forum.gif
Filma "warphotographer"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Filma "warphotographer"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.02.07 08:46
 citēt
Hmmm, man štota Viestura links nekādi naizgāja.
Varbūt kāds var padalīties ar subjektu "warphotographer" ?

:lol:
Publicēts: 26.02.07 15:54
 citēt
varu tikai pakaardinaat ;D

www.meganova.org...

www.torrentspy.com...

liekas pareizie linki

Jēj,būtu interesanti redzēt.
Publicēts: 26.02.07 16:07
 citēt
viesturs, viesturs :lol:
Publicēts: 28.02.07 09:56
 citēt
Tnx par atbalstu, filmu dabūju :)
Publicēts: 28.02.07 15:41
 citēt
Varbūt kādam ir vel kāda filma ?
parakso amazonē, ehh ir , tik tās cenas

www.amazon.co.uk...
Publicēts: 28.02.07 16:47
 citēt
eu !!!

ja kaads bija uz blicera 140 jubileju, varbut atceras kaadu filmu kleins raadiija? francija bija ieprikta kaut kad. par dazjaadiem pasaulslaveniem fotomeistariem un 37 kadru tb kadriem kas nekad nav pametushi laboratorijas sienas :) veri interesting bija cik redzeeju. !
Publicēts: 28.02.07 16:50
 citēt
eu !!!

ja kaads bija uz blicera 140 jubileju, !

Blicers... Tas laikam Buclera un zibspuldzes apvienojums :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 28.02.07 16:56
 citēt
eu !!!

ja kaads bija uz blicera 140 jubileju, !

Blicers... Tas laikam Buclera un zibspuldzes apvienojums :lol: :lol: :lol:

jaa jaa buclers buclers :mrgreen: uz manas klaviatuuras "ē"un "ž" atrodas ljoti tuvu :mrgreen:
Publicēts: 28.02.07 22:12
 citēt
es neticu ka neviens no shejienes nebija uz blicera :roll: jubileju. aniibodii?
Publicēts: 28.02.07 22:57
 citēt
es neticu ka neviens no shejienes nebija uz blicera :roll: jubileju. aniibodii?

Jātiek pie Kleina.
Par viņu filmu kolekciju jau leģendas klīst. brr.
Publicēts: 16.03.07 03:19
 citēt
Hm, uz jubileju nebiju, par Kleina kolekciju neko nezinu, bet pashai shis tas ir no dokumentalajam filmam. Tikai diskus nevienam nedodu, bet lweiku skatities pie sevis:D Tieshi del cenam:D
Un dazjam, ko nemaz tik veigli nav vairs dabut un nopirkt.
Publicēts: 16.03.07 10:30
 citēt
Hm, uz jubileju nebiju, par Kleina kolekciju neko nezinu, bet pashai shis tas ir no dokumentalajam filmam. Tikai diskus nevienam nedodu, bet lweiku skatities pie sevis:D Tieshi del cenam:D
Un dazjam, ko nemaz tik veigli nav vairs dabut un nopirkt.

a kopijas no tiem CD nevar dabūt ??
Publicēts: 16.03.07 11:28
 citēt
vienu reizi megjinaju kopet, bet vinji jau nav idioti - nevar nokopet:D neatceros, bet kaut kadas bija, kuras man tomer izdevas parkopet.

Otra lieta - es censhos ieverot autortiesiibas:DCitadak jau nepirktu dargas filmas, bet raktos pa netu, kamer atrastu. Un var atrast.J ebkuru filmu.Bet ta ka man nepatik, ka man bildes zog - censhos but godiga arii attieciiba uz sho faktu;)
Publicēts: 19.03.07 10:35
 citēt
vienu reizi megjinaju kopet, bet vinji jau nav idioti - nevar nokopet:D neatceros, bet kaut kadas bija, kuras man tomer izdevas parkopet.

Otra lieta - es censhos ieverot autortiesiibas:DCitadak jau nepirktu dargas filmas, bet raktos pa netu, kamer atrastu. Un var atrast.J ebkuru filmu.Bet ta ka man nepatik, ka man bildes zog - censhos but godiga arii attieciiba uz sho faktu;)

autortiesību pārkāpums jau būtu tad, ja tu tirgotu kopijas, bet ja padalies ar draugiem, tas nav nekas slikts, es noskatos un izmetu :D Tā teikt , kopija pašu personīgai lietošanai nav autortiesību pārkāpums.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):