forum.gif
Gudra webs jebo fomo.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Gudra webs jebo fomo.lv
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.07.10 18:21
 citēt
haralds:
RinaldsV:... fotosienas darbi daudz labāki par bloga darbiem...
nu, vismaz apdirš naskāk un vērtē zemāk. dirselīgāka publika, kaut daudzi pasažieri tie paši. :grimace:

Bet loģiski. Ja gribi lai visi liek 555 utt var likt fotoblogā. Bet tā jau visi grib lai tik glauda pa spalvai. Ja liels mākslinieks un negribi kritiku var jau neatļaut vērtēt...
Publicēts: 27.07.10 18:53
 citēt
Luxferre:Ja liels mākslinieks un negribi kritiku var jau neatļaut vērtēt...
tik liels nesajūtos, lai nepavisam neļautu vērtēt, bet 1 lieta vērtēšana un annālīzēšana, cita 1-kārši kiršana. :grimace:
Publicēts: 27.07.10 21:52
 citēt
Kā es te ieņirdzu, tā nodirsāt Gudri un bedzot izbanojāt a šis nafig Jūs, nospļāvās un savu portālu uzblieza:) Rēcīgi!:)
Tiesa gan manas Keily bildes tur samestas bez manas ziņas, tas jau liek aizdomāties!:face-sad:
Publicēts: 27.07.10 22:06
 citēt
V-10:Kā es te ieņirdzu, tā nodirsāt Gudri un bedzot izbanojāt a šis nafig Jūs, nospļāvās un savu portālu uzblieza:) Rēcīgi!:)
Tiesa gan manas Keily bildes tur samestas bez manas ziņas, tas jau liek aizdomāties!:face-sad:
Iesūdzi tiesā :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Publicēts: 27.07.10 22:07
 citēt
V-10:Kā es te ieņirdzu, tā nodirsāt Gudri un bedzot izbanojāt a šis nafig Jūs, nospļāvās un savu portālu uzblieza:) Rēcīgi!:)

Izskatās, ka Tava Keily ir pietiekami patstāvīga :D:D:D:D:D:D
Publicēts: 27.07.10 22:13
 citēt
Bzh:

Nav runa par to! Ja Keily liek tikai manas, rodas jautājums par profila patiesumu?
Publicēts: 27.07.10 22:26
 citēt
Bzh:

jaušu skaidri - solīja gan, bet nedeva :face-sad:
Publicēts: 27.07.10 22:26
 citēt
No Kurienas vispar radās antipātijas pret Gudri! ?

Paskat cik mērķtiecīgs cilvēks... ar lielu verienu darbojās.. nesēž rikas salicis klēpī.
Publicēts: 27.07.10 22:31
 citēt
MaB:No Kurienas vispar radās antipātijas pret Gudri! ?

Paskat cik mērķtiecīgs cilvēks... ar lielu verienu darbojās.. nesēž rikas salicis klēpī.

pēdējā ir sevišķi pozitīva iezīme !
Publicēts: 27.07.10 22:33
 citēt
NilsS:
Bzh:

jaušu skaidri - solīja gan, bet nedeva :face-sad:

Kā es ierēcu:)
Publicēts: 29.07.10 19:10 labots
 citēt
Apskatīju Gudra lapu, hmmm... Tas ir pirmais reālais projekts konkrētai mērķauditorijai, konkrētām interesēm un apvieno gan fotografētājus, gan modeles. Arī vienkāršos visādus vuāristus pasākums varētu interesēt.

Attiecīgi, es domāju, ka pasākums ir ļoti reāls un varētu aiziet ar baigajiem panākumiem. Nemaz nerunājot, ka attiecīgā tēma ir dikti interesanta vairumam fotografētāju. Pat Lunim, man un citiem balamutēm, fantazētājiem un vuāristiem :D Iespējams pat ak34 šī tēma dikti interesē, jo viņš vienmēr šādās tēmās izsaka savu skeptisko viedokli ;) :D

Tādejādi, ņemot vērā to, ka Gudris ir gan aktīvs 9irsējs, gan arī reāls darītājs - viss notiksies.
Publicēts: 29.07.10 19:12
 citēt
Vaards, a mani tas interseee?;-p;-)))
Publicēts: 29.07.10 19:15
 citēt
dansiga:Vaards, a mani tas interseee?;-p;-)))

Mans novērojums liek domāt, ka Tevi tas arī interesē. Man kā vīrīešu cilvēkam grūtāk izprast kādā statusā:
a) arī kā vuāristam;
b) kā klusās dabas (sievietes ķermeņa formu) foto,gaismas un kompozīcijas vērotājam;
c) ziņkāres pēc;
d) jo tur ir veči (tēviņi, turklāt nogribējušies);
e) vienkārši tusiņa pēc (kā jau balamutēm - visās tēmas labas).

:face-glasses:
Publicēts: 29.07.10 19:21
 citēt
neuzmnieeji! es aiz zinjkaares tik apsaktiijos, kaa tur izskataas un viss .... mana interse par to ir noplakusi ;-(((
Publicēts: 29.07.10 19:26
 citēt
dansiga:neuzmnieeji! es aiz zinjkaares tik apsaktiijos, kaa tur izskataas un viss .... mana interse par to ir noplakusi ;-(((

Noplakusi!?
EK, saņemies...

Es arī baidos, ka esmu galīgi saslinkojies - slikums gan skatīties, gan pašam saņemties un bildēt jaunkundzes. Bet Gudra lapā tomēr piereģistrējos - paskatīšos kas tur notiekās, paspamošu, pavērtēšu. Negribu palaist garām jautrību - gan jau tur ies vaļā visāda veida konflikti, balagāns un Luņa piesauktās likumu briesmas :)
Publicēts: 29.07.10 19:29
 citēt
ai - man tas laucinjsh liekaas pilniigi garlaiciigs!!!
Publicēts: 29.07.10 19:33
 citēt
Vaards: gan jau tur ies vaļā visāda veida konflikti

jau trešā dienā pēc saita palaišanas panesās, pilnās burās. :bad_smile:
Publicēts: 29.07.10 20:39 labots
 citēt
Vaards:gan jau tur ies vaļā visāda veida konflikti, balagāns un Luņa piesauktās likumu briesmas :)

Atceroties visas agrakas sada veida aktivitates jasledz gandriz vai deribas pec cik ilga laika kads tur novaris riktigi skaljus meslus . ar malaljetkam vai kadam neadekvatam blondinem . Pamata aktivaka publikas dalja tur ir izteikti "Bez bremzem" un mazu jegu konkretas jomas tiesiakajos aspektoss TAKA tas ir tik laika jautajums kartigs skandals vai lieli mesli :):) Piekam pasjam turienes bosam ir vienkarsji neparspajams talanst iekulties sudos un konfliktos taka LAIKA jautajumss:):) Ka jau teicu , pasakumam ne vainas lai sji veicas , TACJU ja atceries mums ari sakuma bija tada doma BET tad paintresejos par citu pieredzi ne tikai LV un pilniba atmetu sjo IDEJU vienkarsji meslos uz lidzenas vietas iedzivoties un velak risinat attiecigas problemas pa tiesam tur ir neadekvati auxsts riskkss retet atdevi:):) Stulbijs tapec ari ir stulbis ka nejega ,un tas vinam nepielec , lai dzekam veicas :)
Publicēts: 01.08.10 21:03
 citēt
Saulceris:Biju cerējis tur vairāk plikņa redzēt....
Aplauzies, ja? :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas