forum.gif
Projekts: pagaidām bez nosaukuma!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Projekts: pagaidām bez nosaukuma!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.07.10 19:31
 citēt
jebkaada saieshana, meeginaajums radiit 'izcilu bildi' ir apsveicams, tikai man redzaas, ka sanaaks viens pleneerinsh, teema radiisies uz vietas, tad baraa kaut kaadu jautru tusu, burzmu nobildesiet un prezenteesiet kaa kopdarbu. Par cik jau asiniis esmu individuaalists, redzu no shamaa kop pasaakuma jeegu tad, ja viens autors rada ideju un kaa rezhisors to vada, citaadi buus vieniigi tuss. Foto buus vieniigi atminjas par sho tusu.
Meerkis kaa taads arii nevar buut 'izcila bilde'. Sanaakam radiit shedevru :) Bik naivi. Izciluma kategorijas nav uztaisaamas apzinaati.
Publicēts: 18.07.10 19:35
 citēt
Vil:Izciluma kategorijas nav uztaisaamas apzinaati.

Tekstam, kas gāja līdz šim teikumam, es plus mīnus piekrītu. Bet to, ka izcilums nav uztaisāms apzināti, nu nekādīgi. Īpaši ja runa ir par inscinētu mākslu, nevis reporāžu.
Publicēts: 18.07.10 20:12 labots
 citēt
Diva: Veči, nestāstiet tikai pekstiņus, ka jūs interesē fotogrāfēt smadzenes! :D

Būtu tu savā dzīvē tik daudz vāveres un cičus pārbildējies kā es tev viņi ar nebūtu "Nekas īpašs" , pilnīgi reāli garlaiko "Gludas smadzenes" lai cik iespeidīgu "Formas un izmēri" viņu īpašniecei ar būtu , gandrīz vienmēr esmu bildējis arī krutākas :):) A vot sievišķiM ar smadzenēm man samērā vienaldzīgi pārējie dotumi JA VAR SARUNĀT / IZDOMĀT es no viņas varu sexsbumbu bildē uztaisīt arī nenovelkot šai nevienu lupatu :):) Tieši tāpāt arī sadarbojoties projektos , SAPRĀTS un komunikācijas spējas pāspēj jebkurus citus faktorus lai taisītu kopējuas lietas. Ja tā pilnīg vienkarši "Lielas bumbas utt" ja slinkums meklēt un izvēlēties var par pavisam smiekla piķi "Iegādāties vairumā" jebkurai gaumei , a voooo DOMĀJOŠU komandas spēlētāju kaut svārkos kaut bixsēs pat pa samērā labu piķi būs kāaaaartīgi jāpameklē :):) Man piemēram kādreiz daži bij neizpratnē ka Foto biznesā "Kur tev tik vecas sexretāres , citiem kautkādas modeļskolas beibes" uz ko es vienmēr ņirgdams atbildēju man viņu vaig DARBAM lai labi strāda lai nav pēc viņas viss jāpārbauda , visam citam vajadzībām man pašas nāk uz darbnīcu spēj tik izvēlēties:):) Tev tā nav ? Laikam slikti nostādīts bizness :):)
Publicēts: 18.07.10 21:55 labots
 citēt
Diva:Gari tu tā uzrakstīji...vari kādu bildi ar parādīt, kas šo tavu tekstu ar tavām megaspējām "uztaisīt" var apstiprināt? Aplūkoju meistara galeriju un mans novērojums bija tieši pretējs- ka visai pievilcīgu meiteni esi nofotogrāfējis tik neestētiski, cik tas vien ir iespējams...meitenei arī bij niks fotoblogā...un šamā par to bildi ar pārdzīvoja...

Nav nekas pret tavu runāšanu (garos palagus gan nelasu), bet vietām derētu kļūt adekvātākam sevis slavināšanas kontekstā!

Mans princips ES nevienam neko pats nepiedāvāju , VIENMĒR mani izvēlas un līgst pēc stila un redzētiem darbiem:):) Tas nozīmē izvēlas tieši to ko taisu nevis ES kā mēģinu piemēroties:):) Ja kāds izvēlas tieši tādu stilu kādu taisu tas nozīmē viņam tieši tas ar nepieciešams , savādāk jocīgi jo viņš PATS to izvēlas :face-grin::face-wink: Reizēm cilvēku mērķi visai jocīgi , patīk "Eksperimentēt" piemēram sev ko kropļot bildēs utt. Tas piemēram tiek ņemtas manis taisītas bildes uz "Pašrocīgi uzlabotas" parasti depresīvos vai psihodēliskās vēl kaut kādā jocīgā manierē , ja runa par pasūtījuma darbiem tos dzelžaini rediģēju pēc saviem ieskatiem , tikai tos ar atdodu parējos iznīcinu, tik diviem trim cilvēkiem modeļiem , pamatā tādiem ar ko ilgi strādāju kopā ir iespēja PAŠIEM bildes atlasīt un rediģēt , sevišķi ja tie tasīti ir viņu "piesūtītiem paraugiem" piemēram , Tad nu reizēm vaļā muti varu lūrēt uz tiem gara "Šedevriem" kas tur top atlasīti un pašrocīgi uzlaboti no manis sabildētā:):) Istenibā Blogā tādu nav daudz bet vienā citā "Projektā" kurā tu mums ar esi bet manis nav ,tādu ir cik uziet lielā skaitā . NOSACĪJUMS ir tikai viens es nekad netiku pieminēts kā "Kaut kā tāda" autors jo būtībā man ar to nav nekāda sakara , tas ir Klientu privāto "atklāsmes brīžu" atspoguļojums , tieši tāpēc man arī labi maksā ES varu piepildīt jebkurus klienšu "Ekskluzīvās vēlmes" vizuālā ziņā un neko sev no tā nesaglabāju , nekad neapstiprinu ka es kaut ko no tādu esmu taisījis :):) Viss 100% blogā redzamais jaunākos laikos tapušais ir pašu modeļu akceptēts ,ja runa par diviem trim konkrētiem modeļiem 99% arī pašu izvēlēts , mans iespējams nāk tikai "Nosaukums" , par kuru gan reizēm sanāk "Diskusijas" taču es parasti panāku savu , JŪS izvēlaties bildi ko rādit es "Nosaukumu" zem kāda pasniegt:face-wink::face-grin: Publiskos projektos man daudz darbu kurus eksponēt vēlējušies PAŠI modeļi , palūdzot tās izlikt apskatei iespējams gaidot kādu "Reakciju" no kāda konkrēta skatītāja :):) Šai sakarā bieži mani čomi redzot sērijas kuras taisu piemēram priekš sevis vai izstādēm BĪNĀS kapēs viņas nerādu WEBā , man nav interesanti tās rādīt pastkartes izmēros , bez tam gana daudz darbu kurus CITIEM vēlās parādīt mani modeļi , reizēm viņi tos mēnešiem nerāda tad pēkšņi vēlās EKSPONĒT savā konkrētā izpildījumā tikai ar manu vārdu , kā teicu esmu radis piepildīt jebkuras pastāvīgu klientu vizuālas vēlmes , tai skaitā arī kaut ko konkrētu radīt kaut kādā konkrētā laikā vietā :):) Piepildu arī vēlmes , parādīt pēc laika "Paslēpt" pēc tam atkal parādīt. Daudziem no šiem modeļiem nebūt neesmu vienīgais AUTORS , pietiekami labi spēju atšifrēt arī pamatīgi pašu modeļu "Pēc apstrādātus" citu autoru darbus, diezgan labi varu atšķirt raksturīgus stila piesitienus lai noteiktu autoru , gadās ka redzu ka kādi "Kosī zem manis" pat visai paliecinoši ,tas liecina tik par vienu to ka modeļi dziļi fano par "Manu stilu" tāpēc ja man nav laika un vēlmes pasūta citiem vai paši taisa no citu darbiem "Tā kā es" to būtu taisījis , būtībā man tas samērā vienalga , strādāju par naudu un ja vien apakšā nav mana paraksta man tas maz skar:):) Taka mierīgi varu pēc VĒLMĒM pavērst tanti par princesi vai pēc pašas vēlmēm pārvērst smuku skuķi par briesmoni:):) Fotogrāfa darbs REALIZĒT pasūtītāju sapņus slēptākās vēlmes , es to veicu spīdoši , šai ziņa man nav jāpiepūlas jo izvēlēts tieši mans stils :):)

KOMANDĀS sasaistē Fotogrāfs , Modelis , mākslinieki apstrāde šancēju regulāri man ta ikdiena:):)

Esmu strādājis un joprojām strādāju ar ārkārtīgi daudz "Modeļiem" pasūtītājiem citiem foto nepieciešamiem speciem , man nav "Šaura loka" līdz ar to man paliela "Iespaidu" kolekcija par visu šo personāžu īpatnībām izpausmēm , reizēm ne bez "Smīna" vēroju kolēģu darbu ar tiem vai cietiem cilvēkiem iepriekš ZINU kāds būs tam finišs ,kurā brīdī būs "Problēmas" . Šai ziņā kā jau esmu teicis man 25 gadu pieredze ,perfekti atstrādātās shēmas lai no tām izvairītos , muļķus un loxus foto bizness nemīl:):)
Publicēts: 18.07.10 23:06 labots
 citēt
Diva:Ja kādam ir brīvāks laiks, vēlāk uzrakstiet, par ko bija tas garais palags augstāk! Paldies!

Tas jau ar nav domats tev , tas tiem kas velas lasit :face-grin::face-wink: un saprast reizēm dīvaino šejienes paskumu un izpausmju kontekstus:face-wink:
Publicēts: 18.07.10 23:08
 citēt
Diva:Ja kādam ir brīvāks laiks, vēlāk uzrakstiet, par ko bija tas garais palags augstāk! Paldies!

+ 1

sorry, Luni! :)
Publicēts: 19.07.10 00:07 labots
 citēt
alvils:
Vil:Izciluma kategorijas nav uztaisaamas apzinaati.

Tekstam, kas gāja līdz šim teikumam, es plus mīnus piekrītu. Bet to, ka izcilums nav uztaisāms apzināti, nu nekādīgi. Īpaši ja runa ir par inscinētu mākslu, nevis reporāžu.

ja reiz apzinaata, inscineeta, taatad maaksla? Pilniigs bulshits!
:)
Publicēts: 19.07.10 08:42
 citēt
Vil:ja reiz apzinaata, inscineeta, taatad maaksla? Pilniigs bulshits! :)

ne-1 mutē Alvils neapgalvo, ka kā insceņirovka, tā kā zakons augstā māksla. :face-sad:
Publicēts: 19.07.10 10:44
 citēt
Tieši incenenējums parāda vai cilvis var radit māxlu, vai ne...:)
Nejaušība pati par sevi ir apsveicama lieta, bet ja tas kļūst par sistēmu kaut kā laba sasniegšanai - liecina tikai par ahūnāko amatierismu(te es tikai ta čista teorētiski bez personālijam)...:)

Fai tas ir art-foto, vai dzimšanasdienas tortes izgatavošana normāli process ir tads:

KĀPĒC>KO>KĀ>IZDARA(mazākā un vieglākā daļa)...:)
Publicēts: 19.07.10 10:49
 citēt
PROFESIONĀLA nejaušiba ir ilgi un rūpīgi planota un VIENMĒR GATAVS tai :):) Kā te Uljenam kāzās viskas plandošs un lidojošs tieši vajadzīgā brīdī un vietā ieplānots un SAGAIDĪTS:)
Publicēts: 20.07.10 11:34
 citēt
tieshi taa. Piemeers - A.K.Bresons.
Publicēts: 20.07.10 20:53
 citēt
Vil:tieshi taa. Piemeers - A.K.Bresons.

sorry bet Bresons čītojās... :D
Publicēts: 20.07.10 20:56
 citēt
Luxferre:
Vil:tieshi taa. Piemeers - A.K.Bresons.

sorry bet Bresons čītojās... :D

a kurš nē? :bad_smile:
Publicēts: 20.07.10 22:48
 citēt
Diva:Veči, nestāstiet tikai pekstiņus, ka jūs interesē fotogrāfēt smadzenes! :D
smadzenes, ne smadzenes, Filics Lauris aizgāja uz Gaiļezera slimnīcas morgu strādāt - es tomēr ne - negribēju sūda kvarta dēļ pamest kīnō grupu, kurā ne tikai fotō, bet arī fonō un kīnō bija. :grimace:
Publicēts: 20.07.10 23:04
 citēt
haralds:
Diva:Veči, nestāstiet tikai pekstiņus, ka jūs interesē fotogrāfēt smadzenes! :D
smadzenes, ne smadzenes, Filics Lauris aizgāja uz Gaiļezera slimnīcas morgu strādāt - es tomēr ne - negribēju sūda kvarta dēļ pamest kīnō grupu, kurā ne tikai fotō, bet arī fonō un kīnō bija. :grimace:

TOTIES kādas viņam tur bija māsiņas Ooooo , un kādas šis bilds tasija Rīgas Modēm , tur ar vuņu ar iepazinoss :):)
Publicēts: 20.07.10 23:26
 citēt
Lunis:TOTIES kādas viņam tur bija māsiņas Ooooo
OI, par to nepadomāju! :face-crying:
Publicēts: 21.07.10 13:19
 citēt
Kas notiek - vai tiešām nav neviena PS profa, kas gribētu piedalīties??? (nāksies pašam taisīt visu ar šopu :( )
Publicēts: 21.07.10 13:34
 citēt
Tos gan jāmeklē starp meitenēm , tās te ir varen spicas "Montētajās" , čaļi nav novērots:)
Publicēts: 21.07.10 13:40
 citēt
Lunis:Tos gan jāmeklē starp meitenēm , tās te ir varen spicas "Montētajās" , čaļi nav novērots:)

wowo! :bad_smile: elizabeth un irrence
droši vien jāprasa personīgi, nav manītas nevienā no forumiem...
Publicēts: 21.07.10 13:46 labots
 citēt
Ne skuķi dator apstrādātāji diplomēti PROFESIONĀLI ir Elis un Nebeta :):) Tiesa vienu jau pilnībā privatizējis Andrez par otru trūkst ziņu ko dara patreiz:) Atliek vien aizstaigāt uz Razumovska garajiem kursiem un kautkur patreiz tulitas un VISS pats var montēt ja gana lab klaisijies:)
Publicēts: 21.07.10 13:48
 citēt
kas ir Andrez? :anger:
Publicēts: 21.07.10 13:49
 citēt
alvils:kas ir Andrez? :anger:

Zavadskis
Publicēts: 21.07.10 14:02
 citēt
Lunis:
alvils:kas ir Andrez? :anger:

Zavadskis

Tad viņš par asistentu paņēma Elīnu? :what:
Publicēts: 21.07.10 14:05 labots
 citēt
alvils:
Lunis:

Zavadskis

Tad viņš par asistentu paņēma Elīnu? :what:

Jau labi sen , neesi manijis kādas viņai bildes taga Albūmā , viens vienīgs AZ :):) Viņai tak bija būtiski plussi Labs Foto iemānās + Datorgrafiķi auxtāka cik tur 3-4 gadi laikam PPI :) Es jau ar ar viņu paarunas vedu "Visādam gadijumam" savam projektam , bet nu mums LV pamatā uz Foto spiežam ne zu "Grafiku" taka pie AZ viņai ir ista vieta un arī vērtīgāk noteikti no izaugsmes viedokļa :)
Publicēts: 21.07.10 14:13
 citēt
wot jaunums (man)! :) nēnu prieks par viņu. atceros kaut kad laiciņu kādu atpakaļ sūkstijās, ka nav darba un kaut kas tādā garā...
Publicēts: 21.07.10 17:41
 citēt
Lunis jau nav Billijs Šeikspīrs, ka var adaptēt pamatskolām! :grimace:
Publicēts: 25.07.10 23:32
 citēt
Ir nokomplektets sastāvs lutums.net...
Atsaucība bija liela, paldies visiem, kas pieteicās. Ja arī savu vārdu šai sarakstā neesi atradis - nebēdā, nākotnē ir plāns veidot līdzīgus projektus ar citiem grupas dalībniekiem.
Publicēts: 25.07.10 23:38
 citēt
Forši , ceru un vēlu interesantu rezultātu!
Publicēts: 26.07.10 14:04
 citēt
Man datums nederēja... sakrīt ar artcamp.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):