forum.gif
Kurš remontē zibspuldzes?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kurš remontē zibspuldzes?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.07.10 09:44
 citēt
Respektīvi, nometu zibspuldzi (Speedlight SB-600) zemē.. neiet. :cry:
Izjaucu un tur "izšķīdusi" viena spole "F100 u3D", nezinu gan vai tādu sīku kaksi vispār var Latvijā dabūt.

Varbūt kādam ir kāda neejoša SB-600, no kā attiecīgi var izlodēt.. un vai kādam nav zināms kāds labs meistars?
Publicēts: 19.07.10 10:28
 citēt
ELTONS te remontē blices , nezinu vai mazās bet studijas točna:)
Publicēts: 19.07.10 10:44
 citēt
Man Metzu saremontēja vīrelis, kas pie Mdfoto darbojas... Pēc kritiena lampa uzsprāga..:face-smile:
Publicēts: 19.07.10 11:55 labots
 citēt
Lunis:ELTONS te remontē blices , nezinu vai mazās bet studijas točna:)

Būs jāpainteresējas..
Elmarss:Man Metzu saremontēja vīrelis, kas pie Mdfoto darbojas... Pēc kritiena lampa uzsprāga..:face-smile:

Tam vīrelim arī vārds ir?
Publicēts: 19.07.10 12:40
 citēt
Ir, protams, tik es šo pat neredzēju... Atdevu zipeni veikalā, tur arī saņēmu... Tāka uzjautā pārdevējam.:face-smile:
Publicēts: 19.07.10 12:57
 citēt
www.bng.lv...
shitie chista visu labi, leti un atri remontee..
pats biju ar objektivu..bet pakonsulteja ari par zibsniem..
un nu tur divi masteri..vie3ns uz stikliem otrs uz zipenem..
tiesam zinosi :)
Publicēts: 19.07.10 19:07
 citēt
KEPKE:
Lunis:ELTONS te remontē blices , nezinu vai mazās bet studijas točna:)

Būs jāpainteresējas..
Elmarss:Man Metzu saremontēja vīrelis, kas pie Mdfoto darbojas... Pēc kritiena lampa uzsprāga..:face-smile:

Tam vīrelim arī vārds ir?

Vīrelim vārds būs Andris (26535590).
Bet ar mani ir tā, ka dzelžus es nododu saviem inženieriem, kuri brīvā laikā no konstruēšanas pienākumiem var šo to arī paremontēt (pašlaik gan neliels pārtraukums sakarā ar atvaļinājumiem).
Publicēts: 19.07.10 19:34
 citēt
Pagaidām pauze.. rīt paskatīšos ko BMG teiks, tad arī ceru, ka nebūs nekas tālāk jādomā :D
Publicēts: 19.07.10 21:53
 citēt
KEPKE:Pagaidām pauze.. rīt paskatīšos ko BMG teiks, tad arī ceru, ka nebūs nekas tālāk jādomā :D

tici man ka nebus :)
Publicēts: 20.10.10 15:54
 citēt
cik maksā apmēram saromontēt iekšejo zibspūldzi ?
Publicēts: 20.10.10 23:17
 citēt
Atvaino, bet ar zīlēšanu, nodarbojas blakus :face-kiss: . Būtu vismaz nosaukusi kameras modeli un simptomus.
Publicēts: 20.10.10 23:58
 citēt
anzzeliika:cik maksā apmēram saromontēt iekšejo zibspūldzi ?

ieksheejaas pliist, lai tu beitu nodarboties ar pretdabiskam aktivitatem un iegadatos arejo.
Publicēts: 21.10.10 09:47
 citēt
29246307, pie bērnu pasaules. var paņemt vairāk laika (nu, mana 580niece nostāvēja pie viņa vairāk nekā mēnesi, kas manuprāt ir NENORMĀLI ilgi), nekā plānots, bet gala rezultāts ir o.k., salabots un lētāk, nekā oficiālajos servisos.
Publicēts: 21.10.10 09:49
 citēt
Elmarss:Pēc kritiena lampa uzsprāga..:face-smile:

ja ir acīm redzams, ka lampa kaput, ļoti ieteicams neslēgt iegšā, bet nest pie meistara, jo mēģinot palaist ar saplēstu/bojātu lampu, zibspuldzi pakļauj lielam riskam nodedzināt proci, un tad jau remots sanāk pa dārgo...
Publicēts: 07.04.14 18:49
 citēt
Sveiki, vai ir vērts remontēt Metz 36 AF-5 ?
Defekts, neregulāra darbība, kad grib, tad strādā, kad negrib, nestrādā. Ir, kad sanāk vairākas reizes pēc kārtas izšaut, ir reizes, kad čerez kautkādām bildēm izšauj, nervi beigti! :amazing:
Cik tas remonts pacels? Vai labāk jaunu pirkt?
Publicēts: 07.04.14 19:28
 citēt
Uz canon kameras? Nav izļurkāta pēda? Bija analoģiski simptomi. Ja drusku kustās, tad vaina skaidra, atkarībā no pozas var nebūt kontakts. Pārbaudīt elementāri, zibeni ar spēku (nelielu!) spiest klāt kamerai un mēģimāt šaut.
Publicēts: 07.04.14 19:32
 citēt
versatile:Uz canon kameras? Nav izļurkāta pēda? Bija analoģiski simptomi. Ja drusku kustās, tad vaina skaidra, atkarībā no pozas var nebūt kontakts. Pārbaudīt elementāri, zibeni ar spēku (nelielu!) spiest klāt kamerai un mēģimāt šaut.

Kamera ir Nikon, pēda kārtībā, jo ar izlādes pogu kas ir uz zibeņa, ar to ir tāpat, piespiež pogu, kaut kas iekšā dīc, tā pačakarē vairākas reizes, tad izšauj....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):