forum.gif
Programmatūra, kas reaģē uz gaismu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Programmatūra, kas reaģē uz gaismu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.07.10 16:40
 citēt
Meklēju kaut kādu softu Canon EOS 350d fočukam, kas prastu nobildēt tīklīdz gaismas sensors uztver strauju gaismas daudzuma palielināšanos.

Ir vispār kaut kāda vieta, kur ir apkopoti visi softi priekš fotoaparātiem?
Publicēts: 18.07.10 16:47 labots
 citēt
Tam nav nekada sakara ar FOTOAPĀRĀTIEM :):) Uz gaismu reagē sensors kas primītīvi palaiž slēdzi vai zibspuldzi:):) Vienkārši savieno ķedi un viss:):)
Publicēts: 18.07.10 16:48
 citēt
Manuprāt, kas šāds - www.diyphotography.net...
Publicēts: 18.07.10 16:49
 citēt
tu laikam nesaprati manu domu. Man vajag softu, kas piesleedzot fochuku pie kompja automaatiski nofochee zibeni :)
Publicēts: 18.07.10 16:50 labots
 citēt
SoWhat:tu laikam nesaprati manu domu. Man vajag softu, kas piesleedzot fochuku pie kompja automaatiski nofochee zibeni :)
A ka tas kompis zinas ka ir zibens?

www.cimms.ou.edu...
Publicēts: 18.07.10 16:53
 citēt
fotoaparaata gaismas sensors pados signaalu uz kompi.
Publicēts: 18.07.10 16:54
 citēt
SoWhat:fotoaparaata gaismas sensors pados signaalu uz kompi.
Nesaprotu Tavu domu... Izklāsti...
Publicēts: 18.07.10 16:56
 citēt
SoWhat:tu laikam nesaprati manu domu. Man vajag softu, kas piesleedzot fochuku pie kompja automaatiski nofochee zibeni :)

:D:D:D Zibeni fofotgrafē ar ilgu ekspozīciju, nevis mēģina paspēt nospiest slēdzi, kad zibens nozibsnī :D:D:D
Publicēts: 18.07.10 17:04
 citēt
ņem uzlodē :) Shēmu iedošu
Publicēts: 18.07.10 17:06
 citēt
To pat bez kompja var. Vajag speciaalu vadu starp fochuku un pockedwizardu, un pockedwizardam piesleegt kaadu kiinas leeto zibspuldzu "aci". Taadi kas domaati parastajaam zipeneem. Vajadzees tik pareizi to aci savienot ar pockedwizardu
Publicēts: 18.07.10 17:16 labots
 citēt
RobertsJ::D:D:D Zibeni fofotgrafē ar ilgu ekspozīciju, nevis mēģina paspēt nospiest slēdzi, kad zibens nozibsnī :D:D:D

buus jaapameegjina :D
Publicēts: 18.07.10 18:02
 citēt
www.aeophoto.com un lieta darīta! :bad_smile:
Publicēts: 18.07.10 18:26 labots
 citēt
Kapēc šķiest savu enerģiju nereālu lietu pagatavošanai.labāk uztaisi kaut ko reālu ,piemēram mūžīgo dzinēju.

P.S. varbūt vispirms labāk pameklēt datus cik ilgi ilgst zibens zibsnis un salīdzināt ar milisekundēm,kas paiet no komandas došanas līdz kameras slēdža reālai nostrādāšanai.
Publicēts: 18.07.10 22:57
 citēt
SoWhat:tu laikam nesaprati manu domu. Man vajag softu ...
pats neiebrauc. hārdu Tev vaig, ne softu! :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):