forum.gif
Art Camp 2010. Ventspils. 13-15. 08.'10.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Art Camp 2010. Ventspils. 13-15. 08.'10.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.08.10 13:27
 citēt
kapec lidzpanjemtaas? shogad pasakuma bija konkrets sievieshu paarsvars.
Publicēts: 17.08.10 13:28 labots
 citēt
Bet reporti gan šausmīgi sanākuši (spriežot no tiem, kas jau blogā salikti)... Respektīvi, tam izteikumam par diletantu mītiņu gribās piekrist... Nezinu, kas tur bija, kas nebija, spriežu tikai par pēcāk atrādīto bilžu švakā līmeņa... :) Versatile, Tev iespēja iepidžināt savu reportu un vērst manu priekšstatu uz citu pusi! Bet nu jā, Tu jau droši vien ar rus babuļ ņēmies, nebija laika bildēt. :bad_smile:
Publicēts: 17.08.10 13:30
 citēt
nekaa. shiis p[ashas par sevi
Publicēts: 17.08.10 14:58
 citēt
wowo! :bad_smile:
Publicēts: 17.08.10 15:01
 citēt
f-foto:rādiet reportāžās labas bildes.

shaubos, vai kaads brauca tur baigo aartu taisiit uz vietas.

man šitā patīk.

Reku, Grundmaņa bilde no viņa lekcijas:
Publicēts: 17.08.10 15:03
 citēt
versatile:
Reku, Grundmaņa bilde no viņa lekcijas:

Skumja bilde - nosisties izkrītot no šūpolēm... :face-sad:
Publicēts: 17.08.10 15:07
 citēt
pie kam tādā nabadzībā... ja jau drēbītēm nebija naudas, droši vien arī zārkam un pieklājīgām bērēm neizdosies saknapināt...
Publicēts: 17.08.10 15:23
 citēt
Voldemorts pie reporta atskaitījies, ka bijis *dziļš ieskats jūras fotogrāfijā* :D

a konceptuāls smīniņš par sabraukušajiem - krieviem jau humora izjūta lieliska
Publicēts: 18.08.10 20:07
 citēt
Maris:Voldemorts pie reporta atskaitījies, ka bijis *dziļš ieskats jūras fotogrāfijā* :D

a konceptuāls smīniņš par sabraukušajiem - krieviem jau humora izjūta lieliska

Maris, patīk Tavs samtainais sarkasms, un vispār. Tikai - Nav reporta anotācijā ne "DZIĻŠ", ne arī "JŪRAS". Nevajag man svešu, pietiek ar to, ko pats esu uzrakstījis. Veiksmīgas bildes!:face-smile:
Publicēts: 18.08.10 20:30 labots
 citēt
Alvils - vai tiešām Tu gribi izveidot sev pareizu priekšstatu par Latvijas gada foto pasākumu, vadoties pēc saita minibildīšu drumstalām? Atvaino, tas atsauc atmiņā austrumu teiku par trim nereddzīgajiem, kuri gribēja gūt priekšstatu par ziloni, to aptaustot. ikai - viens taustīja snuķi, otrs kāju bet trešais asti. Vēlāk stipri strīdējas, kuram pareizāks dzīvnieka tēls.
Nu nebija tas kā plenērs kur skraida un bildē. Sēdējam Ventspils Augstskolas auditorijas, pēc pāris stundu klausīšanās/skatīšanās - neliels starpbrīdis. Bija taču vairāk kā trīsdesmīt lektori, Baltijas reģionā redzamākie. Kad Aleksandrs Vovnijs stāstīja/rādīja , kā VIENATNĒ ar velosipēdu šķērsojis Pakistānu, Indiju vai Austrāliju, nebija līdz slēdža spaidīšanai. Vai arī Andreja Saļikova vēstījums par Tibetu, austrumu filozofiju un dzīves uctveri...:face-smile:
Publicēts: 18.08.10 21:41
 citēt
domaaju, ka shejienieshiem daudz vieglak saprotama butu bijusi ta pasa Kleina lekcija. Tiesa, tad, ja speej uztvert nianseetu ironiju savaa virzienaa.
Publicēts: 19.08.10 07:02 labots
 citēt
Diva, nu nebūs Tev priekšstata par notiekošo no vienas detaļas. Nevar pieņemt pareizu lēmumu, ja nav pilna informāacija ( aksioma, apgūta armijā). Pats uz A.G. nebiju, tur viņiem Nju, es - dokumentālists. Kuriem interesē Nju tēma: w.armandsphoto.com > w,fotoakademija.lv/lv/passniedzeji/armands-grundmanis, > w.photodom.com/photogapher/armands Neliela nianse - galvenokārt strādājot Parīzē. Mēģiniet, realizējieties, sasniedziet!:face-smile:
Publicēts: 19.08.10 12:09 labots
 citēt
f-foto - Ja cerēji tikai uzlilšķināt uz adreses postā, nekas neiznāks. Vajadzēs vien uzklikšķināt i-neta pārlūka lodziņā, un būs pilna laime.:face-smile:
Publicēts: 19.08.10 12:24 labots
 citēt
vai tad nestraadaa?

www.armandsphoto.com

tik cik photodom gan veel kaads stundas nestradas....
Publicēts: 20.08.10 22:00
 citēt
Ir taads teiciens:
Skati skolotaaja prasmi no taa, cik labi ir vinja skolnieki..
Secinaajumi skaidri redzami.
Publicēts: 20.08.10 22:20
 citēt
Diva:

Nez, ko Armands PĒKŠŅI tā sācis "strādāt" Parīzē...līdz šim tepat LV parastās ekshibicionistes blieza nešķirojot...:D

Priekšstats man ir- nogrieztās kājas zem ceļiem vispār traucē skatīties bildi.

Vaig labāk zināt ko kurš dara , es pat zinu kurā pilī viņš dzīvoja un pie kura baseina beibes bildēja par ko šis bija vieglā šokā:):) Pasaule maza vecīt :):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):