Viela pārdomām tiem, kuri bildē reportāžas un mēdz padarboties ar Photoshopu: tinyurl.com... Nav labi tā darīt. Ik pa laikam kādu krāpnieku izķer. Šoreiz fotogrāfs izklonēja galvu no bildes lai to "uzlabotu." Rezultātā dabūs iztikt bez pusdienām kādu ilgāku laiku un pārvākties uz moteli, kad banka māju savāks ....
Ja godīgi tad es īsti šito nesaprotu, bilde pēc manipulācijām ir kļuvusi labāka un nekāda būtiska informācija nav nedz noslēpta nedz pielikta klāt un minētajā rakstā nev nekas minēts par moteli un pusdienām, ir tikai pieminēts ka gan jau ka padzīs. Protams ir gadījumi kas manipūlācijas nav pieņemamas bet noteikti ne šis.
Oriģinālā no pleca augoša galva bik ņirdzīgi izskatās... Varēja uzbliezt vēl kādu kadru... grūti dokumentālistiem, es kā nefotogrāfs visādas nevietā augošas elektrolīnijas un galvas bez žēlastības nahrenizēju... klientiem patīk. Man ar...
kasparsf:Ja godīgi tad es īsti šito nesaprotu, bilde pēc manipulācijām ir kļuvusi labāka un nekāda būtiska informācija nav nedz noslēpta nedz pielikta klāt un minētajā rakstā nev nekas minēts par moteli un pusdienām, ir tikai pieminēts ka gan jau ka padzīs. Protams ir gadījumi kas manipūlācijas nav pieņemamas bet noteikti ne šis.
reportāžas nav labi digitāli rediģēt kā šajā gadījumā, jo grūti novilkt robežu, ja sāk piekāpties. labāk vinmēr ir uzbildēt tā, lai viss ir ok un nav jādzēš pikseļi