forum.gif
Sigma 17-70mm F2.8-4 DC Macro OS HSM for Canon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sigma 17-70mm F2.8-4 DC Macro OS HSM for Canon
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.07.10 22:12
 citēt
Ir kādam pieredze ar tieši šo objektīvu? Vecākie varianti F2,8-4,5 bez OS vai HSM neinteresē. To ka Sigma sako defaultā arī zinu. :face-smile: To ko raksta tīmeklī par šo modeli arī esmu lasījis. Interesē tīri personisks viedoklis ar varbūtību uzsaukt alu tā īpašniekam par iespēju aptaustīt objektīvu dzīvē.
Publicēts: 31.07.10 23:00
 citēt
bija pirms kāda laika. Laikam bija vecais variants bez OS. Man patika ļoti. Daži sūdzējās ka vinjetē pie 17mm, bet nu es mēģināju nelikt cilvēkus uz "objektīva malas". Kopumā man patika daudz vairāk par Canon 17-85 un tāpēc tika iegādāts. Pietiekami gaišs un universāls.
Jaunais varētu būt vēl labāks.

Es iesaku par visiem 100%. Vīlies nebūsi.
Publicēts: 31.07.10 23:07
 citēt
es zinu tikai to ka šitais aparāts fokusējas pat ja objekts ir pie paša stikla.
Publicēts: 01.08.10 22:47
 citēt
Tad jau laikam būs jāņem. Tas, ka LV ir dārgāk kā UK ir vēl saprotams, bet tas, ka LV neskatoties uz dārgāku cenu nav nekur uz vietas nopērkams un jāgaida 2x ilgāk kā no UK, tas kponkrēti besī.:anger: Izskatās, ka būs UK ekonomika jāsilda.:face-crying:
Publicēts: 01.08.10 22:59
 citēt
Sapper:Tad jau laikam būs jāņem. Tas, ka LV ir dārgāk kā UK ir vēl saprotams, bet tas, ka LV neskatoties uz dārgāku cenu nav nekur uz vietas nopērkams un jāgaida 2x ilgāk kā no UK, tas kponkrēti besī.:anger: Izskatās, ka būs UK ekonomika jāsilda.:face-crying:

Pooo, ko Tu sildi. LV preces vari negaidīt... mums ir zems kredītreitings... Par objektīvu, tak šis konkrēti bremzē, bet pamatīgs Macro un laba ģeometija uz plato leņķi. ja neplāno reportāžas, būs OK....:face-smile:
Publicēts: 02.08.10 00:57
 citēt
Bremzējot stipri it kā 1. versija, kurai HSM nebija, bet vai tiešām šis būs lēnāks kā Tamrons 17-50, vai Canons 17-85???
Publicēts: 02.08.10 01:00
 citēt
17-85 kwakonam ir USM, nekas leens tur nebus.
Publicēts: 02.08.10 01:13 labots
 citēt
versatile:17-85 kwakonam ir USM, nekas leens tur nebus.

mēs par vienu un to pašu sigmu runājam? vecā lēnā ir vienkārši 17-70 F2,8-4.5. Apspriežamā ir F2,8-4. HSM OS

Canon 17-85 man pašam ir, pāris gadus lietoju, tagad ar nokautu fragmu. Neteikšu, ka baigā bremze, bet teikt, ka baigi ātrā ar nevaru. Bieži gļuki gadījās, it sevišķi ja gaismas pamaz.
Publicēts: 26.12.12 22:38
 citēt
Sapper, beigās nopirki šo?
Publicēts: 26.12.12 22:59
 citēt
beigās nenopirku... :)
Publicēts: 26.12.12 23:21
 citēt
He. Par Sigmām tikko meitai nopirku... 18-50mm F/2.8-4.5 DC HSM OS... Afigel. Bildes kvalitāte, kontrasts, izšķirtspēja ne sliktāki kā 24-105 eLkai... Nuuu ja, stabilizatora lēcu bloks vienkārši grabēdams kratās pie izslēgtas kameras... Bet lētucis takš. Un viss iekšķīgs arī zooms. Ir par ko domāt....:face-grin: Jo cena tik piecas reizes atšķiras....:face-smile:
Publicēts: 27.12.12 14:39 labots
 citēt
Elmarss:He. Par Sigmām tikko meitai nopirku... 18-50mm F/2.8-4.5 DC HSM OS... Afigel. Bildes kvalitāte, kontrasts, izšķirtspēja ne sliktāki kā 24-105 eLkai... Nuuu ja, stabilizatora lēcu bloks vienkārši grabēdams kratās pie izslēgtas kameras... Bet lētucis takš. Un viss iekšķīgs arī zooms. Ir par ko domāt....:face-grin: Jo cena tik piecas reizes atšķiras....:face-smile:

25-105 gan arī ar kvalitāti nespīd, tik vien tā labuma, ka precīzs af ( lielākoties ) universāls, ar stabilizatoru un blīvētais korpuss. Zīmējums neizceļas ne ar ko.
Prasts darba zirgs, pa manam
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):