forum.gif
Īstais objektīvs visiem paparazzi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Īstais objektīvs visiem paparazzi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.07.10 00:46
 citēt
www.ss.lv...

tiem,kam ar bigma par maz.
Publicēts: 20.07.10 02:59 labots
 citēt
Sacerējies cilvēks nospēris pasakaini dargu NEKO , kads kolekcionars varbut aripanems , paparacji izmanto dauz vieglakus un letakus risinajumus . jaaa un tas personazj nav gudrs atklatj tirgojot acim redzami spertu mantu , pirmkart musejie var to vienkarsi konfiscet ka strategisku kontfabandu ari Krievijai var sagribrties atpakal tas ipasumu. Ta ir gadijies gana biezji ar krievija spertu un seit uzpeldejusu hlamu , tas tiesjam ir labais , viena sludekli ari pateikts kur nosperts reku site www.novosti-kosmonavtiki.ru...
Publicēts: 20.07.10 07:38
 citēt
forša cena :bad_smile:
Publicēts: 20.07.10 07:59
 citēt
pēc šitās cenas Alvila cena par Nikonu ir dāvana. :face-grin:
Publicēts: 20.07.10 08:01
 citēt
vinam ganjau rinda stav uz pirkshanu..ahaha
Publicēts: 20.07.10 09:39
 citēt
O, jā... atpazīstams tehnoloģijas un darba mentalitātes rokraksts...
Kā arī muzeju vērtību zagšana.
Ja vēl zagtajām ikonām būtu kāda mistiska vērtība piedēvējama, tad šis dzelzis, izrauts no kopīgās muzeja ekspozīcijas, nezin kādam kolekcionāram noderēs.
Bet Luņa pieminētais muzejs kopumā gan būtu interesants Lehtusijas ciemā, tepat netālu- Ļeņingradas apgabalā.
Publicēts: 20.07.10 09:48
 citēt
Tā aiziet tā pasaules godība. Pa gabaliņam vien. Būtu piedāvājis AKM, nu vismaz TT - izredzes pārdot būtu daudz lie:face-smile:lākas.
Publicēts: 20.07.10 10:01
 citēt
Voldemorts:Tā aiziet tā pasaules godība. Pa gabaliņam vien.

Vienkārši nožēlojams tas cilvēciņu barbarisms.
Kas palicis pāri no Elejas raķešu bāzes?!
Tāds muzejs varētu būt...
Labi vēl, ka Līgatnes bunkurs vēl saglabāts.
Publicēts: 20.07.10 11:40
 citēt
A šitādam praksē parastam aparāta jūzerim kāds pielietojums vispār vēl varētu būt?
Publicēts: 20.07.10 11:45
 citēt
Uggga:A šitādam praksē parastam aparāta jūzerim kāds pielietojums vispār vēl varētu būt?

Noteikti... Uztaisi pāreju, Tava digitālā-šitais čuda, piepērc zenītlielgabala statīvu, tanku, ar ko savu fototehniku pārvadāt... un puskilometra attālumā varēsi fočēt kā ods barojas ar kaimiņa asinīm...:face-grin:
Publicēts: 20.07.10 11:56
 citēt
Elmarss:puskilometra attālumā varēsi fočēt kā ods barojas ar kaimiņa asinīm...:face-grin:

nedomāju, ka šis verķis ir parāk piemērots macro vajadzībām...
Publicēts: 20.07.10 12:09
 citēt
tak jau esot kalibrēts uz bezgalību.
Publicēts: 21.07.10 18:49
 citēt
Nedomāju, ka tirgotājs ir „primārais ieguvējs”, nu tas, kurš nospēris. Ticamāk, ka iesākumos bijis prapors vai oficiers, kurš vērtīgo mantu slāpju steigā notirgojis par sausiem rubuļiem vai dzērienekvivalentu.
Reiz sendienās, vēl pie darbaļaužu varas, vienas populāras un vienlaikus slepenas časķ prapors piedāvāja vells zina kādus raķešu akumulatoru (esot tur tādi, nezinu) lādēšanas iekārtu, ar smago izvedamu krokomotu. Uz jāutājumu – a kur lai es to lieku? atbildes nebija, darījums nenotika. A mūsu gadījumā – ir noticis, tas arī viss.
Publicēts: 22.07.10 00:25
 citēt
orks : Es tev varu oastastīt labāku anekdoti , man reiz bija KRIEVU BILCES , mononloki ļoti zolīdi visai kompakti SALĪDZINĀJUMĀ ar rietumu analogiem jauda 500 w , reiz jau Doičzemē man vienam sadega izolācija pie "Pilotgaismas" , man radagabals elektroniķis iedevu šim lai "Darba saremontē" , saremontēja ar tik sākumā saskrēja lūrēt viss kantoris un bolijies kur tāds istrādājums rauts , šie pamerījuši parametrus KONDIĶIM un vienkarši bijuši uz dirsas MAZIŅŠ kondiķu bloks kurš praktiski momentā uzladējās un nedz karst nedz kā ar NEIEDOMĀJAMIEM parametriem tail laikā sazdīves tehnukas. Labākais ke uz uz vienas detaļas nekāda marēkujuma vai marku. Nu saku Krievijā šitadas "Umeļči taisa" šie tik acis vien nobolija par "Padomju tehniku" bet izolāciju nomainija kas bija man apkususi "Bleķa turētātājam" , pēc kāda laika gadijās man calis kas tās blices konstruēja un ražoja kautkādā "Kooperatīvā" , taga daudziem zināmais Osipoff.ru , vienvardsakot tā elektronika visa praktiski bija no Lidmašinas detaļām , blice kautkādas nosēšanās ugums kautkādam Mig iznīcinātājam un kondiķi ar no turines , un `tadā garā:):) Fričī toreoz novērtēja CENU tadam kondiķim varētu būt vairākos tukštošos Dm , katrā ziņām daudzreiz vairāk nekā VISABLICE no spertām detaļām saveidota maksāja:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):