forum.gif
Muitas tarifi fototehnikai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Muitas tarifi fototehnikai
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.07.10 12:54 labots
 citēt
Jolan:...un ja jauns (piemēram)maksā 100Ls,kā noteikt cenu lietotam(ja modrais muitnieks netic uzrādītai cenai)

Var pajautāt Paypal maksājuma izdruku vai kā tamlīdzīgi.
Ir tādi gadījumi dzirdēti.
Publicēts: 26.07.10 19:04
 citēt
Jolan:...un ja jauns (piemēram)maksā 100Ls,kā noteikt cenu lietotam(ja modrais muitnieks netic uzrādītai cenai)

Ko mocās ja nav konkrēts preču kods (preces cena) tad ņem pēc līdzvērtīgām precēm un iepūt, tāds ir likums pats to esmu darījis filosofi, iebiem.:face-grin:
Publicēts: 26.07.10 19:55
 citēt
Laumonis:

Ko mocās ja nav konkrēts preču kods (preces cena) tad ņem pēc līdzvērtīgām precēm un iepūt, tāds ir likums pats to esmu darījis filosofi, iebiem.:face-grin:

Pēc kādām līdzvērtīgām precēm????Ar FEDEX atnāca Nikon 24/f2.Samaksāju reāli 400USD.Stāvoklis kā jauns.Klāt ir invoice par cenu 120USD.Objektīvam aptuveni +-15gadi.Kāda būs ievedmuita?????Muitnieks atmeta ar roku pēc 10min.mekēšanās.

p.s. par bankas apmaksas izdruku arī biju dzirdējis...bet ja apmaksā caur Westen Union.
Publicēts: 26.07.10 20:41 labots
 citēt
Ja preču muitas vērtība nepārsniedz EUR 700 par vienu sūtījumu pielieto vienoto 2,5% muitas nodokļa likmi + 21% PVN.

Ja pārsniedz EUR 700 ievedmuitas tarifu likmes precēm nosaka atbilstoši Eiropas Savienības kombinētās nomenklatūras kodam + 21% PVN.

Ja prece tiek piegādāta no ES valstīm muitas nodokļi netiek iekasēti.

Nodokļus iekasē ja preces piegādā no trešajām valstīm, ja sūta juridiska persona līdz 150 EUR bez nodokļiem, fiziska persona līdz 45 EUR bez nodokļiem.
Publicēts: 26.07.10 20:49
 citēt
Jolan:
Laumonis: Ko mocās ja nav konkrēts preču kods (preces cena) tad ņem pēc līdzvērtīgām precēm un iepūt, tāds ir likums pats to esmu darījis filosofi, iebiem.:face-grin:

Pēc kādām līdzvērtīgām precēm????Ar FEDEX atnāca Nikon 24/f2.Samaksāju reāli 400USD.Stāvoklis kā jauns.Klāt ir invoice par cenu 120USD.Objektīvam aptuveni +-15gadi.Kāda būs ievedmuita?????Muitnieks atmeta ar roku pēc 10min.mekēšanās.

p.s. par bankas apmaksas izdruku arī biju dzirdējis...bet ja apmaksā caur Westen Union.

Tavu bankas kontu var pārbaudīt: fizisko personu audits. Muitas audits pieprasa preces apmaksas dokumentus. Auditu termiņš mūsu valstī 3 gadi no darījuma brīža.:face-wink:
Publicēts: 26.07.10 20:50
 citēt
MaB:Ja preču muitas vērtība nepārsniedz EUR 700 par vienu sūtījumu pielieto vienoto 2,5% muitas nodokļa likmi + 21% PVN.

Ja pārsniedz EUR 700 ievedmuitas tarifu likmes precēm nosaka atbilstoši Eiropas Savienības kombinētās nomenklatūras kodam + 21% PVN.

Ja prece tiek piegādāta no ES valstīm muitas nodokļi netiek iekasēti.

Nodokļus iekasē ja preces piegādā no trešajām valstīm, ja sūta juridiska persona līdz 150 EUR bez nodokļiem, fiziska persona līdz 45 EUR bez nodokļiem.

No kurienes tādi jaunumi par 2,5 % likmi un 700.00 EUR??
Publicēts: 26.07.10 22:27
 citēt
Ja nemaldos tad "kataloga cenas" jau sen likumos vairs nefigurē un šobrīd viņas muitnieki izmanto tikai un vienīgi informatīvos nolūkos, ja rodas strīds par reālo preces vērtību un nu nekādīgi nav iespējams pierādīt par kādu cenu prece pirkta tad reālo preces cenu nosaka eksperts vai ekspertu komisija.
Publicēts: 03.09.10 23:39 labots
 citēt
Hmm.
Nesen samaksāju 70 Ls lietotam objektīvam (Prece + Sūtīšana) 14 Ls muitu un PVN.
Sūtits no privātpersonas privātpersonai, preces vērtība norādīta patiesā.

Ja viņi to summu ir nepamatoti uzrēķinājuši, viņu ir iespējams atgriezt?
Publicēts: 03.09.10 23:50
 citēt
Laumoni, a tu taa kaa nebrauc paaraak dzilji tajaa visaa, a? :face-grin:
Publicēts: 03.09.10 23:52
 citēt
litijs:Hmm.
Nesen samaksāju 70 Ls lietotam objektīvam (Prece + Sūtīšana) 14 Ls muitu un PVN.

14,00 Ls dēļ Tu iesi kapāties? Un kāpēc domā, ka nepatiesi uzrēķināts? Var atgriezt, tik liela ķēpa.:face-wink:
Publicēts: 04.09.10 00:01
 citēt
Tāpēc ka te min tos 150 Eur. 70Ls ~ 99.60Eur.
Pie tam objektīvs lietots, ar kosmētiskiem defektiem, 14 Ls tas jau ir teju 20% klāt pie cenas.
Slikti ka tās lietas nav saprotami publicētas. Piemēram, šādā gadījumā, zinot ieprieš tad labāk būtu ņēmis 10% dārgāku, tādu pat objektīvu no UK.

Aprakstu un variantu ir daudz. Privātpersona, juridiska, 45Eur 150Eur 170Usd, 50Usd utt.. uzmini nu kas patreiz ir pareizais.
Publicēts: 04.09.10 01:08 labots
 citēt
Viens no iemesliem kapēc NEKO nepasūtu uz LV no ārpus EU zonas bet daru to uz savu dīvesvietu EU , gluži vienkarši LV katrs klarks un katrs čiekur INTERPRETĒ jebkurus likumus normals un noteikumus KĀ PRĀTĀ IENĀK , man ne reizi nav bijusi tāda situacijas NEKUR CITUR izņemot LV , MUITA + PVN =CENA nekadu nianšu LV viens suns viena zin KO kurā brīdī kāds izdomās IZGUDROT ta tas ir gan MUITA gan VID gan PVD pilnīgi visas jomās!

Visi kautko mēgina piečakarat un izštukot :):)

Tās tradaīcijas nāk no šejienes www.youtube.com... IESAKU patikss:):)
Publicēts: 04.09.10 01:34
 citēt
jopcik, kas te visi kaut kādi santīmpiši.... ok, nu padomāsim reali, TAS kas pasūtīts no aizdīķa, tas top aptaustāms tikai tajā brīdī, ka atnāk uz ļv, ok Luni, ārazemēs ja atrodies visssss ok, bet... mnu nezinu, pofig, LV kaut 200LS pārmaksāt, BET notestēt uz konkrētu body... LV neta veikalus var drāzt , nepatīk , dod atpalaļ... no kaut kurienes pasūt ir LAIMES spēle.... un johaīdī, ja pērk darbam, businesam, kāda starpība naudiņās.... ar vienu fotosesiju optiķis vai body atpelnīts...
Publicēts: 04.09.10 01:48 labots
 citēt
Puuu:jopcik, kas te visi kaut kādi santīmpiši.... ok, nu padomāsim reali, TAS kas pasūtīts no aizdīķa, tas top aptaustāms tikai tajā brīdī, ka atnāk uz ļv, ok Luni, ārazemēs ja atrodies visssss ok, bet... mnu nezinu, pofig, LV kaut 200LS pārmaksāt, BET notestēt uz konkrētu body... LV neta veikalus var drāzt , nepatīk , dod atpalaļ... no kaut kurienes pasūt ir LAIMES spēle.... un johaīdī, ja pērk darbam, businesam, kāda starpība naudiņās.... ar vienu fotosesiju optiķis vai body atpelnīts...

Zin kas dīvaini , to es novēroju jau Francijā , VIŅIEM kautkā kav problēmu ar Fokusiem , saulaik saņemu EOS 1D MARK III svežaku darbā un līdz tam bija pase ar korekcijām , bija šis sazdīts jau ar maniem uzstādijumiem no iepriekšējās kameras 1D MARK IIn , taču neko nebiju dzirdējis par JEBKĀDĀM problēmām ar AF ,pēc pāris menešiem gadijos LV un pilnīgi neticami VISIEM kam bija EOS 1D MARK III visiem kameras remontēja un mainija , TUR neko tādu nebiju dzirdējis. Tas pats arī par nenormālajiem Back/front focus problēmām. Jā protams man visi steikli un kameras bija nokalibrētas kopā un rēlai nekādu glūku nebija BET man vairākas kameras gadijā "Nopirkt veikalā" par savām izdevīgajam cenām "Bez PVN" bet tām ar NEBIJA nekādu problēma ar fokusiem:):) No tiem laikiem man noturīgs iespaids ka te ir kaut kādas nelikvīdas produkcijas nogruzšanas vieta.
Publicēts: 04.09.10 07:37
 citēt
litijs:Tāpēc ka te min tos 150 Eur. 70Ls ~ 99.60Eur.
Pie tam objektīvs lietots, ar kosmētiskiem defektiem, 14 Ls tas jau ir teju 20% klāt pie cenas.
Slikti ka tās lietas nav saprotami publicētas. Piemēram, šādā gadījumā, zinot ieprieš tad labāk būtu ņēmis 10% dārgāku, tādu pat objektīvu no UK.

Aprakstu un variantu ir daudz. Privātpersona, juridiska, 45Eur 150Eur 170Usd, 50Usd utt.. uzmini nu kas patreiz ir pareizais.

Ja pasūtīji pa pastu, tad līdz 50,00 EUR. Publicēts jau kaut kur ir, bet tu atceries, kaut vai gadu atpakaļ, kas kur ko bija rakstīts par muitas tēmu? Neatceries, jo tajā brīdī tas Tevi galīgi neinteresēja, tagad ir radusies vajadzība un nu ir lielā bļaušana: viss neskaidrs, katrs ierēdnis dara pēc sava prāt u.t.t.. No pieredzes varu pateikt nevienam muitniekam nav ne mazākās intereses, čakarēties ar kaut kādu cilvēku, dažu latu dēļ (ja vien tie neripo personīgajā kabatā :face-grin:). Tāpat nav intereses tevi palaist nenomaksājot nodokļus, jo ja kāds pēc tam to atklās, būs nepatīkama skaidrošanās (labākajā gadījumā).
Publicēts: 04.09.10 08:14
 citēt
Par nelikvīdu nogrūšanas vietu +++++, pie kam tas attiecas praktiski uz visu....:) + vēl mūsu tautiešu tupums visu mēģināt darbināt bez maniāļu izlasīšanas un paskatīties "ieksā" kā uztaisīts....:D
Publicēts: 04.09.10 08:22
 citēt
Nezinu kā ir tagad, bet stāsts iz dzīves:

vajadzēāja tādus gultņus, kas uz vienu pusi griežās, bet uz otru nē - SKF par konkrētā izmēra izstrādājumu prasīja ~ Ls 70
Nebūdams slinks, es izčekoju Ķīnas ražotājus, uzrakstīju ēpastiņu, vai šie tādus ražo, cik maxā un tā...cena sanāca tam gultnim zem 5 USD....:D

Īsāk - atnāca, noformēti, kā manufacturers samples, kastīte ar 30 gb, ne pvn, ne muitas, par cenu, kas vienāda ar ~ 2.3 SKF gultņiem:D:D:D:D:D
Publicēts: 04.09.10 11:43
 citēt
imgfoto:Nezinu kā ir tagad, bet stāsts iz dzīves:

vajadzēāja tādus gultņus, kas uz vienu pusi griežās, bet uz otru nē - SKF par konkrētā izmēra izstrādājumu prasīja ~ Ls 70
Nebūdams slinks, es izčekoju Ķīnas ražotājus, uzrakstīju ēpastiņu, vai šie tādus ražo, cik maxā un tā...cena sanāca tam gultnim zem 5 USD....:D

Īsāk - atnāca, noformēti, kā manufacturers samples, kastīte ar 30 gb, ne pvn, ne muitas, par cenu, kas vienāda ar ~ 2.3 SKF gultņiem:D:D:D:D:D

raķešu palaistuvi taisīji? :D
Publicēts: 04.09.10 16:22
 citēt
Nē, šķīvīšu metamās mašīnas viens vecis taisīja - kādus gadus atpakaļ noņēmos ar stenda šaušanu...:) Es varbūt esmu sūdīgs fotogrāfs, bet no šitā čatiņa, domāju, pieicniekā esmu kā šāvējs pa ātri kustīgu mērķi un kur nav laika daudz tēmēt...:D:D:D
Publicēts: 04.09.10 19:02
 citēt
imgfoto:Nē, šķīvīšu metamās mašīnas viens vecis taisīja - kādus gadus atpakaļ noņēmos ar stenda šaušanu...:) Es varbūt esmu sūdīgs fotogrāfs, bet no šitā čatiņa, domāju, pieicniekā esmu kā šāvējs pa ātri kustīgu mērķi un kur nav laika daudz tēmēt...:D:D:D

oho, čoina padarīšana ;)
Publicēts: 04.09.10 19:22 labots
 citēt
imgfoto:Nē, šķīvīšu metamās mašīnas viens vecis taisīja - kādus gadus atpakaļ noņēmos ar stenda šaušanu...:) Es varbūt esmu sūdīgs fotogrāfs, bet no šitā čatiņa, domāju, pieicniekā esmu kā šāvējs pa ātri kustīgu mērķi un kur nav laika daudz tēmēt...:D:D:D

He he he , Ceri :):) Skatoties no kada kalibra kādā attāluma:face-wink::face-grin:

Nesaprotu nafig jātaisa pasiem ja var pa lētu naudu nopirkt kādas vien patīk reku pilnīgs ļimonads www.dmazay.ru... kurss 1000Rur = ~18Ls :)
Publicēts: 04.09.10 21:16 labots
 citēt

Principā, muitnieks ir bijis kretīns, jo
"No nodokļu maksājumiem tiek atbrīvoti nelielas vērtības komerciāli preču sūtījumi, ko no trešās valsts sūta saņēmējam Latvijā un kuru vērtība nepārsniedz 150 EUR (~ 105,42 Ls).
Atbrīvojums tiek piemērots sūtījumiem, ko komersanti veic savā starpā, sūtījumiem, ko komersants sūta privātpersonai, kā arī sūtījumiem, ko privātpersona par atlīdzību sūta citai privātpersonai."
Informācija no VID mājslapas, aktualizēta 20.05.2010
Avots: www.vid.gov.lv...
Publicēts: 04.09.10 21:34 labots
 citēt
karliks:

Principā, muitnieks ir bijis kretīns, jo
"No nodokļu maksājumiem tiek atbrīvoti nelielas vērtības komerciāli preču sūtījumi, ko no trešās valsts sūta saņēmējam Latvijā un kuru vērtība nepārsniedz 150 EUR (~ 105,42 Ls).
Atbrīvojums tiek piemērots sūtījumiem, ko komersanti veic savā starpā, sūtījumiem, ko komersants sūta privātpersonai, kā arī sūtījumiem, ko privātpersona par atlīdzību sūta citai privātpersonai."
Informācija no VID mājslapas, aktualizēta 20.05.2010
Avots: www.vid.gov.lv...

PROTAMS un tapēc es ar šitiem nemaz nesienos , vienkarši pērku un sutu uz citu adresi citā valstī TUR neva nekādu neskaidrību un neviens nemeģina ne piejāt ne noplēst VISS saprotami:):)
Publicēts: 05.09.10 08:20
 citēt
Lunis:

He he he , Ceri :):) Skatoties no kada kalibra kādā attāluma:face-wink::face-grin:

Nesaprotu nafig jātaisa pasiem ja var pa lētu naudu nopirkt kādas vien patīk reku pilnīgs ļimonads www.dmazay.ru... kurss 1000Rur = ~18Ls :)

Tāpēc, lai normālu stendu iekārtotu vajag šitādas www.laporte-shooting.com... un kādas padsmit...;)

Ar pistoli līdz 30m, ar bisi līdz 50+m - šajos attālumos es netēmēju, bet šauju, nenotiek tēmēšana, vienkārši pacel ieroci, kur skaties, un spied...:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):