forum.gif
kas tas par gļuku fotofailiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kas tas par gļuku fotofailiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.07.10 11:40
 citēt
lieta tāda,ka izveidojot folderi datorā, pēc kāda laika kad ar to darbojas, apstrādā bildes photoshopā, dzēs vai pievieno, nu resp; jebkādu darbību veic- pēkšņi notiek tāda lieta, ka skatos ikoniņas neatbilst to saturam. resp. piem. man uzrada divas vienadas bildes mazajās ikoniņās, bet bildem numuri atsķirigi. atverot tās protamsd katra ir savadaka. un šitais gļuks parādas peķšni, viņš pāriet tad kad visas bildes iekoipē janizveidotā folderī,tad viss visu rāda pareizi, taču tā kā tas notiek bieži, tas traucē ļoti strādat un galvenais,ka šodien šitais pats parādijās arī manam otram datoram..protams,ka iespējams ka tas ir kaut kāds stulbs es pat nezinu kas- viurss? kas caur kartēm pārnesajies. vai kāds var ieteikt ko darit? prtevirusu programmas lietoju.
Publicēts: 22.07.10 11:57
 citēt
thumbnails sistēmas failiņu no foldera izdzēs .. dažreiz palīdz parasts win gļuks ..
Publicēts: 22.07.10 12:09
 citēt
hmm, man tāda nav..nu tā sistemas failiņa, Tu domā pašā folderī? man nekā izņemot bilžu failus nav
bet varbut Tu domaji kā savadak,ja tā, ludzu izstasti,kas jadara
Publicēts: 22.07.10 12:19
 citēt
ir, ir tur tas failinjsh.
tik tu vinju neredzi.
iesledz lai rada hidden files un nodzees thumbs.db
Publicēts: 22.07.10 12:19
 citēt
uzliec lai raada hidden files pie folder options.
Publicēts: 19.03.11 19:25
 citēt
kad vienā folderī saliek bildes ar vienādiem nosaukumiem, tad šitā mēdz būt... atšifrē, un nomaini nosaukumus.
Publicēts: 19.03.11 19:30
 citēt
kaspars712:kad vienā folderī saliek bildes ar vienādiem nosaukumiem, tad šitā mēdz būt... atšifrē, un nomaini nosaukumus.

bildes ar vienādiem nosaukumiem vienā folderī - tas ir KĀ?
Publicēts: 19.03.11 20:38
 citēt
versatile:
kaspars712:kad vienā folderī saliek bildes ar vienādiem nosaukumiem, tad šitā mēdz būt... atšifrē, un nomaini nosaukumus.

bildes ar vienādiem nosaukumiem vienā folderī - tas ir KĀ?

RAW jpg TIFF vēsā mierā ar vienu nosaukumu
Publicēts: 19.03.11 21:24
 citēt
ja? un visi beidzas ar .doc vai kaa?
tak pirmaja posta minets, ka numuri atskirigi. nokeshoti iikshkja nagi un viss.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):