forum.gif
EF 70-200 f/2.8L IS USM
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / EF 70-200 f/2.8L IS USM
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.02.07 18:10
 citēt
ZVĒĒĒĒĒĒĒRS.
vismaz tāds izskatās
Publicēts: 26.02.07 18:37
 citēt
edge-to-edge performance ir laba. cik daudz tu izmantosi 2.8? padoma par f/4 IS. mtf liknes ir stipri lidzigas. 2.8 ir beshena dargs un smags.
Publicēts: 26.02.07 18:44
 citēt
es pardodu tadu, ja kas - kljudas pec pasutiju un atnaca divi, bet man vajag tikai vienu:D
Publicēts: 26.02.07 18:49
 citēt
es pardodu tadu, ja kas - kljudas pec pasutiju un atnaca divi, bet man vajag tikai vienu:D
UN arī samaksāji par diviem ?
Publicēts: 26.02.07 18:53
 citēt
nesmejies - jaa:)
un iebraucu krediitaa, kuru parasti netereju :shock:
Tas saucas - neko nevajag steigaa sutit :D A nu nekas - neviens nenopirks - lidz muzja galam pietiks:D Bet nu ceru, ka kadam tomer vajadzes, jo citadi galig neplanoti izdevumi. :lol:
Publicēts: 26.02.07 21:19
 citēt
ZVĒĒĒĒĒĒĒRS.
vismaz tāds izskatās

nav IS tātad tikai ZVĒRS :P :lol:
Publicēts: 26.02.07 21:21
 citēt
ZVĒĒĒĒĒĒĒRS.
vismaz tāds izskatās

IS tikai buržuā pasākums - nekas vairāk :D
Publicēts: 26.02.07 22:14
 citēt
ZVĒĒĒĒĒĒĒRS.
vismaz tāds izskatās

topika nosaukumaa ir IS mineets gan.
Publicēts: 26.02.07 22:14
 citēt
es ieteiktu paciesties shito nedeelju veel. nakam planots ir f/4 IS :)
Publicēts: 27.02.07 00:06
 citēt
edge-to-edge performance ir laba. cik daudz tu izmantosi 2.8? padoma par f/4 IS. mtf liknes ir stipri lidzigas. 2.8 ir beshena dargs un smags.

logiski, ka smags - skaties, kas vienam iekshas un kas otram:D
atradis ar ko salidzinat.
abi ir gana smagi. gan 4, gan 2,8. ieprieksh bildeju ar 4. Pie kam - vechiem tachu ir stiprakas rokas - kur ir problema?
smagumaa? vai tajaa, ka principaa, ja isti nemaki bildet - kam tev gaishie stikli? Labaks bildes no taa nebus:D
Publicēts: 27.02.07 00:15
 citēt
abi ir gana smagi. gan 4, gan 2,8. ieprieksh bildeju ar 4. Pie kam - vechiem tachu ir stiprakas rokas - kur ir problema?
smagumaa? vai tajaa, ka principaa, ja isti nemaki bildet - kam tev gaishie stikli? Labaks bildes no taa nebus:D

es tos salidzinu tpc ka outputs abiem ir stipri liidziigs. man piemeram visu dienu (~16h) nogurst pamatigi roka. kaut arii ir kalka siksna - poh tapat sanak visu laiku uz vienas rokas to turet un sasprindzinaataa staajaa bildeet :)
Publicēts: 27.02.07 00:20
 citēt

es tos salidzinu tpc ka outputs abiem ir stipri liidziigs. man piemeram visu dienu (~16h) nogurst pamatigi roka. kaut arii ir kalka siksna - poh tapat sanak visu laiku uz vienas rokas to turet un sasprindzinaataa staajaa bildeet :)

nez kam ir domati tie stativi uz vienas kajas, a?:D Nevari noturet - iesaku piestaigat uz zirgu jashanas nodarbibam, papeldet vai pacilat stienjus :P
Publicēts: 27.02.07 00:22
 citēt
nez kam ir domati tie stativi uz vienas kajas, a?:D

lai uzshautu taadiem balamutem kaa tev :mrgreen:
Publicēts: 27.02.07 00:30
 citēt
nez kam ir domati tie stativi uz vienas kajas, a?:D

lai uzshautu taadiem balamutem kaa tev :mrgreen:

nepareiza atbilde - lai urlaam sadotu, pirms tie izdomajushi tev sadot :D

vispar - nekorekti salidzinat 4 un 2,8. Cena protams atshiras. Ja perk tikai ko shad un tad pabildet - totala naudas izsherdeshana - tad labak Afrikas bada cietejiem atdot naudu vai kadam nabadzigakam pusaudzim, kam par to naudu sanaktu gan kamera, gan objektivs un moz butu palidzejis dzimt fotografam-zvaigznei:)
Bet ja objektivu liek lietaa, kur tas noderigs - 4 neizdaris to, ko spej 2,8. Un 2,8 parasti neperk ko glabat naktskapiiti, bet ar ko bildet un visbiezjak - pelnit arii naudu.
Publicēts: 27.02.07 00:42
 citēt
nu redzi pie kaa noved produktiivas diskusijas - pie taa ka pedro visticamaak apdmaasies un mainiis topika nosaukumu uz "peerku 70-200 f/4 IS. izdomaajiet kadu iemeslu lai no taa mani atrunaatu!" :mrgreen:
Publicēts: 27.02.07 10:25
 citēt
IMHO
Ja pirkt ta pirkt vainu `pavisam lēto f4 bez stabilizācijas, jebnu :) tad jau 2.8 ar visiem navarotiem, jo tā starpība starp f4 ar IS vair nav diezko būtiska...
Publicēts: 27.02.07 12:07
 citēt
IMHO
Ja pirkt ta pirkt vainu `pavisam lēto f4 bez stabilizācijas, jebnu :) tad jau 2.8 ar visiem navarotiem, jo tā starpība starp f4 ar IS vair nav diezko būtiska...

cenas zinaa? f/4 is -> f/2.8 is => ir gandriiz reizes 2x. un performances zinjaa - gaaaandriz the same
Publicēts: 27.02.07 13:17
 citēt
Nu "gandrīz x2" līdz šim vēl tālu, bet f/4 ir lētāks
Publicēts: 27.02.07 13:48
 citēt
OK edzus:

Biki cenās nebiju ieglūnējis uzmanīgi :shock:
EF 70-200mm f/2.8L IS USM 1,659.95 USD (visi labumi kopā)
EF 70-200mm f/2.8L USM 1,089.00 USD (gaišs)
EF 70-200mm f/4L IS USM 1,039.00 USD (tā kā līdzētu vairāk pret trīcošām rociņām un rezultātā to pašu 2.8, jebšu divus stopus varētu noturēt ar IS)

un tiešām izvēle nav vienkārša, bet nu varbūt ja 1100 ir sakasīta, biki pagaidīt un pielikt vēl 500? Un tad uiss štokos... bet tas tā IMHO...
Publicēts: 01.03.07 00:25
 citēt
nez kas tur ko raustities - jaatrod tik uzticams kantoris. Un jarekjinas ka ES nav muita, bet arpus taa - bus.
Publicēts: 01.03.07 00:33
 citēt
Pedro, nenodod ideālus, F 2.8 rullē - pat skatumeklētājs gaišāks!
Publicēts: 01.03.07 02:00
 citēt
tam ko edzjus saka mazliet negribu piekrist, ka outputs tas pats....
ir shkjirba :))
nu pirmkaart jau shkjirbu var redzeet uz aci :) tad arii veel specenee un galu glaa arii tur kas naak laukaa.
shkjirba paraadaas arii kad bildee suudainos laikos, u..t.t
ar 2.8 var izdariit lietas ko ar 4 buutu gruutaak (lasi --> stipri gruutaak).
un taa shkjirba starp 2.8 un 4 reizeem tieshaam ir liela, cipariski nee, bet praktiski gan. bet te atkal ir otra medaljas puse, ko iisti iesaaksi ar to stiklu ? respektiivi kaadaas vietaas jamais tiks lietots, tad jau arii peec taa veel var padomaat, kaaa ta buutu praatiigaak dariit ... bet nu ... universaalu stiklu nav :(
Publicēts: 01.03.07 10:00
 citēt
ja piegriez vienadas diafragmas - outputs ir lidziigs. neteicu ka ir the same. teicu ka gaandriiz the same :)
Publicēts: 01.03.07 10:09
 citēt
Kad pirksi? Moš es varu paskatīties kādu pievilcīgu cenu Itālijā?! Būs Eiropas prece, garantija utt...
Publicēts: 01.03.07 14:31
 citēt
edzjus --> OK :D
Publicēts: 01.03.07 16:05
 citēt
Eiropaa jau sen taadu praktizee... un vislabaak, ja tev iedod kaut ko ljoti krutu, jo tad tev arii ir gruuti atteikties no labaaka un pirkt leetaaku... vienaa vaardaa maarketings:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):