Ir ienācies šāds fotoaparāts, ko patiesībā gribētu pārdot, jo pati lietoju Canon, bet tā kā man Nikon aparatūra ir tumša bilde, gribētu lūgt Jūsu padomu/komentāru..cik labs ir šis modelis? Internetā cenas paskatījos (~ 840-1255 Ls).. Pēc cenas spriežot, vajadzētu būtu labam. Ja salīdzina ar Canon, aptuveni kuram modelim šis N D300s varētu līdzināties?
Ko Tu gribi sagaidīt, ka Tev pateiks cik par šo kameru prasīt? tā vienkārši šāds aparāts neienākas, tā ka vai nu tu dzen jokus, vai kamera fenderēta, vai vienkārši neesi viņas cienīgs...
Nē, es negaidu, ka man kāds pateiks, cik par šo kameru prasīt, bet drīzāk gan atsauksmes par to kā tādu. Kaut vai: Laba/slikta/ļoti laba/ļoti slikta/ne šis, ne tas vai kkā tā.
Es pats lietoju trīssimto bez es un varu teikt, ka esmu sajūsmā par to kameru. Ergonomika rullē un bildes kvalitāte ar attiecīgu stiklu ir viena no labākajām šaipus puskadra sensora. Canon ekvivalents gan jau, ka ir tas 7D.
Nezinu, kas Vaveram netīk, jo milzu mīnusus es tam aparātam neredzu.
Ko Tu gribi sagaidīt, ka Tev pateiks cik par šo kameru prasīt? tā vienkārši šāds aparāts neienākas, tā ka vai nu tu dzen jokus, vai kamera fenderēta, vai vienkārši neesi viņas cienīgs...
Nu nesaki gan Sestdien sagadījās pasēdēt kafūzī Jūrmalā, pie blakus galdiņa apsēdās cacas, kas uz jauno vilni sabraukušas un vienai no viņām bija D300 (laikam gan bez s). Izskatījās, ka viņa nemaz nezināja kas tas ir, tikai veikalā parādījusi uz aparātu,kam uz to brīdi bijusi lielākā cena
laimīgais D300s īpašnieks varētu pieteikties publiski, lai mēs visi to varētu apsveikt ar izcili izdevīgo pirkumu un pamatoti kost lūpā, ka pašiem šis pīrādziņš aizgāja gar degunu savu aplamo aizspriedumu dēļ
RudeWolf:Es pats lietoju trīssimto bez es un varu teikt, ka esmu sajūsmā par to kameru. Ergonomika rullē un bildes kvalitāte ar attiecīgu stiklu ir viena no labākajām šaipus puskadra sensora. Canon ekvivalents gan jau, ka ir tas 7D.
Nezinu, kas Vaveram netīk, jo milzu mīnusus es tam aparātam neredzu.
Fuuuuj, tam tik daudz visaadu nesaprotamu sleedzhu un fishku... un nevar atrast shedevru pogu... veel arii smags un kabataa nelien... pilns ar miinusiem... labi, dodu 300