imgfoto:Man bija Opel Rekords Caravan 82. gada ...tas bija monstrs 2.2l motors ar šprici... un 3 ātrumu automāts, ak jā...un pakaļas piedziņa tam vellam tak bija
Man ar tāds bija + manam extra bija, ka ar grīdas krāsu nokrāsots - brūnā (sūdu) krāsā (par pakaļas piedziņu gan neatceros - laikam bija)
Protams. Krieviem nebija tādu auto kurus nevajadzētu nepārtraukti remontēt, vadāmība bija bēdīga, komforts un erganomika arī
AZLK 2141 airodinamika ir labāka kā jebkuram audi vai mersim vai bmw un par bleķiem nemaz nerunāšu....
Oho! Kas tad tas par apgalvojumu? Kad es strādāju pie 2141 izstrādes, viņš vēl plastilīnā bija, bet, kad kāds būtu aerodinamiskajā trubā šo bāzis... tā gan man pirmā dzirdēšana... Vienīgais vērā ņemamais krievu vāģis bija "ģevjatka" (man vēl paša pirmā izlaiduma gadījās)... bet ne par kādu aerodinamiku runas nevar būt... speciālus spārniņus uz aizmugures vāka liku lai stiklu ar dubļiem un ūdeni nesistu ciet...
Nu jā...par to 2141 aeirodiamiku spēcīgi teikts... Tas lielītājs vispār ir redzējis kāda izskatās moskviča apakša?
Eltons:
Oliss:
AZLK 2141 airodinamika ir labāka kā jebkuram audi vai mersim vai bmw un par bleķiem nemaz nerunāšu....
Oho! Kas tad tas par apgalvojumu? Kad es strādāju pie 2141 izstrādes, viņš vēl plastilīnā bija, bet, kad kāds būtu aerodinamiskajā trubā šo bāzis... tā gan man pirmā dzirdēšana... Vienīgais vērā ņemamais krievu vāģis bija "ģevjatka" (man vēl paša pirmā izlaiduma gadījās)... bet ne par kādu aerodinamiku runas nevar būt... speciālus spārniņus uz aizmugures vāka liku lai stiklu ar dubļiem un ūdeni nesistu ciet...
O, man bij zaļa metālika ar palmu uzlīmēm...reāli labs auto - veikalam varēja dafiga aluskastes sakrāmēt Tik reizi gadā bija galvas blīve jāmaina, bet tas tā...
imgfoto:Man bija Opel Rekords Caravan 82. gada ...tas bija monstrs 2.2l motors ar šprici... un 3 ātrumu automāts, ak jā...un pakaļas piedziņa tam vellam tak bija
Man ar tāds bija + manam extra bija, ka ar grīdas krāsu nokrāsots - brūnā (sūdu) krāsā (par pakaļas piedziņu gan neatceros - laikam bija)
bij bij pakaļas piedziņa. Man bija 82. gada Rekord sedans. Pirms gadiem desmit neizgāju apskati, nostāvēja pagalmā kādu laiku un tad pārdevu
Čoks ir nevājākā ekstra...man 80. audim vēl bija(nu tam reksim arī...)...pa ziemu, kad iestieg - izvelc čoku un pats var smuki pastumt... Tagad sieva jāsēdina pie stūres...lieks smagums...bet nu ir savs labums - ir uz ko pakliegt ka ne tā stūri griež un ne tā gāzē...
vot jej bogu neatceros...bija tāds kanārij dzeltans...baigi krutais, tjipa pārejnieks...priekša ga galīgi vecajam, bet pakaļējās lampas kā mucai gandrīz... Ar 1.5 motoru...
vo, vo, lai līgava nestāv gaismā un līgavainis ēnā, var paregulēt. bet kad vēl ar melno filmu bildēju, neieteicu krimināli baltu kleiti konaplektā ar samta ancuku - ar pirokatehīna tīstekli jau izlīdzināt varēja, bet gradācija uz purniem pa pakaļu.
garais: Bildēju par velti un, kad sapratu, ka esmu baigais meistars maz pamazām sāku paģērēt tos pašus 100 - 200 - 300 ls - ne uzreiz sapratu. malo togo, būtu sapratis uz pirmo reizi, tā būtu bijusi kļūda. Sāku ar tiem pašiem 100 ls - kādiem Ls, toreiz bija okupācijas rubuļi ar to pirdaku Lēniņu profīlā virsū!
Kaut kur forumā jau rakstīju... Pirmās kāzas bildēju bez maksas (ar to pašu Olympus E-500 ko lietoju tagad), tā bija mana kāzu dāvana kursabiedrenei. Par otrajām kāzām paziņa man samaksāja 60 vai 70Ls (tas bija pirms gadiem 4) - centos viņu pierunāt paņemt profesionālu kāzu fotogrāfu, bet neizdevās. Bildēju visu, ieskaitot mičošanu. Trešajās kāzās (precējās radiniece) vismaz oficiālo daļu varēju izbaudīt pilnībā, jo oficiālajai daļai bija sarunāts fotogrāfs (arī amatieris), kurš bildēja arī daļu vakara sākuma. Pēctam jau arī pati bildēju, kaut man par to neviens neko nemaksāja. Pēc nepilna mēneša notiks ceturtās kāzas, kuras fotografēšu. Arī šoreiz centos pierunāt, lai uztic šo darbu profesionālim, bet topošā līgava neļāvās pierunāties. Teica, lai nekautrējoties saku cenu, par kādu būtu gatava fotografēt viņas kāzas. Ņemot vērā, ka līgava ir senas paziņas meita, kuru pazīstu jau n-tos gadus, vairāk par 100Ls tomēr kautrējos prasīt. Laikam esmu pārāk kautrīga
es pirmās kāzas kolēģim par nieka 20 Ls sabildēju (samaksa tik cik ceļa izdevumi ar astīti) .. jaunlaulātie bija gana priecīgi par bildēm, kuras bija stipri labākas par vedējtēva ziepī sabildētajām , kaut gan es zinu ka varēju labāk
es nevienam kaazas cuukot neuznjemtos. pasakumus bildeju tik lai netiktu ierauts masu atrakcijaas - reali piem pedeja jaungadaa. ieraugot kas plaanojas pasakuma, uzkaaru kameru kaklaa, un uz visiem aicinajumiem "iet rotaljaas" (30+ gadnieku viduu) otmazalsja ar kameru...
versatile: reali piem pedeja jaungadaa. ieraugot kas plaanojas pasakuma, uzkaaru kameru kaklaa, un uz visiem aicinajumiem "iet rotaljaas" (30+ gadnieku viduu) otmazalsja ar kameru...