forum.gif
Klope beidzot būs?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] Klope beidzot būs?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.07.10 07:32
 citēt
Vairāki te jau taisījušies fiziski nokārtot attiecības, bet, cik man zināms, īsti līdz darbiem nav nonākuši. Varbūt beidzot kaut kas līdz darbiem nonāks - Janbo vs balckcode? www.fotoblog.lv... (komentāros)
Publicēts: 30.07.10 07:52
 citēt
skaidrs taču, ka klopes nebūs... bet pamuldēt gan varēs tie, kam citādi pārāk garlaicīgi...
Publicēts: 30.07.10 08:13
 citēt
Varēja jau nu vīri vienreiz atbildēt par vārdiem :D
Publicēts: 30.07.10 08:15 labots
 citēt
varbut jau varetu stafkas salikt ?
jautri ka del paris bildeem sitaadas runas iet valaa...
Publicēts: 30.07.10 09:20
 citēt
anonims_:varbut jau varetu stafkas salikt ?
jautri ka del paris bildeem sitaadas runas iet valaa...

ne jau dēļ bildēm
agrāk kaut kā nebiju pamanījis, bet pēdējā laikā bc dzēlīgā mēle dikti acīs krīt
Janbo jau ar` nav diezko labāks :grimace:
Publicēts: 30.07.10 09:21 labots
 citēt
Vienam oponentam tā kā varētu būt jaunības maksimālisms. Vot tikai nevar saprast, kas otram nosaka tādu uzvedību- pēc profilbildes nevar saprast- vai nu "zonas audzināšana", vai nu vecuma izmaiņas ...:)))
Publicēts: 30.07.10 09:28
 citēt
Vajag banot momentali tadus, kas druad citiem. Kur admini skatas?!
Publicēts: 30.07.10 09:29
 citēt
Vienkārši daudziem nepatīk tādi pārgudri muldoņas kā Janbo, Gudris, kuri uzskata ka viņiem vienmēr taisnība.
tik pa retam kāds atļaujas kaut ko pateikt, pārējie smalkjūtīgi klusē:)
re, pat speciāla tēma viņam :)
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 30.07.10 09:40
 citēt
Vispār klope nemaz nebūtu tik slikta lieta, vismaz pēc tam blogā būtu atraktīvi reporti salikti un pat varētu rīkot konkursu par labāko klopes reportu :D
Publicēts: 30.07.10 09:48
 citēt
mmax:Vajag banot momentali tadus, kas druad citiem. Kur admini skatas?!

banošana ir sliktākais, ko var izdarīt, bet protams, adminiem bieži gribas parādīt savu ietekmi un varu. tāpēc arī bano.
Publicēts: 30.07.10 09:56
 citēt
Lai jau tirinās savā strapā. :D
Publicēts: 30.07.10 09:59
 citēt
ak34:
mmax:Vajag banot momentali tadus, kas druad citiem. Kur admini skatas?!

banošana ir sliktākais, ko var izdarīt, bet protams, adminiem bieži gribas parādīt savu ietekmi un varu. tāpēc arī bano.

Konkreti shaja gadijuma, vajadzeja banot .
Publicēts: 30.07.10 10:12
 citēt
es domāju, ka FB ir par un ap foto, ja daži indivīdi sāk virtuāli dot bietēs, sarunāt "strelkas", spriedelēt pa tēmām - modele nesmuka, fotogrāfs tizls, un izvirzīt teorijas par FB iemītnieku mentālajām kaitēm, tam vajadzētu būt sodāmam pasākumam... bans ir galējs pasākums, kad citu iespēju nav, piemēram, brīdināt un/vai liegt iespēju izteikties zem bildēm, forumā...
Publicēts: 30.07.10 10:21
 citēt
Gabiz:es domāju, ka FB ir par un ap foto, ja daži indivīdi sāk virtuāli dot bietēs, sarunāt "strelkas", spriedelēt pa tēmām - modele nesmuka, fotogrāfs tizls, un izvirzīt teorijas par FB iemītnieku mentālajām kaitēm, tam vajadzētu būt sodāmam pasākumam... bans ir galējs pasākums, kad citu iespēju nav, piemēram, brīdināt un/vai liegt iespēju izteikties zem bildēm, forumā...

ja nu bans tad te neviena nebus..
visi tik dirsh dirshanas peec un viss...no gara laika
Publicēts: 30.07.10 10:27
 citēt
Paliekam pie tā kas ir un vienkārši liekam stavkas būs/nebūs klope :haha:
Publicēts: 30.07.10 10:27
 citēt
banot nevajag.
Piedodiet, bet šoreiz BC ir vairāk kā puses taisnība. Puisis pārāk ātri sāka degunu debesīs celt. Pie normālām reportāžām raksta, ka dzēst, bet pats 10 reizes sūdīgākas bildes liek.
Pie tam nekādi negrib pieņemt kļūdas, bet meklē attaisnojumus. Un ja tās 4 bildes ir labākais, ko viņš sabildēja, tad tas ir slikti.
Publicēts: 30.07.10 11:04 labots
 citēt
1.kārt es nesitīšu VECĀKUS un VĀJĀKUS cilvēkus
2.kārt ja nekas cits neatliks , izlaidīšu 1.mo punktu :D

P.s par sesiju saprotu PILNĪGI visas kļūdas , ka fons visu bojā , grimases utt , bet reāli tas bija izaicinājums , kurā pēc daudzu domām izgāzos , reāli bija mēŗķis brikšņos uzbildēt labi :)

P.s.s Es reāli tik mudinu BC lai čalīts bišk konstruktīvāk sāk domāt , varbūt nemaz tik slikts cilvēks , nav , bet mutīte jau liela , a vot dzīvē , kad reāli nonāk pie darbiem , tad ir tikau ptfuuu :(
Publicēts: 30.07.10 11:10
 citēt
topiks sleegts ka savstarpeja naida kurinashana. ja kadam ir jautajumi, plz pm.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):