forum.gif
Kur blackcode palicis?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kur blackcode palicis?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.08.10 10:28
 citēt
Oliss:
dansiga:ja blogs ir amatieru iesaaceeju portaals, tad kaa vinji augs, ja gudraaki, zinoshaaki koleegji netiek stimuleeti balsot, komenteet, likt bildes un vinji aiziet?

Neesmu manījis ka tu cītigi pamāci jauniņos un dalies padomos ;)

Censhas, dazhas reizes pamaniju. :face-smile:
Publicēts: 04.08.10 10:31
 citēt
dansiga:ja blogs ir amatieru iesaaceeju portaals, tad kaa vinji augs, ja gudraaki, zinoshaaki koleegji netiek stimuleeti balsot, komenteet, likt bildes un vinji aiziet?

:) neviens nav stimulējis mūs programmēt šo lapu, kaut kā tomēr uztapa. Tie, kas jūt sevī vajadzību pamācīt jauniņos - to dara. Nevienu pret savu gribu nepiespiedīsi būt par skolotāju (jo bieži vien tas vienkārši neatmaksājas).
Publicēts: 04.08.10 10:42 labots
 citēt
Eliks:

:) neviens nav stimulējis mūs programmēt šo lapu, kaut kā tomēr uztapa. Tie, kas jūt sevī vajadzību pamācīt jauniņos - to dara. Nevienu pret savu gribu nepiespiedīsi būt par skolotāju (jo bieži vien tas vienkārši neatmaksājas).

lielākā daļa te bildes liek tikai tāpēc, ka svēti tic - tās ir satriecošas visos aspektos. Un nemaz negrib ne dzirdēt savādākas domas, kur nu vēl kritiku. Ir gaužām muļķīgi bāzties tādu indivīdu fočenēs ar saviem pamācošajiem komentiem - tie tiek 3x apstrīdēti, bet autors nolikts kā snobisks lohs
Publicēts: 04.08.10 10:46
 citēt
izvelies kategoriju "kritikai", manuprat tur bildes liek cilveki, kas gatavi uzklausit citu domas
Publicēts: 04.08.10 10:47
 citēt
Oliss, heh - slikti skaties ...... shobriid to esmu atmetusi, jo neredzu tam jeegu, pretii sanjemot tikai niigrumu ....

Eliks, nu bet bija tachu veelme uztaisiit sho lapu ... taatad jaabuut veelmei redzeet arii rezultaatus (man taa shkjiet)... ja nu tik nebija doma uztaisiit fototusinja vietu, nedomaajot, par sho iesaaceeju izaugsmi ....
Publicēts: 04.08.10 10:49
 citēt
Shadow , kaadas mulkjiibas ;-))))) Blogaa ir uzskats, ka kritikai jaaliek bilde, ja autoram shkjiet, ka bilde ir "kruta" - lai vareetu dabuut veerteejumu "izcili"!!! To veicina arii komenteetaaji, pie bildes, kas ielikta "patiik", rakstot - vareeji likt kritikai - dabuutu izcili ;-))))
Publicēts: 04.08.10 10:49
 citēt
Shadow:kaa tur krievu armija teica "otstavitj dirshanu!"
es esmu loti labs, bet shitadi bazari reali nerule, tapec tiem, kam blogs nepatik, ludzu turpiniet postet sheit, es jums palidzeshu!!!

man nepatīk ŠIS blogs un viņu admini - lūdzu mani izbanojiet, pašam roka neceļas!
Publicēts: 04.08.10 10:50
 citēt
Shadow:izvelies kategoriju "kritikai", manuprat tur bildes liek cilveki, kas gatavi uzklausit citu domas

blēņas 97% gadījumu
Publicēts: 04.08.10 10:54
 citēt
NilsS, Dansiga, iedodiet ludzu linku uz bildi, ievietotu "Kritikai" sadaljaa, kur autors izrada neveleshanos sanemt kritku!
Vits, Ok
Publicēts: 04.08.10 10:57
 citēt
Skumji - kārtējais sakarīgais pasažieris pazudis... Neredzu absolūti neko, par ko adminiem šajā gadījumā būtu jāpriecājas.
Publicēts: 04.08.10 11:01
 citēt
shadow, es shaadu info nevaacu ;)) bet uz priekshdienaam, ja taa gadiisies - varu nosuutiit;-)
Publicēts: 04.08.10 11:04
 citēt
Skumji gan.

"...kaarteejais aizvainotais dolbis....:DDDDD"
"...djebil etakoi..."
"...iipashi lepna videejaa ''celuloze''..:DDDD"
"..vienkaarshi suuC.."
"...kuraa klasiitee analfabeetinj esi?:D"
"...nuuu,kruta...a,kur pupinji???:))"
"..dzeeest,Tu pamuljkji!!!!!!!!!!!!!:DDD"
"...huinja..."
Publicēts: 04.08.10 11:04
 citēt
Dansiga, nosuti gan. Par "izcili!" kritikas sadalja bija loti garas diskusijas, bet pagaidam izskatas ka strada ka ieplanots: motivet lietotajus likt kritikai apzinoties, ka var sanemt ari 4 un 3 un 2.

cita lieta ir maaka pasniegt kritiku, godigi sakot, maz ir tadu lietotaju, kas to pieprot.

peace
Publicēts: 04.08.10 11:05
 citēt
nu taadi komentqari arii ir breismiigi, BET .... es censhos rakstiit neaizvainojot, bet nekad nerakstiishu tekstu "bilzhuks jau labs, bet ..... ".... tik un taa esmu izpelniijusies niigraas vecenes statusu ;-)))))))))
Publicēts: 04.08.10 11:20
 citēt
interesanti vai fotoblogā ir banošana uz nedēļu/mēnesi?, zinu ka auto forumos ir un šad tad cilvēki(interneta tēli) ir mainījušies :D
Publicēts: 04.08.10 11:20
 citēt
forelljjanka:
mmax:

krieviem gan vairak paveicas! :face-grin:

Un visie ta apspriezh Haiduku un Blackkode ta it ka kads no vinjiem ir miris. Nedomaju ka ir jega uztraukties par cilvekiem, kurie lietos mazak internetu!
Es uzskatu ka vairkaiem ir jega atpusties no virtualitates!

Baigi lēni rakstās tai kirilicā(kaut arī padumjā armijā biju 1.klases radiotelegrāfists un bliezu cik tur tās grupas min.)Krievu versijas Morze aknās sēd bet burtiņus pirksti aizmirsuši.Man gan te čoms datoriķis pats sacerējis interesantu programmiņu kurā qwerty klaiviatūras burtiņiem atbilst krievu,laikam būs jāmēģina! :face-wink:
... .-- . .. -.- ... .--- .- -. -.- .- --..-- :)
Publicēts: 04.08.10 11:25
 citēt
reaktors:interesanti vai fotoblogā ir banošana uz nedēļu/mēnesi?, zinu ka auto forumos ir un šad tad cilvēki(interneta tēli) ir mainījušies :D

atkarīgs no situācijas, bet citreiz ir. Pirms banošanas (ja nav extreme case) lietotājam tiek izteikts aizrādījums. Atkarībā no viņa atbildes tiek pieņemts nākamais lēmums. Blackcode uz aizrādījumu par rupjībām komentāros atbildēja - viņam esot vienalga, ja gribu varu dzēst. Dzēst negribu, bet ja vienalga, tad nav ko mocīt sevi un apkārtējos.
Publicēts: 04.08.10 11:31
 citēt
Sveiks,sveiks Uldiš! Tikai krievu Ja ir .-.- un kas ir --..-- ?Laikam kaut kāda izsaukumzīme! :face-wink: Armijā bija tikai burti un cipari grupas pa 5 un kodi(militārie un civilie).GB55 piemēram ir :face-kiss: :bad_smile:
Publicēts: 04.08.10 11:36
 citēt
forelljjanka:Sveiks,sveiks Uldiš! Tikai krievu Ja ir .-.- un kas ir --..-- ?Laikam kaut kāda izsaukumzīme! :face-wink: Armijā bija tikai burti un cipari grupas pa 5 un kodi(militārie un civilie).GB55 piemēram ir :face-kiss: :bad_smile:
:D Nu šito jau tev kā ex-militāristam vajadzētu zināt: --.- .--. .--. -.. .-.. -... :D
Publicēts: 04.08.10 11:41
 citēt
Shadow:Dansiga, nosuti gan. Par "izcili!" kritikas sadalja bija loti garas diskusijas, bet pagaidam izskatas ka strada ka ieplanots: motivet lietotajus likt kritikai apzinoties, ka var sanemt ari 4 un 3 un 2.

cita lieta ir maaka pasniegt kritiku, godigi sakot, maz ir tadu lietotaju, kas to pieprot.

peace

es pusgadu kā minimums neesmu rakstījis nekādas kritikas, nav vēlmes rakņāties
Publicēts: 04.08.10 11:46 labots
 citēt
Eliks: atkarīgs no situācijas, bet citreiz ir. Pirms banošanas (ja nav extreme case) lietotājam tiek izteikts aizrādījums. Atkarībā no viņa atbildes tiek pieņemts nākamais lēmums. Blackcode uz aizrādījumu par rupjībām komentāros atbildēja - viņam esot vienalga, ja gribu varu dzēst. Dzēst negribu, bet ja vienalga, tad nav ko mocīt sevi un apkārtējos.

no vienas puses daudzi domā - ārprāc! admiņi bano... no otras, bc attieksme pēdējā laikā bija tāda depresīva... rezultāts bija paredzams un gaidāms... bet kas ir iemesls šadām tendencēm?... jo bc ir nebūt ne pirmais un nepavisam ne pēdējais šīs piemērotības atlases pofigisma pārņemtais "upuris"...

P.S. es būtu priecīgs, ja daži no FB "guru" zem manām bildēm pateiktu kas ne tā.. bet parasti iekomentē tie, kuru viedoklim es ne visai uzticos :amazing:
Publicēts: 04.08.10 11:52
 citēt
eltoro:Šis ie evulītis! [url=http://www.fotoblog.lv/img/234449/?cid=9756

Tā]http://www.fotoblog.lv/img/234449/?cid=9756

Tā[/url] arī nav skaidrība kas ir evulītis, jo bilde jau ir dzēsta un nezinu kas tur bija pa štelli :)
Publicēts: 04.08.10 11:59
 citēt
Gabiz, izmanto PM ja velies kada konkreta cilveka kritiku, ja paludz personigi, parasti neatsaka
Afs - inukografija, pokemons, evuliitis - you name it
Publicēts: 04.08.10 11:59
 citēt
Gabiz, spisok v studiju - kuru viedoklim uzticies ;-)))
Publicēts: 04.08.10 12:01
 citēt
dansiga:Gabiz, spisok v studiju - kuru viedoklim uzticies ;-)))

Tu esi tajā sarakstā... no laika gala :big_smile:
Publicēts: 04.08.10 12:05
 citēt
vo vellos ;-) njemshu veeraa;-)
Publicēts: 04.08.10 12:43
 citēt
+ Dansiga par izaugsmi un kritiku minēto.
Kritikai izliktās bildes tiešām liek, ja autors uzskata, ka super. Es sevi neuzskatu par zinošu fotogrāfu un tamdēļ kritikas bildes vērtēju tikai, ja godīgi varu ielikt "555", jo nespēju nopietni bildi kritizēt zināšanu un pieredzes dēļ. Savukārt "patīk" ir "kopumā", kur vieglāk izteikt savu subjektīvo viedokli neatkarīgi no trijām kategorijām. Ja jau šis ir iesācēju blogs, tad nedomāju ka iesācēji ir kompetenti bildes kritizēt (esot godīgam pret sevi). Un kurš tad rakstīs "fotoskolas"? Iesācēji? Savukārt es te mācos kā reiz vērojot un analizējot ne vairs gluži iesācēju darbus (nav man zināšanu, kuri dižautori būtu jāmeklē ar Googles palīdzību) - arī fotoskolas esmu izlasījis lielāko daļu.
Protams, komunikācija internetā mums vēl (kā sabiedrībai) jāapgūst - ir tendence uzskatīt ka te esam anonīmi un tamdēļ varam atlaist visu žulti, rupjība ir vienāda ar manu "krutumu", rupjība norāda uz manu "augsto profesionālismu". Diemžēl virtuālajā komunikācijā ir spēkā tie paši likumi, kas "dzīvajā"...
Esmu par vidusceļu...
IMO
Publicēts: 04.08.10 12:49
 citēt
amatierbildētāja definīcija ir:

A. pats svarīgākais jābūt dirsālīdejam :D (šitais stāv bildēm pāri - arī dieva vietā esošajā leišu lapā)

B. bildēm jābūt draņķīgām (vot vai šitas obligāti īsti nesapratu)

enīvei - noteikti nedrīkst teikt, ka huiņa ir huiņa :face-grin: :face-grin: :face-grin: :face-grin: :face-grin:

loši.... :D

šito ganjau, ka arī nedrīkst teikt :bad_smile:
Publicēts: 04.08.10 12:51
 citēt
eltoro:Stulbi ja tā! Man gan patika viņa kritika. Vismaz bija kāds, kas nolika pie vietas nebildes.

Un kas paareejiem liedz konstruktiivi kritizeet? :face-wink:
Publicēts: 04.08.10 13:05
 citēt
Vavers:

Daudzi ir pārāk slinki, citi pārāk mīksti, citii kautrējas, citiem fopig.
Blackcode bija vienkārši slinks - t.i. laikam bija slinkums gari rakstīt, bet vismaz teica, ko domāja. Daudziem tādi nepatīk. It sevišķi fotobloga mērķauditorijai - amatierpokemoniem :)

Tā jau manuprāt viena no galvenajām komunikācijas problēmām netā - nevēlēšanās iedziļināties 'saturā', jo vienkāršāk taču ir piesieties pie 'formas'. T.i. vairumam ir ērtāk nevis pakustināt savu čaiņiku un padomāt par to kāpēc kāds Tavu bildi nosauc par 'huiņu', bet sacepties par to, ka kāds ir atļāvies Tavu šedevru nosaukt tādā nesmukā vārdā kā 'huiņa'... Tā nu viš ir.
Publicēts: 04.08.10 13:10
 citēt
Vavers:
eltoro:Stulbi ja tā! Man gan patika viņa kritika. Vismaz bija kāds, kas nolika pie vietas nebildes.

citiem var likties, ka nav jēgas huiņas postētājam teikt, ka tā ir huiņa - ja jau cilvēks ir tik stulbs, ka postē huiņu, tad visdrīzāk ar šo runāt ir bezcerīgi

ļoti žēl, ka pazūd šādi utopiski maksimālisti, kuriem NAV VIENALGA, kas nav par slinku pateikt, ka huiņa ir huiņa
Publicēts: 04.08.10 13:12 labots
 citēt
Māri, nojaušu ka arī Tevī ir kaut kas no skolotāja - kaut mazliet vēlme iemācīt! Nu ir taču! Kā Tev šķiet, kā IZTEIKTA (komunicēta) kritika potenciāli nostrādās labāk (t.i., neiegrūdīs iesācēju dubļos, bet raisīs vēlmi augt) - pasakot vismaz divas lietas, kas būtu jādara savādāk vai vienkārši "bilde ir huiņa". Protams, otrais ir īsāk; dažkārt autors vispār negrib dzirdēt nekādu kritiku un tad, iespējams, ir jāpasaka pa tiešo (tātad ir dažādas situācijas, kas būtu jāizšķir). Tavos fotokursos es ar apbrīnu Tevi vēroju, cik saudzīgs biji pret kursantu bildēm - man gan gribējās lai vismaz manas retās bildes tiktu nokritizētas "tā ka zāle neaug", jo tā es mācos. Ja man pateiktu, ka mana bilde ir "huiņa", es to personiski izturētu, bet momentā prasītu - "vismaz 2-3 iemesli"! Lūk tas man palīdzētu augt...
IMO - ja sakam, ka bilde "nekam neder", tad vismaz pāris iemeslus klāt (ja autors spēj turēt kritiku). Ja autors kritiku nespēj turēt, tad kamdēļ vispār vārdus tērēt - ieliekam "nepatīk" vai atbilstošu vērtējumu un miers...
Publicēts: 04.08.10 13:21
 citēt
protams, ja par katras sakarigas kritikas vaardu maksatu 1 Latvijas latu, tadas butu daudz vairak (aka fotokursi), bet sheit ir community kur tu par velti dod un par velti sanem. ja tev tas neder, tad vienkarsi neder un viss un jataisa savi fotokursi vai sava lapa, kur visus sutit deet :D
Publicēts: 04.08.10 13:23
 citēt
kasis: Kā Tev šķiet, kā IZTEIKTA (komunicēta) kritika potenciāli nostrādās labāk (t.i., neiegrūdīs iesācēju dubļos, bet raisīs vēlmi augt)

ja runa ir par maziem bērniem vai savu klasi (no kuras vēlies rezultātu), tad jā

bet nets vairāk ir uztverams kā publiska telpa, *lielā dzīve* kur nāk klāt milzu apjoma, ātruma faktori utt

turklāt es tiešām vēljoprojām domāju labu par cilvēkiem un ticu, ka vērtējums *huiņa* liks autoram nākamreiz piedomāt pie sava darba

piedevām neesu augstās domās par vārdisku skaidrojumu (īpaši tekstuālu bez intonācijas) - klasē vismaz ir iespējams norādīt bildē ar pirkstu un izvilkt piemēru bildas

tekstuāli *huiņa* ir izteiksmīgāka kritika :D
Publicēts: 04.08.10 13:28 labots
 citēt
Kāpēc cilvēki karo? Bieži vien taisnība ir abās ierakumu pusēs...

Mārim - manuprāt vairums cilvēku nespēj izturēt tādu kritikas veidu. Un vēl - ja jau bilde patiešām ir tik slikta, ka būtu jālieto tikai viens lamuvārds, tad diezgan tipiski, ka būs arī "izdedzināti laukumi", šķībi horizonti, kadrējums... Ja kaut divus no šiem pielabotu, vai tad bilde netaptu labāka?
Publicēts: 04.08.10 13:29
 citēt
Vavers:

Reti kurš kritizējamais uztver konstruktīvu kritiku normāli. Tas gan nav nekas pārsteidzošs - cilvēki ir cilvēki. Tāpēc ar reti kurš grib kritizēt, jo negrib dabūt pretī. Dzīzāk jau bēdīgi ir tie pozitīvie balsojumi - uztaisi sliktu bildi, vietējie sabalso par labu un pēc 10 tādām bildēm jau sajūties labi - "māku bildēt." Un tad jo vairāk tādas bildes liek, jo neiecietīgāks pret kritiku paliek - bildes tak ir labas :)
Publicēts: 04.08.10 13:30
 citēt
Maris - tu bieži uzraksti jauniem censoņiem kritiku vairāk par vārdu "huiņa"????
Publicēts: 04.08.10 13:31
 citēt
++++ak34;-))))
Publicēts: 04.08.10 13:35
 citēt
kasis:. Ja man pateiktu, ka mana bilde ir "huiņa", es to personiski izturētu, bet momentā prasītu - "vismaz 2-3 iemesli"! Lūk tas man palīdzētu augt...

Ja autors patiešām grib augt, domāt un attīstīties, tad viņam palīdzēs arī komentārs "huiņa" bez argumentiem (liks domāt kāpēc). Ja negrib to darīt, tad nepalīdzēs ne "huiņa" ar 2-3 argumentiem, ne 2 lappušu detalizēta un argumentēta kritika/pamācība. Elementāri.
Publicēts: 04.08.10 13:42 labots
 citēt
Kā gribu tā atpūšos un kā atpūšos tā atkal gribu:):) Relaxsa nolūkos varu ražot da jebko un citu vērtējums man šai gadījumā dziļi pie dupša , jebko kas ir "Komercija vērtējams pārdodams" man i prāta nenāk radīt kādam citam izņemot klientu kam tas taisīts , es tā klusībā ņirdzu par tiem kuri tā dara un plātās ar izteikti garlaicīgiem komercijas produktiem, nav man kompleksa "Nu paslavējiet manī palieliet kāds es kruts" vienīgais kas šo kritēriju nosaka ir NAUDA un pie pakaļas kāda anonīma slavēšana vai nodišana. Taka šaka MAN VISS PATĪK varu likt ko gribu un rādīt kā un ko gribu , mani šī situācija pilnībā apmierina. Bildes kuras ir mēsls MANĀ IZPRATNĒ es vispār neredzu , man nav ne laika ne vēlēšanās tērēt laiku pievēršot tām jelkādu uzmanību:) Domas gan man patīk uzklausīt , ko cilvēki domā par to vai citu lietu vai bildi INTERESANTI no analīzes viedokļa bet ATZĪMES / REITINGI tas priekš tādiem ka krievu lakos teica "Slavopiteks" jeb atšifrējot "Человек, пытающий слабость к славе" man tas nekad nav interesējis mani interesē vienīgi $$$$ :):) Kodam nebij ne vainas , bet cilvēkam acīm redzot ir kādi savi plāni vai beizdās misjas izjūta , MAN tādas nav , vienīgi reizēm patīru "Darba vidi" no sevišķi kaitīgiem īpatņiem , un sakat ka man vēl nav taisnība lielā daļa gadījumu :):) Eksemplārus ar apkārtējiem 'Kaitīgiem" paradumiem sajūti šai jomā pa gabalu , man tomēr ir gana pieredze šai biznessā:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: