www.simplybloomphotography.com... ļoti ļoti patik iedvesmojošs saits, muzika, stils, dizains bet man uzreiz tehniskas dabas jautajums, viņi visur izmanto ļoti daudz starus un gaismas ieks foto, kas ir pamatā tam,ka paši cilveki tik labi izzimeti, tada maza migliņa man ļoti patik,bet nu jā.. kā jus domajat vai tur apkart ir daudz atstarotaju vai zibspuldzes vairakas? protams, bilžu apstrade ari no svara, bet tomer tikko te bija diskusija kā parsist sauli, bet tie zibšņi un gaismas riņķi, tā jau nav tiešā saule
visa fotogrāfija izmanto tikai gaismu, neko vairāk tehniski- iespējams, kāds vecs objektīvs tika pielietots. zema kvalitāte, smeķis- par gaumi nestrīdās. un 99% ir apstrāde. un migliņas tur nav, ir parazītāras gaismas. un nevienas zibspuldzes neredzēju, arī atstarotājus nevajag tādos apstākļos- viss ir pilnīgi dabīgi + apstrāde atsevišķiem laukumiem un tonālā korekcija attēlam
"tie zibšņi un gaismas riņķi" tieši arī ir tiešā saule, kas lūst uz optiskajām plaknēm objektīva iekšpusē, interferē utt. sīkāk- skatīt "Fizika vidusskolai"
KEPKE:Mans internets nejaudā ielādēt tur tos visus flašus :/ Pagaidīju 10min, pie 99% content loading'a nokārās
Jā, lapa briesmīga - sāk pati no sevis kaut kādu mūziku spēlēt, ilgi lādējās (ar mozilla aizrijās gremojot to visu, kas tur sabāzts) utt. Bildes cik nu dažas paskatīju bij foršas, bet nu minēto iemeslu dēļ lapā ilgi neuzkavējos...
petersonsphoto:visa fotogrāfija izmanto tikai gaismu, neko vairāk tehniski- iespējams, kāds vecs objektīvs tika pielietots. zema kvalitāte, smeķis- par gaumi nestrīdās. un 99% ir apstrāde. un migliņas tur nav, ir parazītāras gaismas. un nevienas zibspuldzes neredzēju, arī atstarotājus nevajag tādos apstākļos- viss ir pilnīgi dabīgi + apstrāde atsevišķiem laukumiem un tonālā korekcija attēlam
"tie zibšņi un gaismas riņķi" tieši arī ir tiešā saule, kas lūst uz optiskajām plaknēm objektīva iekšpusē, interferē utt. sīkāk- skatīt "Fizika vidusskolai"
paldies par komentaru, tikai nesapratu kāpēc objektivs vecs un kvalitate zema, neaparotu pēc kā spried
Lunis:Kāzu bildes izcilas , no kurām 90% blogā butu noraktas par "Šķibu horizontu" un izdegumu utt "Gudrībām"
pilnigi piekritu, man visi ari piesienas par škibu horizontu,nu bac, tas tak smuki ipasi sada veida noskaņas bildes
justfly: man visi ari piesienas par škibu horizontu,nu bac, tas tak smuki ipasi sada veida noskaņas bildes
viss atkarīgs no attēla uzbūves, tur bildē kuru redzēju ar "šķību horizontu" smuks balanss panākts, dēļ līnijām kuras spēj optiski bildi nosvērt uz vienu jeb otru pusi utt.. galvenais lai bilde ir optiski-vizuāli-kompozicionāli līdzsvarā vienalga kādā leņķī horizonts, bet vienkārši šķibs horizonts ir piedauzīgs un un nekādu kaifu nedod.. es piemēram taisnoju pēc sajūtas nevis lineāla, man po kādos grādos tas horizonts, ja nav sajūtas ka gāžas viss kārtībā!
tiešām - cik bildes ir foršas, tik lapa - mēsls! šitā pasniegt fočenes webā ir tas pats, kas iestūķēt filigārnu putukrējuma torti vecā armijas zupas katlā....
Vienkaarshaak sakot - bildes prieksh sievieteem kuras miizj biksees no maziem beerniem un baarbijaam.. Jeb kaa teica viena foto specene - sabojaatas bildes.
fui,cik riebigi komentari dažiem (kāds putns,tāda dziesma) ne velti es bieži apkartejiem cilvekiem saku- izvēliteies fotografus vismaz ar kaut kādu inteleģences līmeni.. ja nepatik, tad vismaz pasaki to normali Jonatan- turpini raudzities saulrietā, varbūt sirsniņa tiraka paliks
justify, piedod, bet es saku visu atklaati un tieshi, saprotu ka taapeec daudziem nepatiiku. Paldies, bet par sisrds un sirdsapzinjas tiiriibu un gaishumu nesuudzos. Bet jaa, saulrieti man patiik, taapeec ar daudz laika pavadu pie juuras vai citaada veida uudenjiem..
Jonatans:justify, piedod, bet es saku visu atklaati un tieshi, saprotu ka taapeec daudziem nepatiiku. Paldies, bet par sisrds un sirdsapzinjas tiiriibu un gaishumu nesuudzos. Bet jaa, saulrieti man patiik, taapeec ar daudz laika pavadu pie juuras vai citaada veida uudenjiem..