināmi labāk informēts par tevi:) Nebūt ne no viņa paša bet no tiem kas ņēma dalību šai procesā :) Neko netiklu šim ar nepiesēja , citādi viņš ņemot vērā lielo varasiestāžu interesi nebūtu ticis vien cauri izmešanu no Vanadzēnu pulka:) Kā jau teicu šīs jomas kas tieši saistās ar manu biznesu ikdienu zinu ļoti labi tieši no procesos iesaistītām personām:):) Taka šaka skaties labāk pats uz saviem draugiem gar manējiem tev nav nekādas daļas vairums no viņiem ir sabiedrības locekļi uz kuriem tu ikdienā skaties ar vēlmi "Kaut es tur tiktu" droši zinu:):) Atšķirībā no tevi es personīgi sen pazīstu feisus kam mēdz sniegt roku un skatīties mutē un sabiedrība par viņiem atklāti fano , es gan tos pazīstu no savām biznesiem XXX jomā un Latvijas savādajos apstākļos viens otram nekādi netraucē , jo tā isti pat netiek nekas slēpts :face-wink:
Publicēts: 01.08.10 18:46
 citēt
Lunis:
UldisS:dažas ziņas no malas :) Tas, ka šo puisi ar lielu troksni izmeta no mācītājiem par draudzes mantas, maigi sakot nesaimnieciskumu, un draudzes meiteņu, maigi sakot, pavešanu netiklībā :) droši esi dzirdējis. Blakus šīm lietām nebiju, lukturi neturēju, kur atradās fakts, iekšā vai ārā, nezinu :D Bet to, ka šis darbonis, kad vēl bija mācītājs, vienā draudzes sēdē skaļā balsī teica "melns", lai gan pirms divām dienām par to pašu lietu teica "balts", tur gan es biju klāt personīgi. Līdz ar to šādam kadram "piepūst" pilnu kalendāru ar izdomātiem pasākumiem, lai tik labi izskatās- tā kā divus pirkstus aptaisīt.

Domāju ka par KO viņu izmeta esmu nesalīdzināmi labāk informēts par tevi:) Nebūt ne no viņa paša bet no tiem kas ņēma dalību šai procesā :) Neko netiklu šim ar nepiesēja , citādi viņš ņemot vērā lielo varasiestāžu interesi nebūtu ticis vien cauri izmešanu no Vanadzēne pulka:) Kā jau teicu šīs jomas kas tieši saistās ar manu biznesu ikdienu zinu ļoti labi tieši no procesos iesaistītām personām:):) Taka šaka skaties labāk pats uz saviem draugiem gar manējiem tev nav nekādas daļas vairums no viņiem ir sabiedrības locekļi uz kuriem tu ikdienā skaties ar vēlmi "Kaut es tur tiktu" droši zinu:):) Atšķirībā no tevi es personīgi sen pazīstu feisus kam mēdz sniegt roku un skatīties mutē un sabiedrība par viņiem atklāti fano , es gan tos pazīstu no savām biznesiem XXX jomā un Latvijas savādajos apstākļos viens otram nekādi netraucē , jo tā isti pat netiek nekas slēpts :face-wink:
Ar draugiem nelielās, draugus saudzē... Bet par to pusbandītu es vienkārši tevi draudzīgi pabrīdināju. Pat ja tu zini visu, par ko šamējo izmeta un ko nepiešuva, tad tas nozīmē, ka mēs zinām vienādā daudzumā... :), bet tikai tad, ja tu zini visu. Par taviem sabiedrības locekļiem? Ne, ne- ja tie ir tādi paši muldoņas kā tu, tad labāk tālāk no tādiem locekļiem... :D
Publicēts: 01.08.10 18:58 labots
 citēt
UldisS:Pat ja tu zini visu, par ko šamējo izmeta un ko nepiešuva, tad tas nozīmē, ka mēs zinām vienādā daudzumā... :), bet tikai tad, ja tu zini visu. Par taviem sabiedrības locekļiem? Ne, ne- ja tie ir tādi paši muldoņas kā tu, tad labāk tālāk no tādiem locekļiem... :D

Muldēšana ir viņu bizness , tas par ko viņiem naudu maksā:face-wink::face-grin:Gana daudz komunicēju ar visādiem un visvisādiem man nav problēmu atrast kopēju valodu un sabīdīt lietas ar jebkuru. TIESA par naudu es nerunāju par to runā profesionāļi šādu sarunu jomā , es varu PARUNĀT bet vēlamo rezultātu vienmēr nodrošina citi , kam tas ir darbs:):) Mums daudzi dauzdās jomā ir bijuši bandīti pus bandīti vai ļoti neviennozīmīgas personas , pietiek tik pavērties uz mūsu eliti un nekādas šaubas par tikumiem un paradumiem nerodas:):) Taka man jelkādi kompleksi komunikācijās ar viņiem nerodās , drīzāk otrādi , nekādu pāsteigumu:):)
Publicēts: 02.08.10 14:04
 citēt
Tas, ka pie mums brauc arii no Vaacijas straadaat, ar jau kaadu briidi nav nekaads briinums.
Starpcitu, pirms nedeeljas satiku vienu horvaatu, Goiko vaardaa, shamais briiniijaas, kaada mums te esot kriize, ja redz vinjam sapikjo par darbu kaartiigu pikji, + nodroshina dziivoshanu viesniicas lux nummurinjaa 2meeneshu garumaa, vieniigais pasham par alko jaapikjojot.
Taa ka pie mums IR maksaatspeejiigi klienti, bet pie mums redz neesot kas straadaa.. :D
Un tieshi taa ar to man pateica, ka pie mums vienkaarshi NEMAAK un NEZIN KAA.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: