forum.gif
Vajadzīga pēda! Steidzami!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Vajadzīga pēda! Steidzami!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.08.10 16:07 labots
 citēt
Sveiki!
6dien kāzās gadījās šaize, kā rezultātā tika bojāta Canon 580 EX plastmasas pēda. Vai kādam nebūtu kāda līdzīga nestrādājoša/sista/slīcināta zibspuldze, no kuras es varētu pēdu nomainīt? Tā jādabū līdz 5dienai, jo 6dien atkal jābildē! Būtu ļoti pateicīgs!!!
Un būtu ļoti ok, ja padotu šo ziņu tālāk citiem, kas, iespējams, nedzīvojas pa šo forumu...
Mans e-pasts: gints[at]frameart[punkts]lv
:face-crying:
Publicēts: 02.08.10 16:23
 citēt
8 Ls Canonā...
Publicēts: 02.08.10 16:43
 citēt
ImkaSm:8 Ls Canonā...

tieši gribēju viņiem arī zvanīt... ja tikai 8 zuši, tad, fuu, esmu glābts...
Publicēts: 02.08.10 16:50 labots
 citēt
Domāju ka ImkaSm kautko jauc , tev noteikti vaig nevis to plastmasas palikti kas maksā ~5-10Ls bet gan pašu "Zibspuldzes detaļu" kam cauri nāk kontakti , kas ir savienojošais elements starp kameru un zibspuldzi. Domāju ka Canona diz vai viņs maksās tik lēti. Esmu redzējis E-bay pat tur viņš maksā grietni dargāk par 8Ls :)
Publicēts: 02.08.10 17:32
 citēt
Ko Tu par "pēdu" sauc?
Šo:
www.flashzebra.com...
Publicēts: 02.08.10 17:50
 citēt
man ari kinitiem tadu vaig...ebaja neatradu
Publicēts: 02.08.10 18:32 labots
 citēt
Eltons:Ko Tu par "pēdu" sauc?
Šo:
www.flashzebra.com...

varbūt neprecīzi izteicos... jā, tas ir tieši tas, kas vajadzīgs - ar visiem kontaktiem!
kaut kā Canon tehniķus nevaru sazvanīt...
Publicēts: 02.08.10 18:33 labots
 citēt
varbūt tomēr kādam ir kāda nestrādājoša 580. zibene??
Publicēts: 02.08.10 18:45
 citēt
man ir tipa tāda (linkā) problēma, taču ne tik traģiski. žipeni aparātam uzlikt var, taču tā ļodzas līdz ar to zūd kontakti ar kameru un draud noplīst pavisam!
neilvn.com...
Publicēts: 03.08.10 10:02
 citēt
nu jā es mainīju tikai to pašu pēdiņu , kas parasti aplūzt neilvn.com...
Publicēts: 05.08.10 14:45 labots
 citēt
Sveiciens - vakar kaut kādas pēdas manīju iekš mdfoto - vienīgi šamie vairāk tirgo Metz - nezinu vai Canonam būs. Bet uzzvanit un apjautāties var.
Publicēts: 05.08.10 15:05 labots
 citēt
ImkaSm:nu jā es mainīju tikai to pašu pēdiņu , kas parasti aplūzt neilvn.com...

Šie tev pa 8Ls nomainīja Canon blices mezglu ar kontaktiem? Eu tas gan ir ļimonads , parasti plika pēda maksā patsmit Ls + vēl nomaiņa kārtīgi:)
Publicēts: 05.08.10 15:10 labots
 citēt
nezale:Sveiciens - vakar kaut kādas pēdas manīju iekš mdfoto - vienīgi šamie vairāk tirgo Metz - nezinu vai Canonam būs. Bet uzzvanit un apjautāties var.

Metz klasiskiem modeļiem pēdas un TTL kabeļi ir maināmi , Blice tā pati tik vien atškirās kā pēdas kuras viegli ņomaināmas bez kādas skrūvēšanas un jaukšanas , piespied kloķīti un nomaini Canon pēdu pret Nikon vai Sony vai Pentaxs un laimīgs bildē tālāk ar veco blici:):) Piekam ir Metz modeļi kuriem var arī paildus blokus pielikt piemēra pēdu + AF piagaismotāju vai mazo blicīti , ļoti universāla proffu sistēma , skaitās dadz auxstaks iespēju un kvalitātes līmenis nekā Canon dzimtās blices:):) Piemēram METZ 58 AF-1 C Digital [ C nozīmē Canon] , ir nesalīzdināmi funkcionāli bagātāka par Canon kruto Canon Speedlite 580EX E-TTL II , Sākot jau ar to ka METZ 58 AF-1 C ir divas galvas un daudz plašākas vadības un kalibrēšanas iespējas , piekam viņa komunicē ar tādām pašām Metz blicēm sasistē un vēl dažādi noderīgi uzstādījumi , nu maksā ar pa saviem 25% lētāk par Canon:)
Publicēts: 05.08.10 16:57
 citēt
Lunis:
ImkaSm:nu jā es mainīju tikai to pašu pēdiņu , kas parasti aplūzt neilvn.com...

Šie tev pa 8Ls nomainīja Canon blices mezglu ar kontaktiem? Eu tas gan ir ļimonads , parasti plika pēda maksā patsmit Ls + vēl nomaiņa kārtīgi:)

ja nemaldos , tad kontakti paliek vecie... tikai tā plastmasas pēdiņa...
Publicēts: 06.08.10 23:40
 citēt
Paldies Dievam jau dabūju un nomainīju!
BTS pieprasīja Ls15 par pašu mazo plastmasas salūzušo detaļu (bez kontaktiem), taču uz to brīdi tie bija izbeigušies un labi vien ka tā, jo es to pašu detaļu dabūju par Ls 5 Maskavas ielas servisā blakus Canonam.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):