forum.gif
Lūru svešos makos :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lūru svešos makos :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.08.10 09:38
 citēt
ak34:
kasparsf:Kad fotomuzēja bija tikšanās ar Aivaru Liepiņu un Romānu Koškarovu viņi stāstija kā tas notika Vakuveras olipiskajās spēlēs, proti daudzās vietās ir pieejams kabelis kuru Tu spraud kamerā un fotogrāfē, bilde pa vadu nokļūst pie redaktora kurš visu šķiro un vai apstrādā, pēc tam bilde ir pieejama ziņu aģentūrām u.t.t. teorētiski ātrums ir tāds ka fotogrāfiju ar startā no boba izkritušu braucēju var apskatīt netā kad bobs vēl nav finišējis.

Manam ar var vadu iespraust. Bet ar tiem jau nevar tā apkārt dauzīties, ja organizators nav sagatavojis. CAur to gan bildes ātri pārsūtās

Tā vieta ko viņi bildēs demonstrēja bija +/- pieci kvadrātmetri bobsleja finišā kurā bija saspiedušies ap 20 fotogrāfu :-) tā kā tur arī bez vada apkārt dauzīties nesanāk.
Publicēts: 04.08.10 10:35
 citēt
Klau pofig ar visiem transmiteriem...

Kāds ir fotogrāfējis svaigu gaļu? Nu teiksim....plecs, aknas, karbonāde, fileja..utt... žopaj čuju - spīdēs nejēgā:D
Publicēts: 04.08.10 10:36 labots
 citēt
Lunis:
lkz:

+ viss ir atkarīgs kāda CISS Tev ir, dažas ir piemērotas tikai R modeļiem dažas deg gan uz RX gan R, bet principā jau starpība ir tikai trubu garumiem, jo kārtrdžu sets jau liekās tas pats :big_smile:

Tas nav gluži CISS , bet uzpildāmie karttridzi , printē printē un ar šprici piešauj klāt ja iet uz beigām. Baig ērti mājās kur sīkais :):)

oriģinālos ar var vēsi pildīt, tik no ķīniešiem ir jāpasūta čipa resītotājs. piečmauc klāt pie čipa, tas noresīto to un gatavs, printeris lasa kārtridžu kā jaunu :) mož skolu uztaisīt.. :bad_smile: varēt parādīt kā praktiski jebkuru HP tanku pārpildīt (i mīn ne kaut kādu top up caur vāciņi, bet normālu manuālu uzpildīšanā), kā kakonus pildīt un epsonus :) ...
Publicēts: 04.08.10 10:46
 citēt
imgfoto:Klau pofig ar visiem transmiteriem...

Kāds ir fotogrāfējis svaigu gaļu? Nu teiksim....plecs, aknas, karbonāde, fileja..utt... žopaj čuju - spīdēs nejēgā:D

Protams, ka spīdēs. Te nesen lunis polšu bij nobildējis, nekas nespīdēja.... Un šnabis bij cmukc. Tāpat to cūkas/citalopa miesu bildē.:face-grin: Dari kā ar sasvīdušām kundzēm... pūdera apmetums vai polarizācijas filtrs./spamoju, protams/:face-grin: Bet kāpēc nenolīgt vizāžistu aknām un karbonādei???:face-grin:
Publicēts: 04.08.10 10:47
 citēt
justfly:Latvijā- kāzās šaubos ka kāds ļaus likt lietussargus piem. baznīcā:)

Cik bildēju tik izmantoju , pasaku ka uzliksim 3 gaismas bez Stepseļiem un nevienam nekādu pretenziju. Nezinu , man parasti sanāk visu ko sarunāt ar cilvēkiem. Ir bijušu gadījumi ar ļoti labi apmaksātiem pasūtījumiem ka 2 dienas ar mācītāju iestudējam KĀ un KUR viņš vedīs jauno pāri , kā tieši notiks ievešana gan gredzenu maukšana gan izvešana ievešana:):) Prefekti iestudējām kādā leņķi onka visu darīs un cik talu vai tuvu no jaunajiem stāvēs , cik soļus pa priekšu un kādā tempā ienāks baznīvā , parasti viss saplānots pa minūtēm un sazīmētts kur kurš stāvēs. Rietumos tas nav JĀSKAŅO jo viņiem tas ir atstrādāts līdz automātam , ceremonija ļoti reglamentēta un smalki aprakstīta viegli strādāt bez jebkādiem pārsteigumiem. PIE MUMS ir pilnīgs bardaks katrs dara kā ienāk prātā , tieši tāpēc JA VAIG es pats varu iestudēt un nerežisēt , ceremoniju TĀ kā man nepieciešams saskaņojoties ar rituālu. Kā jau teicu man zināmi "Blati" šai sfēra :):) Mums gandrīz visās konfesijās tuvu pie vadības ir izbijuši pieredzējuši profesionāli kaziņu bedrīšu fotogrāfi , kurus protams ka sen pazīstu , vienā konfesijā otrais cilvēks ir mans labākais bērnības draugs citā viņu ārējo sakaru un PR departamenta šefs ir mans foto skolas kuras biedrs , vēl vienā man ir pavisam tuvi kontakti:):) Savulaik mans skolotājs kādā specifiskā foto jomā Krausijs macija "Jāzin 1000 cilvēki kuri zinās vēl 1000 cilvēkus un tie vēl 1000 cilvēkus un tad jau kāds no viņiem zinās vajadzīgo durvju kodu un telefona numuru" :):)
Publicēts: 04.08.10 10:49
 citēt

esmu. Ja pareizi uzliksi gaismu - spīdēs tik tas, ko pats vēlēsies
Publicēts: 04.08.10 10:52 labots
 citēt

SPĪDĒS tas ir pusbēda , nekas nespīdēs BET izskatīsies pēc "Sprāgoņa" , pārtikai ir tik nenormāli daudz nianšu. Gaļas tehnaloģiskais proces ir gana sarežģits lai SPECSS / KLIENTS uzmato aci uzraiz pateiktu SVAIGA / VECA / JAUNLOPS , to cilvēks pircējs nosaka PĒC SKATA krāsas utt. :):) Pati gaļa vēl tā , tehnaloģiski tu viņu var bildēt tikai uz 3 virsmam , Akmens , Pulēts metāls , Koks , virsmām jābūt ideāli tīram vai arī tas vis svēlak būs jaņem laukā un jatīra :face-wink:
Publicēts: 04.08.10 10:55
 citēt
Lunis:

SPĪDĒS tas ir pusbēda , nekas nespīdēs BET izskatīsies pēc "Sprāgoņa" , pārtikai ir tik nenormāli daudz nianšu. Gaļas tehnaloģiskais proces ir gana sarežģits lai SPECSS / KLIENTS uzmato aci uzraiz pateiktu SVAIGA / VECA / JAUNLOPS , to cilvēks pircējs nosaka PĒC SKATA krāsas utt. :):)

Tāpēc vajag vizāžistu, kas panāk vajadzīgo jaunuma efektu, tāpat kā pavītušām kundzēm.:face-grin:
Publicēts: 04.08.10 11:00 labots
 citēt
Elmarss:
Tāpēc vajag vizāžistu, kas panāk vajadzīgo jaunuma efektu, tāpat kā pavītušām kundzēm.:face-grin:

Pirmkārt jau vaig SAPRATNI ka to visu vaig , esmu štādus jokus dzirdējis NO PASŪTĪTĀJA teks apmēram tāds "Atbrauks krievs un visu ātri pa sīknaudu sabildēs" nevajadzēs ne no ceha stiept laukā ne ko sevišķi izlasīt. Kā tas ir rezultātā varēja te pirms kādiem mēnešiem redzē kā mums zinama meitene UK bildēja Beķerejai vai krodziņam ēdienus , nu galu gandrīz dabūja meitēns , PRODUKTI SŪDĪGI rūpnieciski apstrādāti arī izskatās sūdīga , priekam bildējot UZ VIETAS arī personālam attieksme ir "Maita traucē strādāt piekasās"

Mēs te pirms kāda laika bildējām GAĻU , piekam Latvijā un piekam REPORTĀŽU , vari Rolands66 uzprasīt cik viņš daudz 'Mates vardus" šai tēmai veltīja , tā bij PATI CENZĒTAKĀ reportāžā visā pasākumā un BILDES reportāžās aptiprināja 3 cilvēki pēc SKRUPULOZAS katra attela izpētes NORETUŠĒTA ATTĒLA!!!

Reku piemeram bildes , šādas cilvēkiem radīt nedrīkst , kautkad tā ir tīrākā reportāžā KĀ IR nevis kautkads reklamas pasakums , vienkarši skats ikdienas darbā un TĀ nedrīkstot būt , tapēc kadas ~10 bildes REPORTĀŽA tika nenormāli retušētas un kolnētas ciet un zīmēts klāt , a istenība isstijā šita REPORTĀŽĀ kā reāli bija www.latvianphoto.com... un www.latvianphoto.com... un www.latvianphoto.com...
Publicēts: 04.08.10 11:36
 citēt
"Reku piemeram bildes , šādas cilvēkiem radīt nedrīkst , kautkad tā ir tīrākā reportāžā KĀ IR nevis kautkads reklamas pasakums , vienkarši skats ikdienas darbā un TĀ nedrīkstot būt , tapēc kadas ~10 bildes REPORTĀŽA tika nenormāli retušētas un kolnētas ciet un zīmēts klāt , a istenība isstijā šita REPORTĀŽĀ kā reāli bija [url=www.latvianphoto.com...]www.latvianphoto.com...[/url] un [url=www.latvianphoto.com...]www.latvianphoto.com...[/url] un [url=www.latvianphoto.com...]www.latvianphoto.com...[/url] "

Tas man atgādina textu: mēs ar puikām šķūnī gateri uztaisījām. Skaidrs, ka TO rādīt nekur nevar, kaut zinu, ka te vēl ir kārtība, esmu redzējis arī briesmīgākus skatus pārtikas ražošanā.:face-grin:
Publicēts: 04.08.10 11:49 labots
 citēt
svaiga/veca, baidos, ka noteikt nevarēs...smaku jau bildē nesaodīs...

Tikko ienāca pratā, ka vajadzetu fomoelve pajautat - kā bildēt svaigu gaļu...:D:D:D:D
Publicēts: 04.08.10 12:13 labots
 citēt
Elmarss:

Tas man atgādina textu: mēs ar puikām šķūnī gateri uztaisījām. Skaidrs, ka TO rādīt nekur nevar, kaut zinu, ka te vēl ir kārtība, esmu redzējis arī briesmīgākus skatus pārtikas ražošanā.:face-grin:

A vo ķa reiz pašam PROCESAM un vietai nebija ne vainas tur nekādu iebilžu nebija, VAINA bij pašā PRODUKTĀ :face-wink::face-grin: Problēma tā ka PRODUKTS vizuāli neatbilda obligātajām normām , to varot pateikt JEBKURŠ šis jomas speciālists tāpēc to nācās "Uzlabot" :):)
Publicēts: 04.08.10 12:14
 citēt
imgfoto:svaiga/veca, baidos, ka noteikt nevarēs...smaku jau bildē nesaodīs...

Aizej uz tirgu un pavēro, KĀ tantuki pērk gaļu.... To vecumu bez piepūles redz pa gabalu... :face-grin: neko neviens neosta.:face-grin:
Publicēts: 04.08.10 12:19 labots
 citēt
imgfoto:svaiga/veca, baidos, ka noteikt nevarēs...smaku jau bildē nesaodīs...

Tikko ienāca pratā, ka vajadzetu fomoelve pajautat - kā bildēt svaigu gaļu...:D:D:D:D

Он поощрял молодых фотографов делать фотографии для мод-
ных журналов, похожие на моментальные снимки, а впоследст-
вии публиковал некоторые из моих самых рискованных компози-
ций против воли редакторов и издателей. Он был первым, кто
распознал гений Ларри Флинта и цитировал его знаменитое вы-
ражение «показывать мясцо». Когда он уходил, то гарантировал,
что никто из преемников «не сможет влезть в его башмаки»

Helmut NEWTON
AUTOBIOGRAPHY

Lassu šito grāmatu katru brīvu brīdo , šausmīg patīk , ceru lidz vakaram izlasīt :face-grin:
Publicēts: 04.08.10 13:05 labots
 citēt
Jonatans:
Lunis:

Latvijā ir gana daudz kantoru kas "Bilde ārzemju katalogiem" viens no tiem piemēram pieder tādam ne gluži mums svešam fruktam kā "Hameleons" pameklē blogeru saraksta vai Bilijam lai saved tevi ar šefu un uzprasi CIK ir adekvāta cena , viņi bildē Latvijā to ko viņiem atsūta:):) Dažādām lietā ir dažādas `visa specifiskas prasības kuras jāzin savādāk DIRSĀ ..:

Hameleons to kantori tikai menedzjeeja(interesants kantoriitis, kur prece naak no USA, bet visi taalaakie gali noved tepat pie muusu keksiem..), bet cik zinu tad jau kaadu laiku vinjsh tur vairs nav pie ruljljiem, bet gan Inguss.
Billijs pats varees pastaastiit, kas ko un kaa.
Man jau interesantas buushanas likaas shuupuljtiikli - superiigi taadu apstraadaat. :money:
Bet jaasaka, cik redzeets, tad taas bildes ko no turienes suutiija, kaut bildeetas ar 5D un d3x tikuntaa bij taadas pashvakas - bet taa jau bildeetaaja vaina.

p.s.
Pirmkaart, noskaidro konkreeti, ko, cik, kaa, ar ko un kur jaabildee, taalaak jau ar elementaaru apreekjinu paliidziibu nonaaksi pie Tavas cenas. :face-kiss:

cik es zinu, tev ir maldīgs priekšstats. Mums neviens vairs nav pie ruļļiem, vismaz es gribu tam ticēt. Katram ir sava atbildības sfēra, kuru kontrolē atsevišķs darbinieks. Bet menedžē to visu onkulis Sems.
Pateicoties interesantai ziņošanas tradīcijai un efektīvai darbinieku konfrontācijai, kas visu laiku tiek taisīta no onkuļa Sema puses, radās iespaids, ka tas ir neliels ASV realitātes šovs par vietējiem čaļiem. Nu un rezultātā es noņēmu visas savas aktivitātes attiecībā pret šo firmu un vairs nevienam neiesaku tai piebiedroties, bet ja kādam ļoti, ļoti vajag - es uzreiz brīdinu par sekām.

Vienīgais, kas mani šobrīd tur notur ir interese, jo katru gadu, mums ir kaut kas jauns, jaunās idejas, jaunās tehnoloģijas, par kurām Latvijā neviens pat nav dzirdējis, nerunājot par to, kā tās īstenot.
Publicēts: 04.08.10 20:05
 citēt
Lunis:
justfly:Latvijā- kāzās šaubos ka kāds ļaus likt lietussargus piem. baznīcā:)

Cik bildēju tik izmantoju , pasaku ka uzliksim 3 gaismas bez Stepseļiem un nevienam nekādu pretenziju. Nezinu , man parasti sanāk visu ko sarunāt ar cilvēkiem. Ir bijušu gadījumi ar ļoti labi apmaksātiem pasūtījumiem ka 2 dienas ar mācītāju iestudējam KĀ un KUR viņš vedīs jauno pāri , kā tieši notiks ievešana gan gredzenu maukšana gan izvešana ievešana:):) Prefekti iestudējām kādā leņķi onka visu darīs un cik talu vai tuvu no jaunajiem stāvēs , cik soļus pa priekšu un kādā tempā ienāks baznīvā , parasti viss saplānots pa minūtēm un sazīmētts kur kurš stāvēs. Rietumos tas nav JĀSKAŅO jo viņiem tas ir atstrādāts līdz automātam , ceremonija ļoti reglamentēta un smalki aprakstīta viegli strādāt bez jebkādiem pārsteigumiem. PIE MUMS ir pilnīgs bardaks katrs dara kā ienāk prātā , tieši tāpēc JA VAIG es pats varu iestudēt un nerežisēt , ceremoniju TĀ kā man nepieciešams saskaņojoties ar rituālu. Kā jau teicu man zināmi "Blati" šai sfēra :):) Mums gandrīz visās konfesijās tuvu pie vadības ir izbijuši pieredzējuši profesionāli kaziņu bedrīšu fotogrāfi , kurus protams ka sen pazīstu , vienā konfesijā otrais cilvēks ir mans labākais bērnības draugs citā viņu ārējo sakaru un PR departamenta šefs ir mans foto skolas kuras biedrs , vēl vienā man ir pavisam tuvi kontakti:):) Savulaik mans skolotājs kādā specifiskā foto jomā Krausijs macija "Jāzin 1000 cilvēki kuri zinās vēl 1000 cilvēkus un tie vēl 1000 cilvēkus un tad jau kāds no viņiem zinās vajadzīgo durvju kodu un telefona numuru" :):)

es ari pazistu lielako daļu macitaju, ar daudziem var visu sarunat piekritu
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: