alvils:Mediji (arī Eiropas, ne tikai LV) melš, ka šonakt Latvijā būs tornado. Es tik tā domāju 1) vai tiešā būs, 2) ja būs, vai kāds sabildēs kā nākas.
Sabildēt ta varbūt i sabildēs, tikai problēma- nebūs kas publcē, ja pēkšņi to bildētāju ar visu kameru virpulis "uzraus gaisā"...))
alvils:Mediji (arī Eiropas, ne tikai LV) melš, ka šonakt Latvijā būs tornado. Es tik tā domāju 1) vai tiešā būs, 2) ja būs, vai kāds sabildēs kā nākas.
Sabildēt ta varbūt i sabildēs, tikai problēma- nebūs kas publcē, ja pēkšņi to bildētāju ar visu kameru virpulis "uzraus gaisā"...))
man dzīvsvars tuvu pie centnera , šaubos vai uzrauss Uzvilkšu smagus zābakus
nebūs. Biju Bolderājas pludmalē, mākoņi pārgāja pāri un pazuda. Ziņas melo. Salriets nebija košs, bet tomēr bija. Radio 101 ziņoja, ka nemaz tik daudz vietās nelīst.
Vindguru stāsta, ka lielākais lietus un problēmas būs rīt 9.00 no rīta.
Andreass:nebūs. Biju Bolderājas pludmalē, mākoņi pārgāja pāri un pazuda. Ziņas melo. Salriets nebija košs, bet tomēr bija. Radio 101 ziņoja, ka nemaz tik daudz vietās nelīst.
Vindguru stāsta, ka lielākais lietus un problēmas būs rīt 9.00 no rīta.
slokā mākoņi ir apkārt mājai bet nekas nenotiek , vējš ir , bet uz negaisu izskatās , ka netaisās
Lutums:Man ar te plāni samainījās pateicoties tipa "zvērīgās vētras" dēļ - bļin.. a vētras ta nera
pie saulrieta skatos un nesaprotu- debesīs gaisma stāv, nekustās. it kā ļotaks, bet uz vietas. pēc 5 min pagriezās un vilka uz lidostas pusi. isstijās aplidoja žibeņojošam mākoņu pudurim kkur līcī
Vētra pagāja secen,būs lietus cauru dienu.Tā Grigalis klāstīja šorīt.Bet nepriecāsimies par agru.Zemei tuvojas asteroīds brangi liels un 2182.gadā iemočīs pa planētu!Vot būs atrakcija!Jāuzlādē laikus aķīši.
viecha:Vētra pagāja secen,būs lietus cauru dienu.Tā Grigalis klāstīja šorīt.Bet nepriecāsimies par agru.Zemei tuvojas asteroīds brangi liels un 2182.gadā iemočīs pa planētu!Vot būs atrakcija!Jāuzlādē laikus aķīši.
atliek vien cerēt ka atkal reinkarnēsimies par čuvakiem, kas ar kamerām ņemās nevis ar adīšanu...
viecha:Vētra pagāja secen,būs lietus cauru dienu.Tā Grigalis klāstīja šorīt.Bet nepriecāsimies par agru.Zemei tuvojas asteroīds brangi liels un 2182.gadā iemočīs pa planētu!Vot būs atrakcija!Jāuzlādē laikus aķīši.
Tas ar nosacījumu, ja 2080. gadā nepagriezīs to asteorīdu prom.
pārdaugavā jau mazliet atnāca. Pat nelielas nelaimes ar pārspriegumu (vismaz tāda aizdoma) notika. Bet līst labi. Stulbi, ka tieši šobrīd jābrauc pie klienta. Bāc, un nenāk prātā kāds labs attaisnojums