Armand-vērtīgāk būtu veikt aptauju,cik esat gatavi maksāt par fotosesiju?fotogrāfēšana Latvijā nav un nevar būt bizness,tā var būt tikai nodarbošanās.Ja ņem vērā,ka šeit dzīvo arī onkuļi ar lieliem bieziem makiem,kuri var samaksāt meitenēm par pagrozīšanos kameras priekšā,tad izredzes nopelnīt uz fotosesijām vēl vairāk samazinās.
1) cilvēks vēlas nopelnīt naudu, bet tā kā īsti fotografēt nemāk, tad jāmēģina ar zemām cenām; 2) Kā jau kāds teica - tas kādam ir tīri hobija pēc. Nav nekāds profs, bet labāk par vidusmēra pilsoni bildēt māk (kaut vai ar to pašu 350D). Naudu pelna citur, bet aiz garlaicības, lai uzlabotu savas iemaņas, vai viņam prieku sagādā citu cilvēku prieks, vai aiz labsirdības laiku pa laiciņam kaut ko pabildē.
Kā zinat Kāzas nebildēju , ja vienīgi piespiedu kārtā , parasti cilvēki kurus nevar atšūt arī ir gatavi maksāt normālus 4 zīmju ciparus , ja nav apgādāju arī draugus un paziņas ar tām , bet tikai tādus par kuru spējām un līmeni man nav šaubu parasti pēc reģionāla principa. Mans uzskats ka to ko nepatīk darīt neko labi nesanāk , izņemot ja to kompensē ar dāsnu honorāru. Nu piemēram nesen bija kārtējās mokas JĀBILDĒ tē atkal nu kā acīs certās , pietam laikā kad man bija paredzēti pašam divi svarīgi pasākumi uz kuriem sen biju pietecies , lai uzbildētu manus pasakumus no atvaļinājuma speciāli tika izsaukts kolēģis es arkal devos "Pildīt klaušas" , cipars kuru cilvēki bij samaksājuši kantorim bija jau minētais 4zīmju protams Evrikos , nācās strādāt. Jā un ziniet mani vienmēr uzjautrina kad vēroju kā strādā kolēģi blakus no viņiem vienmēr var ko pamācīties , arī šoreiz , un vēl jauki apsināties ka tev par dadz mazāku darba apjomu kaksā 2-3 rez vairāk , zēl koļeģiem visādi smuki gadzējeti www.latvianphoto.com... un čaklīki vīni par manīm , bet kautkā man maksā bet viņiem nē , ak ļaunā dzīve vaine TAČU katrs mēs esam to vērti tādu cipāru kāds mums liekas adekvāts padarītajam darbam un kādu ir ar mieru maksāt KLIENTS , varbūt kāds sevi nenovērtē kāds pārvērtē BET visu izšķir klents MAKSĀ vai bizness nenotiek , vienīgais kritērijs KLIENTA vēlme širties no konkrētas naudas summas domas ka JĀ viņam mēs TĀ maksāsim bet KĀDAM dažās reizes mazāks cipars liksies par daudz prasīts
sinliv:Paldies par apjautāšanos. Darba pietiek. Jums arī novēlu mazāk bildēt plikas pakaļas, bet vairāk domāt par labu foto.
Girbētu zināt tavas domas par labu foto - iepostē, lūdzu, linku - nopietni (vinkārši vēlos noskaidrot vai ir vērt ar tevi runāt vai būs velta laika tērēšana)
Par FOTO kā biznessu , pie mums ļoti labi ir redzams jebkāds izglītības trūkums šai "Jomā" , kā "Spiest pogu" māca labi ja 25% no visa mācību laika , parējā laikā māca citas daudz sarežģītākas un komplexsākas lietas Foto vienmēr ir bijis gana normāls bizness , tāds tas ir bijis agrāk ir patreiz un būs arī uz priekšu. JAUTĀJUMA problēma slēpojās apsalūtā neizpratnē par biznesu kā tādu jo sevišķi tik "Subjektīvā" jomā kā foto. Lielākai daļai "Bizness" saistās ar iespēju kaut ko "Lēti nopirkt dārgi pārdot" šis nav gadījums par foto , kuram īstenībā ir ļoti augstas blakus izmaksas. Man vienmēr uzjautrina cilvēki kuri kaut ko ražo ar apalūti nerentablām metodēm un iekārtām , NAFIG tas vajadzīgs ja to pašu var izveik nesalīdzināmi lētākiem paņēmieniem. Vēl mūs kapitāli iegāž "Tautiskais" funktiers ka VISI VAR VISU tā tas galīgi nav. Viena no "Loxu" pazīmēm ir citās jomās caurkrituši speciālisti , 99% gadiju tādi cilvēki pievēršas FOTO ka kautkam "Kas tad to nemāk" un 99% gadījumu viņiem LIKUMSAKARĪGI nekas nesanāk. Katreiz kad kāds man visgudri mēģina stāstīt "KĀ IR KRUTA" un kas ir švaki , es citreiz klusu citreiz skalāk rēcu , es šai jomā šancēju nu tulītās 25 gadi , zinu gan kā ko taisa gan kā nav jātaisa gan PAR KO maksā gan par ko NEMAKSĀ NEKAD. Cilvēki nekad nekaksā par to ko VAR PATS , kurš mūsdienās nemāk bildēt SKUĶUS un apčiņīt viņus Fotoveikalā TĀDU NAV , kurš mūsdienās nemāk bildēt kāzas ? 99% NEMĀK bet kātrās kāzās pa kājām vienmēr maisās kādi pāris ar spogulenām kuri "Bildē priekš sevis" , kā man reiz teica pārskaities Jeņķu kolēģis kuram kāzās kādi 2-3 citi kolēģi tēloja fotogrāfus traucējot nolīgtam dārgam un slavenam fotogrāfam "Vai Latviešu ciemiņi arī restorānā līdīs virtuvē pie plīts traucēt pavārus?" uz kā es šim atbildēju , "bet varbūt tur viņiem arī īstā vieta" . Caur ko mums lielākā daļa savau darbu dara kautkā "Kā nu māk vai iedomājās" , tāpēc es nebrīnos un smaidu kad dzirdu texstus "Kā vaig pareizi" no cilvēkiem kuriem nav nekādu zināšanu un nopietnas komerc pieredzes šai jomā , seviški smieklīgi skatīties kā strādā kolēģi kuri nezin kā tās vai citas letas dara ko izmanto ko nē kādas metodes pielieto ko drīkst un ko nē. Neprašas nav tā trakākā kategorja , trakākā ir tā kas saucās "Grāmtu gudrie" sevķi ļoti nalalītiski cilvēki ar "Tehnisku domāšanu" kuri visu lasīto uztver un izpilda burtiski , skaties un brīnies KO VIŅŠ TUR DARA , un atceries ka Frosts @ Ko kautko tādu apraksta savos bestseleros kā TO darā TĀ ! Jenķu tulkojumi vispār ir nāves smaka , jo pie mums atšķirībā no USA ir apsalūti citi gaismas apstākļi caur ko ar savādāki paņēmieni un metodes jāimanti , daudziem nav ne jausmas ka Ansela Adamsa zonu teorija ir PATIES tikai priekš LIELFORMĀTA optikas un materiāliem un tā var turpināt un turpināt. Foto ir gan gana nopietns gan pietiekoši ienesīgs un ilglaicīgs bizness , tik jabūt atbilstošām zināšanām šai jomā un pieredzei , tātad JĀPROT / JĀZIN kaut kas tāds ko "Nevar jebkurš" un tad jums tas būs ļoti labs un ienesīgs bizness.
alvils:Ne visi, kas prot bildēt, ar bildēšanu spēj arī nopelnīt. Ne visi, kas ar bildēšanu nopelna, patiešām prot bildēt.
Vienmēr kāds ir ar kaut ko neapmierināts. Visiem vienmēr gribās vairāk naudas.
PRECĪZI!!
Komerciāls produkts no "Makslas" atšķirās principāli! Varu atkārtot neskaitāmas reizes to ko daudzreiz ir uzsveris Valts Kleins ES NENODARBOJOS AR MĀKSLU es taisu 100% komerciālas fočenes ! Zinu ka kolēģi ir neizpratnē KO un KĀPĒC es bildēju dziesmusvētkos. Mes satikāmies tikai "Malās" kad nestrādājām un nekur nenācās grūstities jo ES lēnām un nesteidzīgi STRĀDĀJU PAR NAUDU un vēroju kā kolēģi vaiga sviedros ĶERA BAUDU no mākslas , es vienkārši ļoti labi zinu KO PĒRK un ko netaisa neviens un KO NEPĒRK jo tādas būs visiem
Kādreiz kad ilgus 11 gadus šancēju Fotocentrā zināju visu ko kurš māk un kā taisa caur ko man ir sava teorija un tekstiņs "Ne katrs kurš ir slavens ir arī labs sava amata meistars un nek kātrs izcils amata meistrs ir arī slavens" Uz Latviju tas attiecas pilnā mērā jo šeit KRUTĀKIE un pelnošākiem amata meistari ir PILNĪGI NEZINĀMI pat visai labi informētiem koļģīem. Pazišu cilvēkus kuri ar FOTO pelna ļoti ievērojamas summas ,daudzus desmitus tūkstošu tīrā peļņā , vīnu vārdi PLAŠĀKAI publikai ir pilnīgi sveši. TAS ir viņu pamata un vienīgais bizness un izmanto viņi visai arhaiskas un dārgas bet ļoti kvalitatīvas iekārtas , liksies neticāmi bet es visbiežāk viņus satieki "Stolovkā" ir tāds ļoti lēts un demokrātisks iestādijums pašā Rīgas centrā , laikam pēdējā padomlaiku ēstuve ĪSTA , ne pakaļdarinājums Parvietojās viņi parasti ar veciem auto vai sabiedrisko transportu. Ļoti jocīgi priekš tādiem kam arvalstu "pasūtītāji" ik gadu piešķir daudzu desmitu T Ls pasūtijumos un grandos Pēdējais stūmies šai sakarā , satieku vienu no saviem skolotājiem uz ielas , prikids točno tāds pats [tas pats] kā pirms 20 gadiem kurpes uz bassu kāju kā vienmēr , es kautkur skrēju šis saka AIZVEDĪŠU , nu domāju PALDIES vecais kratīties 35* tavā vecā golfiņā 50km nuu labāk ar vilcienu , bet nu labi gribējās paplāpāt , šis mani pieved pa pasvaiga merša dzipa , es zin mēms saku kur tad tu šitā izgāzi piķi skuķus kērsi uz vecumu ? Šis neapmierināts atbild , da vēstnieks brauca prom uzdāvināja "Par piemiņu" Latviešu vecmeistaram
man tāds atstrādāts teksts - ar lielu paldies būs daudz par daudz, pilnīgi pietiks ar dvadcāru stundā. lai nenosprāgtu badu un varētu sūtīt uz nabagmāju pacientus arī, ja mēnesi no vietas tas visiem šķiet ārprātā daudz, piekopju darbu smagi zem kvalifikācijas par ubaga grašiem, bet domāju - galu galos - nahren - kompitōršķicai i to vairāk maksā, a viņa mēnesi mācās programmu, kuru es pa dienu iemācījos, kad saku viņai: "spied Escape" vai "turi Ctrl", mute vaļā, siekalas tek un jautā: "kas tas tāds?".
alvils:Ne visi, kas prot bildēt, ar bildēšanu spēj arī nopelnīt. Ne visi, kas ar bildēšanu nopelna, patiešām prot bildēt.
v jabločko! vēl tikai piebildīšu ka profesionāļus (ar foto pelna naudu) būtu jāvērtē nevis pēc bildēm bet pēc tā cik viņi nopelna. Ar tā saucamo mākslu Latvijā pelnīt ir gandrīz neiespējami un arī pasaulē ļoti mazs % nopelna ar mākslu.
ta ir maksla... japeisakas uz bildem ari jo esmu drosmiigs vispar ka paskatos kadus reportus tajsa visi dr.lv domubiedras FOTO iemitnieki tad tad nezinu ko domat par foto.. pec komentariem liekas ka visiem ari looti patik.. faaaak chalis jau 7 gadi bildee...
Lunis:Kā zinat Kāzas nebildēju , ja vienīgi piespiedu kārtā , parasti cilvēki kurus nevar atšūt arī ir gatavi maksāt normālus 4 zīmju ciparus
99,99Ls tavuprāt ir 4 zīmju cipars, ja?
Tev tas džeks kas tur vislaik vārījās bija pasākuma vadītājs? Varen labs , pirmo reiz Letiņiem kaut ko tādu redzēju , lidz šim tikai pie Krieviem , Latviešiem parasti kaut kādi ne šādi ne tādi vedēji Bet tas atstarotājs bija labais funktiers!
ta ir maksla... japeisakas uz bildem ari jo esmu drosmiigs vispar ka paskatos kadus reportus tajsa visi dr.lv domubiedras FOTO iemitnieki tad tad nezinu ko domat par foto.. pec komentariem liekas ka visiem ari looti patik.. faaaak chalis jau 7 gadi bildee...
Vo šiten parādās tas par ko es vilaik runāju , anonims_ ir PILNĪGS muļkis un nejāga Foto un biznesā , tu tam čali esi redzējis PASŪTIJUMU kalendāru? Es esmu , varu tev muļkim nopublicēt lai visi var par tevi paņirgt. Vari aiziet taga un paraudāties mazais pamuļķi , tev tā nekad nebūs un taviem draudziņiem arī JO jums vienkarši nav nekādas jēgas kas ir FOTO kur nu vēl bizness
* ceturtdiena, 15. jūlijs – Kāzas. Laulību liturģija Limbažu novadā * sestdiena, 17. jūlijs – Kristības ģimenei Bauskā * svētdiena, 18. jūlijs – Kristības Rīgā pie Juglas ezera * pirmdiena, 19. jūlijs – Kristības Vika pasaku parkā * trešdiena, 21. jūlijs – Kāzas. Laulību liturģija Vidzemes jūrmalā * piektdiena, 23. jūlijs – Kāzas. Laulību liturģija Lielvārdē * sestdiena, 24. jūlijs – Kāzas. Laulību liturģija Saulkrastu jūrmalā * svētdiena, 25. jūlijs – Kristības Vika pasaku parkā, Valmieras rajonā. Ģimenes ar bērniem vēl var pieteikties! * piektdiena, 30. jūlijs – Kristības mājās Baltezerā * sestdiena, 31. jūlijs – Kristības Vidzemes jūrmalā
* trešdien, 4. augusts – Kristības Vika pasaku parkā * sestdiena, 7. augusts – Kāzas. Laulību liturģija Salacgrīvā * svētdiena, 8. augusts – Kristības ģimenes mājās Saldū * sestdiena, 14. augusts – Kristības mājās Vidzemes jūrmalā + Kāzas. Laulību liturģija pie jūras Salacgrīvas novadā * svētdiena, 15. augusts – Kristības ģimenei Limbažu novadā * piektdiena, 20. augusts – Kāzas. Laulību liturģija uz Daugavas + Laulību liturģija Ķekavā * sestdiena, 21. augusts – Kristības ģimenei viesnīcas zālē (Jūrmalā) * svētdiena, 22. augusts – Kristības ģimenei Vika Pasaku parkā Dikļos * piektdiena, 27. augusts – Kāzas. Laulību liturģija Rīgā + Kristības ģimenei Kuldīgā pie Nabes ezera * sestdiena, 28. augusts – Kāzas. Laulību liturģija Limbažu novadā * svētdiena, 29. augusts – Kristības ģimenei Vidzemes jūrmalā
* piektdiena, 3. septembris – Kāzas. Laulību liturģija Kurzemē, Gaiķu pagastā * sestdiena, 4. septembris – Kāzas. Laulību liturģija Liepājā * sestdiena, 25. septembris – Kāzas. Laulību liturģija Liepājas jūrmalā
Ja mūsu "Gudrais kedainis" taga sadomās tīrīt savu lažu tad turpinājumā varat paši paskatīties reku:
Mūsu ģimenes veidotos foto skat. www.draugiem.lv profilā – “Valters Korālis”
Vo šiten parādās tas par ko es vilaik runāju , anonims_ ir PILNĪGS muļkis un nejāga Foto un biznesā , tu tam čali esi redzējis PASŪTIJUMU kalendāru? Es esmu , varu tev muļkim nopublicēt lai visi var par tevi paņirgt. Vari aiziet taga un paraudāties mazais pamuļķi , tev tā nekad nebūs un taviem draudziņiem arī JO jums vienkarši nav nekādas jēgas kas ir FOTO kur nu vēl bizness
* ceturtdiena, 15. jūlijs – Kāzas. Laulību liturģija Limbažu novadā * sestdiena, 17. jūlijs – Kristības ģimenei Bauskā * svētdiena, 18. jūlijs – Kristības Rīgā pie Juglas ezera * pirmdiena, 19. jūlijs – Kristības Vika pasaku parkā * trešdiena, 21. jūlijs – Kāzas. Laulību liturģija Vidzemes jūrmalā * piektdiena, 23. jūlijs – Kāzas. Laulību liturģija Lielvārdē * sestdiena, 24. jūlijs – Kāzas. Laulību liturģija Saulkrastu jūrmalā * svētdiena, 25. jūlijs – Kristības Vika pasaku parkā, Valmieras rajonā. Ģimenes ar bērniem vēl var pieteikties! * piektdiena, 30. jūlijs – Kristības mājās Baltezerā * sestdiena, 31. jūlijs – Kristības Vidzemes jūrmalā
* trešdien, 4. augusts – Kristības Vika pasaku parkā * sestdiena, 7. augusts – Kāzas. Laulību liturģija Salacgrīvā * svētdiena, 8. augusts – Kristības ģimenes mājās Saldū * sestdiena, 14. augusts – Kristības mājās Vidzemes jūrmalā + Kāzas. Laulību liturģija pie jūras Salacgrīvas novadā * svētdiena, 15. augusts – Kristības ģimenei Limbažu novadā * piektdiena, 20. augusts – Kāzas. Laulību liturģija uz Daugavas + Laulību liturģija Ķekavā * sestdiena, 21. augusts – Kristības ģimenei viesnīcas zālē (Jūrmalā) * svētdiena, 22. augusts – Kristības ģimenei Vika Pasaku parkā Dikļos * piektdiena, 27. augusts – Kāzas. Laulību liturģija Rīgā + Kristības ģimenei Kuldīgā pie Nabes ezera * sestdiena, 28. augusts – Kāzas. Laulību liturģija Limbažu novadā * svētdiena, 29. augusts – Kristības ģimenei Vidzemes jūrmalā
* piektdiena, 3. septembris – Kāzas. Laulību liturģija Kurzemē, Gaiķu pagastā * sestdiena, 4. septembris – Kāzas. Laulību liturģija Liepājā * sestdiena, 25. septembris – Kāzas. Laulību liturģija Liepājas jūrmalā
mulkis vai nemulkis... es nemsu kaukads kas foto biida ka biznesu...bildeju kad gribu ko gribu un kad ir laiks.. pamatdarbs un haltuuras saistitas ar pamatdarbu man ir pietiekami lai sevi pabarotuu un nopirktu ko veelos... fotografet man patik...nevis lai pelniitu bet lai pavaditu savu hobiju
prieks ka vinsh bilde skaistus bilzukinus un vel pelnaa... o jaa...tiehsam izcili...o jaa
mulkis vai ne da mulkis... es nemsu kaukads kas foto biida ka biznesu...bildeju kad gribu ko gribu un kad ir laiks.. pamatdarbs un haltuuras man ir pietiekami lai sevi pabarotuu.. fotografet man patik...nevis lai pelniitu bet lai pavaditu savu hobiju
prieks kla vinsh bilde skaistus bilzukinus un vel pelnaa... o jaa...tiehsma izcili...o jaa
Šie teksti pilnīgi teicami parāda ka TU un tev līdzīgiem Foto ir vienīgais veids kā uz "Skuķiem pablenst" ko jūs bez foto spriežot pēc visa nevarat , vai nu dēļ stulbuma vai dāļ kautkā cita. Ne jūs tos skuķus bildēt protat TĀ lai kādai gribētos tās bildes nopirkt ne vispār kāds būtu gatvs jums par jūs "Vienveidīgo" tizlumu kāutko maksāt. Pats smieklīgākais ka jums par savu tizlumu pat neapzināties jo NEKO nespējat nedz sajēgt tajā ko darat nedz arī novērtēt līmeni Kā jau teicu "Meitbleižu" vienādu kā udens lāses ir tūkstošiem bet kādu kas LABU UN INTRESANTI sabiuldē tā ka par to būtu vērts maksāt ar uguni nesameklēsi
mulkis vai ne da mulkis... es nemsu kaukads kas foto biida ka biznesu...bildeju kad gribu ko gribu un kad ir laiks.. pamatdarbs un haltuuras man ir pietiekami lai sevi pabarotuu.. fotografet man patik...nevis lai pelniitu bet lai pavaditu savu hobiju
prieks kla vinsh bilde skaistus bilzukinus un vel pelnaa... o jaa...tiehsma izcili...o jaa
Šie teksti pilnīgi teicami parāda ka TU un tev līdzīgiem Foto ir vienīgais veids kā uz "Skuķiem pablenst" ko jūs bez foto spriežot pēc visa nevarat , vai nu dēļ stulbuma vai dāļ kautkā cita. Ne jūs tos skuķus bildēt protat TĀ lai kādai gribētos tās bildes nopirkt ne vispār kāds būtu gatvs jums par jūs "Vienveidīgo" tizlumu kāutko maksāt.
un tev tas loooti saap cik saprotu? izklausas ka tev ta ir aktulitate....(uz skukiem pablenzt) uz skukiem blenzu gan caur foto , gan ari bez foto palidzibas pilnigi vienadi a jaa...taja linka bilde vienozimigi nav ne meitenes , ne shlakatas... orginalitaate ir kraasaaas un asumaa
plus visi kas kautvai bloga posto zakus ari diezgan veksmiigi tiek gala ar pasakumu bildesanu...bet tikai kvalitatiiivi... :/
kas tur vinam tads ko ar ziepi 5 gadiga meitenite nenobildes? www.draugiem.lv...
Šie teksti pilnīgi teicami parāda ka TU un tev līdzīgiem Foto ir vienīgais veids kā uz "Skuķiem pablenst" ko jūs bez foto spriežot pēc visa nevarat , vai nu dēļ stulbuma vai dāļ kautkā cita. Ne jūs tos skuķus bildēt protat TĀ lai kādai gribētos tās bildes nopirkt ne vispār kāds būtu gatvs jums par jūs "Vienveidīgo" tizlumu kāutko maksāt.
un tev tas loooti saap cik saprotu? izklausas ka tev ta ir aktulitate....(uz skukiem pablenzt) uz skukiem blenzu gan caur foto , gan ari bez foto palidzibas pilnigi vienadi
Baig aizķera he he he ?? vaine Es skuķes nebildēju , man tam praktiski netliek laika , ja par ko līdzīgu bildēt "Biezas tantes" kuras labi par to maksā Skūķus varu uzbildēt fanam un tikai tādus kuri ir pietiekami intresanti lai varētu ne tikai "Tīņiem sacelties" bet arī citiem kas no uzbildētā škist intresanti , man tā patīk "Izklaidēties" bildējot jocīgi ,es tā arī atpūšos , taču pietiekami labi zinu par ko MAKSĀ un par ko nemāksā nekad , tā kā jus taisat NEMAKSĀ jo tā prot JEBKURŠ kam mamma kameru uzdāvā un skuķi viens otru ar telefonu tā var uzbildēt , jums veči vienkarši nav SMADZEŅU / FANTĀZIJAS , galvenā mūsdienu biznesa iznstrumenta bez kā nekāds bziness nav iespējams
luni man ar manu pamatbiznesu viss ir kartiba...klienti ari maksa un viss notiek... negribas to foto un darbu mest viena maisaa.. tev biznes tantes... man savas biznes tiines... labi ka tev pietiek zmadzenes lai visu blogu izaudzinatu par bizmemeniem un dr.lv fotografiem spameriem, kit pavelniekiem jus nepasniedzat vel tadus kursus ka pelnit milijonus chakarejot simtus?
vo tas gan ir orginali un skaisti.. www.draugiem.lv... cik vinsh nopelnija?
anonims_:luni man ar manu pamatbiznesu viss ir kartiba...klienti ari maksa un viss notiek... negribas to foto un darbu mest viena maisaa.. tev biznes tantes... man savas biznes tiines... labi ka tev pietiek zmadzenes lai visu blogu izaudzinatu par bizmemeniem un dr.lv fotografiem spameriem, kit pavelniekiem jus nepasniedzat vel tadus kursus ka pelnit milijonus chakarejot simtus?
Tiem kam "Bizness veiksmīgi un kārtībā " nelien citā biznesā un nedemonstrē savas lažas un nezināšanu tā kā zirgam jārēc Ja tā nav tad kas atliek , proeblēmas komunikācijā ar skuķiem ? Nonākam pie tā ko teicu , MOTĪVS savādāk nevar uz skuķiem pablenst kā vien tēlojot fotogrāfu
Friidis:Kā esmu ievērojis dr.lv, minētais "Meistars" veiksmīgi apvieno it-kā nopietnas runas par Dievu ar biznesu- gan foto, gan maksas baznīcierēdņa jomā..
Kātad , tas vispār viens no veiksmīgākajiem "Biznesa projektiem" kas saucās "Pilns serviss"
anonims_:luni man ar manu pamatbiznesu viss ir kartiba...klienti ari maksa un viss notiek... negribas to foto un darbu mest viena maisaa.. tev biznes tantes... man savas biznes tiines... labi ka tev pietiek zmadzenes lai visu blogu izaudzinatu par bizmemeniem un dr.lv fotografiem spameriem, kit pavelniekiem jus nepasniedzat vel tadus kursus ka pelnit milijonus chakarejot simtus?
Tiem kam "Bizness veiksmīgi" neliena vitā biznesā un nedemonstrē savas lažas un nezināšanu tā kā zirgam jārēc
un tu buutu tas zirgs kas reec? Tatad visa topika atrisinajums... Lunis un vina draudzini pelna tukstoshus jo ir smadzenes.. parejie censhas cik spek aun dabu to kas paliek pari,, ja paliek ...
Friidis:Kā esmu ievērojis dr.lv, minētais "Meistars" veiksmīgi apvieno it-kā nopietnas runas par Dievu ar biznesu- gan foto, gan maksas baznīcierēdņa jomā..
Kātad , tas vispār viens no veiksmīgākajiem "Biznesa projektiem" kas saucās "Pilns serviss"
pilns servis ir no no visa pa druskai bet ta isti ne no kaa.. vai vinsh kaukads emolators un vel ari svetku galdiem mielastus fotografejot taisa?
Lāci, jūs par 2 dažādām lietām runājat : Lunis - par biznesu Tu - par kvalitāti ... Par biznesu varu piekrist lunim - džekam redzi ir fiška - naudu sev un Dievam pelna labi, kalendārs pilns utt Bet par foto kvalitāti .. nu .. savas kāzas neļautu bildēt ... man personiski - nepatīk
p.s. Luni sarakstu netā atraki - bet vai tas ir bildēšanas kalendārs , vai ka mācītāja darbs? ) :P
Tiem kam "Bizness veiksmīgi" neliena vitā biznesā un nedemonstrē savas lažas un nezināšanu tā kā zirgam jārēc un tu buutu tas zirgs kas reec?
Domāju ka šī diskusija ar TEVI un tev līdzīgiem ir pilnīgi neauglīga , eksemplāriem kuriem visas smadzenes atradās "Draudziņā" nav spējīgi uz domāšanu tik uz tupām garlaikojošām izdarībām , jūsu galvenā problēma SMADZEŅU neesamība
ja jau Luni tu esi tik veiksmigs fotografs,ko tu neesi vel ticis Latvijas miljonaru saraksta? un vsp kartejo reizi pieradas viriesu logika - muzigi strideties,kuram vairak,kuram labak,kuram lielaks un ta varetu turpinat muzigi,tiesam aprobezoti,nemot vera to,ka lielakajai dalai sobrid ir darba laiks un butu jadara darba lietas,nevis mulkigi jaterze un kkas japierada portalos....
p.s. Luni sarakstu netā atraki - bet vai tas ir bildēšanas kalendārs , vai ka mācītāja darbs? ) :P
Viņiem tas ir ģimenes binsss , gan tas gan tas kopā To zin visi , čalis pietiekami zināms šai jomā spelētājs
par biznesu nestridos..lai jau cinas... bet nu par to ka bildes ir labas vari neliet uuudeni.. ja jus visi esat bizmesmeni tad pelnat naudu nevis sezat fotoportaalos kur ir primaarais foto kvalitate nevis biznesa izaugsme uz kvantitaates pamata skaidri redzxams ka vinam izaugsme foto un biznesa isti nesanak apvienot... iet tikai biznes...ka tu saki!
-zemene-:ja jau Luni tu esi tik veiksmigs fotografs,ko tu neesi vel ticis Latvijas miljonaru saraksta? un vsp kartejo reizi pieradas viriesu logika - muzigi strideties,kuram vairak,kuram labak,kuram lielaks un ta varetu turpinat muzigi,tiesam aprobezoti,nemot vera to,ka lielakajai dalai sobrid ir darba laiks un butu jadara darba lietas,nevis mulkigi jaterze un kkas japierada portalos....
Šeit diskusija ir par $$$ , tāpēc ar par $$$ TEXSTI Kā jau teicu pretēji vispārējaim "Nekomenpetentu" indivīdu viedoklim zinu pietiekami daudz cilvēku kam tas ir gana sens un ienesīgs bizness. Tikpat labi zinu ka šāds biznes prasa ļooooti pamatīgu darbu un zināšanas uz kuras piemīt ļoti ierobežotam cilvēku skaitam pretejā gadijumā VAIRUMS tā varētu un prastu Ja tu jautā par mani presonīgi , nē es Luni laižu , man nepatīk strādāt , man maksā par to ka es ESMU un domāju , lētas rokas kājas kuras DARA var nolīgt jebkurā laikā un ja ZIN ko līgt ļoti izcila līmeņa. Tieši tas arī ir mans bizness , ZINĀT ko līgt
Lunis:
Viņiem tas ir ģimenes binsss , gan tas gan tas kopā To zin visi , čalis pietiekami zināms šai jomā spelētājs
par biznesu nestridos..lai jau cinas... bet nu par to ka bildes ir labas vari neliet uuudeni..
Laba bilde biznesā ir tā bilde, par ko maksā naudu; mākslā - tā ko galerijās izstāda. Tas ne vienmēr sakrīt... Biznesa bildes pieprasījumu arī snobisms nosaka. TAM biezajam bij n fotogrāfs... kas es nabags, ka TĀDU nevaru atļauties???? Un tad jau kvalitāte ir pēc tam. Par aitu cirpšanu joks pārāk nodrāzts, lai atkārtotu; patiess gan