forum.gif
Zenita fotosnaiperis 12.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Zenita fotosnaiperis 12.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.07.10 13:21
 citēt
Tā kā krievu valodu īpaši nepārvaldu - šo zenitu varētu kkā pieštellēt pie canon powershoot sx20? Un kur varētu atrast ar kādiem fotoaparātiem vinš ir saderīgs? :):face-wink:
Publicēts: 23.07.10 13:23
 citēt
nee, nevar. ir viens veidz caur zhopu - taisit kasti ar matstiklu otra gala un tad ar ziepi fokuset uz matstikla macro rezhima. nezinu, kadam pervelim jabut lai ko tadu dait un rezultats tapat nebus labs.
saderiigs ar visiem kam ar pareju var pielikt m42 stiklus - canon spoguljkameras, pentax spoguljkameras, utt. keyword - spogulj.
Publicēts: 23.07.10 13:31 labots
 citēt
vispar kauko pie ta canona var piestelet atskaitot usb vadu?
Publicēts: 23.07.10 14:07
 citēt
Sjitais verķis pat ne visiem ZENIT der , vismaz ar laidi tikai konkrētam komplekta modelim:):)
Publicēts: 23.07.10 14:08
 citēt
To Zenītu visērtāk var pieštellēt pie visiem Canona un Pentakša DSLRiem. Pie ziepja - tikai teleuzbāžņus, tipa kā videokamerām.
Publicēts: 23.07.10 14:46
 citēt
Ne mārrutka nesapratu.Ko jūs te gribat pie kā piestellēt?Canonu pie Zenīta?Ar purniem pretī vai?:face-wink:Vai pie tās snaipera laides piebuhņīt mūslaiku ziepeni?A ko iegūsit no tādas kombinācijas?Cik atceros,tam bija 300m Tair-3.Stipri vien pasūdīgs objektīvs.Tad jau labāk lai veči darbnīcās par kādiem buteļukiem uzmeistaro ziepītim prikladu,ja tā vajag.:face-smile:
Publicēts: 23.07.10 15:03
 citēt
Nu, pēc šitā "Un kur varētu atrast ar kādiem fotoaparātiem vinš ir saderīgs?" es sapratu, ka cilvēks grib pieķīmiķot tieši to Tairu pie Canon ziepja. Un tad, pāris reizes nolaižot fragmu, kurai iekšā pedere kā smagās mašīnas pakaļējam tiltam, visa tā sistēma vienkārši sabirs vienā čupiņā.
Publicēts: 26.07.10 00:56
 citēt
Lunis:Sjitais verķis pat ne visiem ZENIT der , vismaz ar laidi tikai konkrētam komplekta modelim:):)

Vai ta viņus visus nevar no tās laides atmontēt? Man liekas, ka jā, un štellē uz jebkura m42..
Publicēts: 26.07.10 15:18
 citēt
Biš otrādi. Uz tās laides var uzmontēt tikai snaipera Zenītus, jo tiem ir slēdža palaidiens no pistoles roktura gaiļa caur apakšējo vāku.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):