Grasos atgriezties Latvijā no 7 mēnešu ilgas prombūtnes ar vienu interesantu ideju:
Meklēju cilvēkus, līdzīgi domājošus kā es, kas vēlas piedalīties interesantu fotogrāfiju veidošanā. Fotogrāfijas veidošana pikanta glamūra, action (ar ideju) stilā – nekādas depresīvās bildes!
Lutum tu vāc vienas markas līdzdalībniekus.. vai tev tas po..? Man gan netīk ka projekts bez nosaukuma, gluži kā sūds bez kociņa.. laiki un datumu protams, ka arī nav.
Ja līdz tam mani atlaidīs no darba tad es piedalos
KEPKE:Lutum tu vāc vienas markas līdzdalībniekus.. vai tev tas po..? Man gan netīk ka projekts bez nosaukuma, gluži kā sūds bez kociņa.. laiki un datumu protams, ka arī nav.
Ja līdz tam mani atlaidīs no darba tad es piedalos
Pats tu kā sūds uz kociņa Tas būs kkas kopīgs - un man gribas lai pie tā nosaukuma veidošanas piedalās citi dalībnieki. Vot piemērma nosaukšu viņu par projektu tanks - a reāli tu būs runa par makaroniem!?? Runājot par datumiem - kā es var kko plānot ja man pat komanda vēl nav novākta kam būtu interese.
Un par pēdējo - pats vainīgs, bildēt gribētāju jau ir daudz, kad tevi atlaidīs no darba vietas šeit ar vairs nebūs Šis pasākums visticamāk notiks kādu 6dienu vai 7dienu (vai abas dienas kopā)
Baigi kaut ko gribas...kaut ko radošu, kaut ko, izņemot meitenīšu individuālās sesijas, grūtnieču, kristību utt. Neko baigi gan nevaru piedāvāt, kā tikai varu runāt par telpu (gan kaut kādu dzīvokļu), gan izklaižu ēku (malpilsmuiza.lv, gungas.lv) izmantošanu. Aaa, un plašu paziņu loku, smukas draudzenes, kādu ideju
alora:Baigi kaut ko gribas...kaut ko radošu, kaut ko, izņemot meitenīšu individuālās sesijas, grūtnieču, kristību utt. Neko baigi gan nevaru piedāvāt, kā tikai varu runāt par telpu (gan kaut kādu dzīvokļu), gan izklaižu ēku (malpilsmuiza.lv, gungas.lv) izmantošanu. Aaa, un plašu paziņu loku, smukas draudzenes, kādu ideju
Vēlies piedalīties? Atsūti man uz meilu pieteikumu. Ar tevi būtu interesanti sadarboties tās idejas neesmu domājis individuālu meitenīšu bildēšanu - citēju sevi teikto draudzīgajā portālā: Runājot par temetiku - pagaidām vēl nekas nav izdomāts (izdomāts ir manā galvā - bet ja izmantos tikai manas idejas tas vairs nebūs kopējs projekts, bet gan asistēšana)
Šis pasākums nav paredzēts kā fotogrāfu salidojums (plenērs), nebūs glupas modeļu bliešanas ar 20 kamerām, spiedīs pogu tikai ar vienu fotoaparātu pirms tam 10 reizes pārrunājot visu līdz sīkumiem (daudz netrūkst balsojot - kā labāk) + Arī nebūs tā, ka tagad vinu modeli uz meža fona bildēsim un priecāsimies par neinteresantajām bildēm, bildes uztaisīsim ar kādu konkrētu tematiku - lai to tematiku arī var redzēt...
PS. Tekstā manā mājas lapā par modeļiem, doma bija arī modeļus ne tikai modeles...
Bezjēdzīga ir tik deguna urbināšana Jebkas kur ir kādas idejas ir ar kautkādu jēgu. Tik Blondā meitene ko jēdzīgu pateica kautgan texsti par noriebušām meitenīšu sesijām un grutniecēm kristībām bija pilnīg ticami bet smuko draudzeņu piedāvājus ši kontexstā bezjēdžigs no "Apnikušo" kontexsta Gan jau ko saštukos man tā vismaz sak likties Pašam gan perfektās un smukās ar tukšajām acīm vienkarši pilnīgi nekādas domas vairs neraisa izņemot žāva un "Nu labi atkal to pašu taisam" Man lūdzu piedāvāt nesmukas draudzenes ar kārtīgām lauku pakaļām , tur vismaz ir kāds izaicinājums darbaa Vaig tik kustināt pasākumu , reka meitenei pat reāls piedēvējums apzīmējies
Nu labi...nav bezjēdzīgs...ne tā uzrakstīju, taču mana dzīves pieredze liecina, ka jeb kuram pasākumam vajag vadītāju, tā kā aprakstīts...ka visu štuko kopā, visu liek uz balsošanu utt.... man šķiet ka aizies raznosā viss...nu kaut kā tā... Tur vajag demokrātisku vadītāju pasākumam - visus uzklausa izdiskutē, bet beigās lēmumu pieņem viens un to vairs negroza
Oliss: pēc pāris mēriņiem būsi ar mieru arī uz kailfoto
Man nevajag kailfoto, man tādu nav kur izmantot.
Bet bildes draugiem.lv jaunas vajag vienmēr "pakomentē albūmiņu!" , un es pieļauju, ka tādas jums tajā pasākumā puslīdz normālas priekš draugiem.lv arī varētu sanākt, ja kāds būs ar normālu fočuku!
tu kā modelis nederi - tev ģīmis fotofilmiņu atgādina..
Kādas tur aizdomas , reku kā dzēvswww.latvianphoto.com... Gandrīz plecu pie pleca pastrādājām Atkal intresantus gadzjetus izražojis , ar intresi noskatijos.
alora:Baigi kaut ko gribas...kaut ko radošu, kaut ko, izņemot meitenīšu individuālās sesijas, grūtnieču, kristību utt. Neko baigi gan nevaru piedāvāt, kā tikai varu runāt par telpu (gan kaut kādu dzīvokļu), gan izklaižu ēku (malpilsmuiza.lv, gungas.lv) izmantošanu. Aaa, un plašu paziņu loku, smukas draudzenes, kādu ideju
Vēlies piedalīties? Atsūti man uz meilu pieteikumu. Ar tevi būtu interesanti sadarboties tās idejas neesmu domājis individuālu meitenīšu bildēšanu - citēju sevi teikto draudzīgajā portālā: Runājot par temetiku - pagaidām vēl nekas nav izdomāts (izdomāts ir manā galvā - bet ja izmantos tikai manas idejas tas vairs nebūs kopējs projekts, bet gan asistēšana)
Šis pasākums nav paredzēts kā fotogrāfu salidojums (plenērs), nebūs glupas modeļu bliešanas ar 20 kamerām, spiedīs pogu tikai ar vienu fotoaparātu pirms tam 10 reizes pārrunājot visu līdz sīkumiem (daudz netrūkst balsojot - kā labāk) + Arī nebūs tā, ka tagad vinu modeli uz meža fona bildēsim un priecāsimies par neinteresantajām bildēm, bildes uztaisīsim ar kādu konkrētu tematiku - lai to tematiku arī var redzēt...
PS. Tekstā manā mājas lapā par modeļiem, doma bija arī modeļus ne tikai modeles...
Oki, aizsūtīšu. Tikai līdz 03. augustam nebūšu LV, tā kā pie neta nebūšu.
Luni, smukas draudzenes nebija domāts, ka neinteresantās cacas. Un vispāt - katra sieviete ir skaista. No manas pieredzes - tās, it kā pelēkās peles, "sataisot" daudz labāk darbojas fotokameras priekšā nekā otra kategorija Man dikti patīk rudmates ar daudz vasaras raibumiem, porcelānīgo ādu. Bij' man viena tāda paziņa, tik uz UK aizbrauca. Žēl, ka tad ar foto tik ļoti neaizrāvos. Gribu tādu modeli
Man radās jautājums, ņemot vērā, ka visi kopīgi domās/bildēs/apstrādās, ar kādu tehniku tiks veikta pogas spiešana un apstrāde? Lutums visu saorganizēs, vai no dalībnieku gadžetiem tiks vilktas lozes, kuru izmantot?
alora:Un vispāt - katra sieviete ir skaista. No manas pieredzes - tās, it kā pelēkās peles, "sataisot" daudz labāk darbojas fotokameras priekšā nekā otra kategorija D
A es ta pa ko nav nesmuku un nefotoģenisku sivišķu ir tikai knipsētāji nejēgas, tik darbs ar SMUKĀM tā ir tā ikdienišķi un pierasti , a vot tādas kas nav gluži NEKO NAV JĀDARA lai iegūtu ko UXX tās man liekas intresanti un relaxsējoši
Lunis:Kādas tur aizdomas , reku kā dzēvswww.latvianphoto.com... Gandrīz plecu pie pleca pastrādājām Atkal intresantus gadzjetus izražojis , ar intresi noskatijos.
Bokē atbaidošs, ar ko fočēji, ar 50-150 Sigmu?
Domā ka atceros , paskaties failam datuss Tas caur drāšu pinumu kas "Mūs šķira" , tobrid nebij laika skriet apkārt bučoties tieši gaidijām jauno pāri , kad beidzu un asistente bildēja "Jaunos" uz vecpilsētas ielīņu fona tu jau ielēci savā bussa un mini pa pederi Paskatijos tas ir 70-200 f4 caur drāšū sētu
alvils:Man radās jautājums, ņemot vērā, ka visi kopīgi domās/bildēs/apstrādās, ar kādu tehniku tiks veikta pogas spiešana un apstrāde? Lutums visu saorganizēs, vai no dalībnieku gadžetiem tiks vilktas lozes, kuru izmantot?
p.s. Ja Kristiāna piedalās, es arī labprāt.
Sorry - nākamājā projektā varēsi piedalīties, šoreiz tu ārpus strīpas - ņefig bremzēt
alvils:Man radās jautājums, ņemot vērā, ka visi kopīgi domās/bildēs/apstrādās, ar kādu tehniku tiks veikta pogas spiešana un apstrāde? Lutums visu saorganizēs, vai no dalībnieku gadžetiem tiks vilktas lozes, kuru izmantot?
p.s. Ja Kristiāna piedalās, es arī labprāt.
Sorry - nākamājā projektā varēsi piedalīties, šoreiz tu ārpus strīpas - ņefig bremzēt
Nepriecājies pirms laika- viņa pa pliko nefočēsies, tā kā jums viņas čičus neredzēt!
Čiči mūsdienās galīgi nav eksklūzīva manta , vismaz spriežot pēc aktuālā PĀRBAGĀTĀ piedāvājuma tais pašos traukos un arī citur ar tiem ir milzu pārprodukcija , šamā blondīnei bez visiem daiļumiem daudz daudz exskluzīvāka fīča kas musdienās ir MEGA deficīts salīdzinājumā uz "Čiču daudzumu" tas ir domāt spējīgas smadzenes un samērā laba acss Domāja ka šai gadijumā tas ir BŪTISKĀK nekā čiči vāveres un vissi pārējie daudziem "Aktuāli" škietoši bonussi
Lunis:šamā blondīnei bez visiem daiļumiem daudz daudz exskluzīvāka fīča kas musdienās ir MEGA deficīts salīdzinājumā uz "Čiču daudzumu" tas ir domāt spējīgas smadzenes un samērā laba acss
Kristiānai ir daudz plusu, arī vēl bez Luņa nosauktajiem. Viņu bildēt gan nezinu, vai būtu interesanti, viņa nav tas tips, kam to vajag un ar ko ir jēga cīnīties, izspiežot sulu. Ar viņu ir jēga sadarboties objektīva tajā pusē, kurā ir skatu meklētājs. Ja viņa ir ierakstīta jau noslēgtajā komandā, Armandam ir paveicies, ka šajā komandā ir arī viņa.