nopirku Hoya ND8 kurš izrādijās krietni gaišāks par B+W ND6.Iesaku labāk vienreiz nopirkt labu filtru,nekā lētu sūdu.Man liekas,ka flērā ir(Kr.Barona ielā,tel-67276050)
Flērā vajadzētu būt,tikai tur tā B+W cena ir- bļiiiin! Vēl es apjautātos MDfoto un Briedenē un šim te: foto.inbox.lv... Vēl jau jautājums cik robu pelēko vajag,ja ko ekstrēmāku tā uz 10000x ,tad vienīgā vieta būs flēra,bet 77mm tur laikam vairs nebūs.
.. nu ja, ar tiem ari saku so dienu, bet viniem 77mm tikai uz pasutijumu.. Pieteicas 24.lv: 24.lv... esot uz vietas; laikam došos pie tiem. Flēras cena ir 70Ls par ND8, tik ļoti liela mana vajadzība nav..
Jolan: nopirku Hoya ND8 kurš izrādijās krietni gaišāks par B+W ND6.Iesaku labāk vienreiz nopirkt labu filtru,nekā lētu sūdu.Man liekas,ka flērā ir(Kr.Barona ielā,tel-67276050)
.. ja ir Hoya's komplekts, vai tad viņus nevar kombinet (2+6+8)?
Jolan: nopirku Hoya ND8 kurš izrādijās krietni gaišāks par B+W ND6.Iesaku labāk vienreiz nopirkt labu filtru,nekā lētu sūdu.Man liekas,ka flērā ir(Kr.Barona ielā,tel-67276050)
.. ja ir Hoya's komplekts, vai tad viņus nevar kombinet (2+6+8)?
kombineet labaak nevajag, jo mazaak visaadu suudu objektiivam priekshaa, jo asaaks atteels. it sevishkji tas attiecas uz teleobjektiiviem, kur vispaar nedriikst leetos filtrus likt, uz tiem filtra kropljojums daudz labaak redzams, platlenkjiem mazaak.
art-foto - saku velreiz, var nopirkt tepat lv adapteri www.fotopreces.lv... fleeraa ari butu jabut ka ari to P serijas turetaju tak var pieskochot pie stikla ja nu akurat deg. esmu ne reizi vien filtru ar roku licis klaat stiklam priekshaa. uz platlenkja ar 77mm to turetaju pat smuki uzakjet vareja bez nekadas parejas.
man ir Cokin P turetajs, taisni ka bilde, kuram ieksha liekas metala gredzeni ar viitni - mans gredzens ir 52 mm. Pats turetajs ir tikai nedaudz lielaks par 77mm. filtrs 77mm nosedz. ja tev vajag, vari nopirkt par 5iiti to parejas gredzenu, vai ari pieskochot pareju ar visu filtru pie stikla. ljubvi.net... - 7ls ir par turetaju un ND filtru, pareju dodu par velti lidzi, ja nevajag - vari nenjemt. sunset filtrs pasham noderes.
Šitos filtrus labāk pirkt kantainus IMHO. Apaļos var tik pieskrūtvēt dažu konkrētu diametru objektīviem. Un lēti tie nav. Lietoju 0.6 un 0.9 Lee ND filtrus. Var uzlikt gandrīz jebkurai kamerai un objektīvam, kas ir lietošanā. Tik 300/2.8 un 600/4 neder
Tur jau tie paši ķīniešu lētuči tiaki par cenām x 5
Ir pasūtīts no jebaja ND8 priekš 77mm .. par 3.5ls .. būs mēsls - nebūs žēl nomestā nauda.. Latvijā to pašu dabūsi pa 10-20 ls .. un neticu, ka būs kada šķirba .. Labi filtri makša dāāāāārgi
aiko99:Ko sakat par šito? Priekš B+W nav aizdomīgi par lētu?! www.ebay.de... ir doma paņemt.
Normāla cena. Tepat Flērā B+W cenas - www.flera.lv... . Tieši tāds laikam nav šobrīd tur sarakstā, varbūt jāpasūta, bet nelaba aizdoma, ka Flērā dabūsi lētāk kā jebkurā ebajā jaunu. Flēra ir oficiālais B+W pārstāvis iekš LV. Vienīgi veikalā viņiem stāv lielākas cenas, bet paskaties interneta cenu un paprasi, lai dod par to, un viņi bez problēmām atdos par internetā esošo cenu (tā vismaz kādreiz bija).
Ja ir baigā interese tad man ir Cokin P komplekts ND2, ND4, ND8, ar visu turētāju un pāreju turētājam uz 77mm un 67 mm. Tik par cenu gan nezinu ko par to prasīt. Un ja dikti gribi varu arī pārdot Hitech 85 Soft grad ND 0.6, kurš der minētajam Cokinas turētājam.
Paldies Robert! Tiešām nebiju redzējis kādi labumi Flērā dabonami, turklāt uzreiz un nav jāgaida uz sūtīšanu. Tik jāskatās kas ir uz vietas, varbūt viņiem nekas jēdzīgs patlaban nemaz nav... Man arī ir "tipa Cokin P" komplekts no jebala sūtīts ar visādiem ND un ND graduālajiem filtriem. Nekāda vaina, iesākumam ir pat ļoti o.k. lai saprastu kas un kā Bet patlaban ir radusies vajadzība pēc viena laba niknā ND filtra, tādēļ arī mazliet bažījos par to jebala filtru autentiskumu.
ar Cokin P filtriem jābūt uzmanīgiem.. varbūt ir kādi ļoti orģinālie, kuri ir labi, bet ir daudz tādi, kas dod tādu lillā krāsu, ka izmantot var tikai ļoti "augstai mākslai".. nu, varbūt uz B/W var taisīt.. kādi vieglie varbūt vēl ok, bet, "niknie", vismaz tie, kuri man trāpijušies ir pilnīgi mēsli..
Pinus:ar Cokin P filtriem jābūt uzmanīgiem.. varbūt ir kādi ļoti orģinālie, kuri ir labi, bet ir daudz tādi, kas dod tādu lillā krāsu, ka izmantot var tikai ļoti "augstai mākslai".. nu, varbūt uz B/W var taisīt.. kādi vieglie varbūt vēl ok, bet, "niknie", vismaz tie, kuri man trāpijušies ir pilnīgi mēsli..
Konkrētu modeli, lūdzu, studijā kas neapmierina! Lai visi zina ko nevajag pirkt.