dansiga:21.08 citas nopietnaakas nodarbes
dansiga:negativs, a kas ir pirmajaa augustaa?!!?
dansiga:negativs, kaada tev kaarteejaa izstaade??!?!
dansiga:es tacnu neko nezinu par tavaam izstadem!!!;-(
dansiga:negativs, tfu tuuu ..... ja par mani ... tad nu tas nav tas aktuaalaakais ;-))) taa man taada ikdiena ;-)))
dansiga:ta ko - neviens tieshaam negrib U2!??!?!
UldisS:Kad tas koncis?... Kā tur ar prāmja biļetēm?... Un atpakaļ prāmis?... Iedod lūdzu pilnu sarakstiņu, un tad.... Varbūt ERU paņemt līdz?
dansiga:Uldis, nu par praamjiem tev jaacheko pa sham ;-(((
Riebiga:A es a man.... ))))))))))))) MAn tajos datumos nekas nav jabildee, mani varbutu vareetu panjemt liidzi Eras vietā???? ))))))
UldisS:ERA, tu guli?
ERA: UldisS:ERA, tu guli? Neguļu Es jau tāpat netieku, pavasarī jau apsolīju, ka augustā kāzas paziņas meitai bildēšu, par vēlu atteikties... Un tieši 21.augustā tās kāzas...
UldisS: ERA: Neguļu Es jau tāpat netieku, pavasarī jau apsolīju, ka augustā kāzas paziņas meitai bildēšu, par vēlu atteikties... Un tieši 21.augustā tās kāzas...Jāsūta šiem ziņu, lai spēlē dienu vēlāk... a varbūt lai precas dienu ātrāk?
ERA: Neguļu Es jau tāpat netieku, pavasarī jau apsolīju, ka augustā kāzas paziņas meitai bildēšu, par vēlu atteikties... Un tieši 21.augustā tās kāzas...
Friidis: UldisS:Jāsūta šiem ziņu, lai spēlē dienu vēlāk... a varbūt lai precas dienu ātrāk? Labāk sarunāt, lai šamie tajās kāzās uzspēlē...))
UldisS:Jāsūta šiem ziņu, lai spēlē dienu vēlāk... a varbūt lai precas dienu ātrāk?
Friidis: UldisS:āsūta šiem ziņu, lai spēlē dienu vēlāk... a varbūt lai precas dienu ātrāk? Labāk sarunāt, lai šamie tajās kāzās uzspēlē...))
UldisS:āsūta šiem ziņu, lai spēlē dienu vēlāk... a varbūt lai precas dienu ātrāk?
dansiga:ERA, a tu paluudz kaadu citu sevi aizvietot uz fotolietaam ... vai ta nu kaads neatradiisies?;-)))
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?