forum.gif
Kur blackcode palicis?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kur blackcode palicis?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.08.10 23:12
 citēt
Shadow:kas motivetu cilvekus izteikt pamatoru, labestigu, sakarigu un noderigu kritiku citu bildem?

Varbūt par katru zvaigzniiti kaadu fotolatu piemest?
Publicēts: 04.08.10 23:14 labots
 citēt
fotolati :))
Administrācija piešķir 20 fotolatus pēc viņu domām vērtīgākajam komantāram nedēļā (līdzīgi kā autokonkurss bildēm) :)

(lai nebūtu jāapskata visi komentāri, var atlasīt tos, kas satur vismaz 5 vārdus)
Publicēts: 04.08.10 23:16
 citēt
alvils:
p.s.2. pie šīs diskusijas pārmetumi adminiem par visu ko saistītā ar baniem, attieksmi utt ir nedaudz ne pa tēmu, jo, cik no Shadow un Eliks komentāriem var spriest, blackcode blogu pametis PATS, neviens viņu nav banojis. So, sama dura (Lutuma teiciens). :)

Blackcode ir izdzēsts pēc paša vēlēšanas. Tāpat kā Vits.
Publicēts: 04.08.10 23:16 labots
 citēt
Bzh:lai nebūtu jāapskata visi komentāri, var atlasīt tos, kas satur vismaz 5 vārdus
aashfh fhure gkg kiktmkv mvkfkf [tipa pieci vārdi] :bad_smile:
Publicēts: 04.08.10 23:17
 citēt
fotolati ir variants, tomer ... diez vai tas motives profesionali teret savu laiku rakstot komentarus
Protams, personigi uzjautajot - ta ir cita lieta. hmm, varbut favoriitiem.... domu varetu paturpinat

patiesiba mana velme ir panakt, ka ieliekot Kritikai lietotajs apzinas visu nopietnibu un izrietoshas sekas. saprot, cik laika un ieguldijuma kritizeetaajs atstaj pie vina bildes.
Publicēts: 04.08.10 23:20
 citēt
smartins:
Bzh:lai nebūtu jāapskata visi komentāri, var atlasīt tos, kas satur vismaz 5 vārdus

1) Par šāda tipa komentāriem komentēšanas aizliegums uz nedēļu.
2) Ja nezin, cik ir vārdi labam komentāram, tad diez vai centīsies šāda tipa simbolu virktnes rakstīt :)

P.S. Vienmēr esmu apgalvojis, ka no 100 sliktām idejām var sakompilēt vienu labu :-)))))
Publicēts: 04.08.10 23:21
 citēt
smartins:

nu tad ieveelam kritikju komandu, kura arii nodarbosies ar shaadaam lietaam. Ja forumaa apspriest var, tad zem bildes arii
Publicēts: 04.08.10 23:22 labots
 citēt
alvils:Ja no bloga izdzēsīsies (vai tiks izbanoti) arī dansiga, Maris, haralds un negatIvs, es arī šo vidi atstāšu. Kamēr šie četri turēsies uz ūdens, es arī mēģināšu darīt tāpat.

p.s. Sākumā par "tīrīšanu" diez gan iefanoju, jo daži nepatīkami tipiņi pameta iemīļoto web vidi, bet tagad jau nedaudz pretējā grāvī pasākums iebraucis...

p.s.2. pie šīs diskusijas pārmetumi adminiem par visu ko saistītā ar baniem, attieksmi utt ir nedaudz ne pa tēmu, jo, cik no Shadow un Eliks komentāriem var spriest, blackcode blogu pametis PATS, neviens viņu nav banojis. So, sama dura (Lutuma teiciens). :)

man gan poo kas pametis , kas banots un kas jau ir pametis,,,,
daziem blogs ir dala dziives...bet jaapazinas ka blogs principaa nav nekas!
aagraak man patika..tagad ieliku kauko i pohuj...neieliku arii pohuj...
darba dienu nosist var rakstot spamu foromaa...labums no taa?
nezinu nekaads...zeel ka nav vairs annirs ar to varja diskuteet visu darba dienu,...a tagad... chist pofig
Publicēts: 04.08.10 23:22
 citēt
Bzh:Vienmēr esmu apgalvojis, ka no 100 sliktām idejām var sakompilēt vienu labu :-)))))
No 100 huiņu bildēm var sakumbinēt vienu, kas aizies uz urrā vismas par 500 Ls :bad_smile:
Publicēts: 04.08.10 23:23
 citēt
vo vellos alvil, kaadaa sarakstaa es esmu iekljuvusi ;-))))

Nu tie, kas personiigi pajautaa peec kritikas - taa ir pavisam cita runa.

Manaa uztveree sadalja "Apskatei" ir sajaukusi visus uudenjus ..... veel jo vairaak, ja ir tikai 2 pogas un dzeest var likt tikai 1 bildei dienaa (oficiaali, neejot kreisos celjus). KO tad sariit ar paareejam, ka ne iisti patiik, ne kritiku var raxtiit, bet nu iisti dzeeshama nav?!?!
Publicēts: 04.08.10 23:24
 citēt
Kritikai ieliktajām bildēm vispār reitingus un cipariņu bakstīšanu naherizēt derētu. Reitingu kačātājiem šī sadaļa kļūtu neinteresanta, bet tiem kas vēlās dzirdēt un rakstīt sakarīgu kritiku būtu pašā laikā. Šobrīd kritikas sadaļa ir tikai veids kā uzkačāt augstāk bildi topā ..
Publicēts: 04.08.10 23:24
 citēt
Dansiga - komenteet
Publicēts: 04.08.10 23:25
 citēt
Shadow:patiesiba mana velme ir panakt, ka ieliekot Kritikai lietotajs apzinas visu nopietnibu un izrietoshas sekas. saprot, cik laika un ieguldijuma kritizeetaajs atstaj pie vina bildes.

bet tad pirmkārt vērtējumā vajadzētu būt DRASTISKAI atšķirībai starp "apskatei", ar zemām balsīm ĻOTI zems reitings, ar labām - stipri augstāks par "patīk" kaudzēm. kopš jaunās reitingu sistēmas, kad bildei vajag oi oi oi, lai pārlēktu 6 robežai, daudz lielāku reitingu var savākt ar "apskatei", nekā "kritikai", attiecīgi motivācija likt "kritikai" paplacinās... komentārus nav iespējams reducēt skaitļos un salīdzinājumam ar citiem saprast, cik tad laba vai slikta pēc citu domām bilde īsti ir. :)
Publicēts: 04.08.10 23:28
 citēt
grebcha: Šobrīd kritikas sadaļa ir tikai veids kā uzkačāt augstāk bildi topā ..

Man jau šķiet, ka otrādi...
Publicēts: 04.08.10 23:28
 citēt
grebcha:Kritikai ieliktajām bildēm vispār reitingus un cipariņu bakstīšanu naherizēt derētu. Reitingu kačātājiem šī sadaļa kļūtu neinteresanta, bet tiem kas vēlās dzirdēt un rakstīt sakarīgu kritiku būtu pašā laikā. Šobrīd kritikas sadaļa ir tikai veids kā uzkačāt augstāk bildi topā ..

iespejams. bet fakti to neapstiprina = Nedeljas topa pirmaja lapa tikai 6 no 20 bildeem ir izliktas Kritikai, parejas 14 - Apskatei. Pie tam reitingus daudz vairak iespaido, KAS par tavam bildem balso, nevis Izcili! skaits. kaut gan arii, protams.
Publicēts: 04.08.10 23:30
 citēt
Shadow, komenteet? mhm .... pats teici, ka komentaari jaraksta bildem sadaljaa "kritikai".... Ja bilde sadaljaa "apsaktei"- taatad pliki patiik vai dzeest!!!! Kaadai koemntaari? Vai tad taadi var buut bez kritikas?
Publicēts: 04.08.10 23:30
 citēt
alvils:
grebcha: Šobrīd kritikas sadaļa ir tikai veids kā uzkačāt augstāk bildi topā ..

Man jau šķiet, ka otrādi...
ar 555 kachajas daudz sliktaakk
vispar katra bilde kopeejo reitingu man peimeram sedina tikai :D jo 6.4 un vairaak vairs nekadi nedabuus
Publicēts: 04.08.10 23:32
 citēt
dansiga:Shadow, komenteet? mhm .... pats teici, ka komentaari jaraksta bildem sadaljaa "kritikai".... Ja bilde sadaljaa "apsaktei"- taatad pliki patiik vai dzeest!!!! Kaadai koemntaari? Vai tad taadi var buut bez kritikas?

nez kapec visiem cieim patik/dzest funkcija netraucee ari kauko iemest kas nepatik vai varetu buut savadaak..
ja bildei nav nostradata detali lidz patik tad taa ari uzraksti..
patiktu ja sauliite butu spozaaka vai kaukaa taa
Publicēts: 04.08.10 23:32
 citēt
dansiga:vo vellos alvil, kaadaa sarakstaa es esmu iekljuvusi ;-))))

otrā rindā varētu likt vesatile un daiga_a. :what:
Publicēts: 04.08.10 23:34
 citēt
Kam gan tā reitingu kačāšana vairs interesē? Nu jau nedēļas divas viss iestrēdzis :bad_smile:
Publicēts: 04.08.10 23:34
 citēt
anonims, tad no leciigajiem dabuu pretii - bilde nav ielikta kritikai!!!! Un kaa rakstiiju - tad kada jeega atsevishkjaam sadaljaam?
Publicēts: 04.08.10 23:36
 citēt
alvils:
dansiga:vo vellos alvil, kaadaa sarakstaa es esmu iekljuvusi ;-))))

otrā rindā varētu likt vesatile un daiga_a. :what:

ko tu alvil neleic jaunas bildes un nepacel bloga limeni.?
gudra saita rogi postoo uz nebeedu
Publicēts: 04.08.10 23:36
 citēt
mākslīgi ierobežot "patīk" likšanu. Kamēr nav ielikts kāds 555(vai 412 atkarībā no bildes vai garastāvokļa), tikmēr "patīk" likt nav iespējams. Vienīgo "dzēst" var likt arī bez 351 likšanas :)
Publicēts: 04.08.10 23:38
 citēt
OK, laikam nepatiesību sarunāju, bet opcija kad bildei nav reitinga par sliktu nenāktu vsmaz nevajadzētu kaudzei patī cauri rakties lai izlasītu vienu komentāru, kritikas sadaļā ir vēl trakāk vesela rinda ar viena vārda komentāriem - patīk, tīk, ptk,555, un tā tālāk. Manā skatījumā tas pats kas apskatei, tikai čakars lielāks... Bez cipariņu spaidīšanas būtu varbūt viens vai divi komentāri, bet tiem būtu daudz lielāks svars nekā visiem tiem bezpersoniskajiem patīk un 555. Un visādiem histēriķiem nebūtu iemesla apvainoties ... Vārdu sakot tāda nopietna sadaļa, tiem kas vēlās kaut ko sadzirdēt un tiem kas var kau tko pateikt.
Publicēts: 04.08.10 23:39
 citēt
dansiga:anonims, tad no leciigajiem dabuu pretii - bilde nav ielikta kritikai!!!! Un kaa rakstiiju - tad kada jeega atsevishkjaam sadaljaam?

kade jeega vispar kauko radit ja negrib citu domas zinaat...nu kjip kritiku?
Publicēts: 04.08.10 23:41
 citēt
anonims, to tu nejautaa man, bet gan tiek nervozajiem, kas nepienjem kritiku ;-ppp
Publicēts: 04.08.10 23:42
 citēt
anonims_:
ko tu alvil neleic jaunas bildes un nepacel bloga limeni.?
gudra saita rogi postoo uz nebeedu

fomo ieliku 10 bildes. tad jau redzēs vai likšu vēl. šobrīd nav plānos. lielu iekš fotono1 šad tad, nedaudz nopietnāk... šeit nelieku pēdējā laikā, jo esmu vīlies jaunajā reitingu sistēmā. apkārt neklaigāju, nesūdzos. bet arī jaunu bilžu likšanai īsti motivāciju nesaskatu.
Publicēts: 04.08.10 23:42
 citēt
nu labi, tad kads ir risinajums ar Apskatei bildem? tev gribas nokritizetr bet cilvecinsh tam nav gatavs.
Publicēts: 04.08.10 23:43
 citēt
Nu dien, tagad man jājautā, kāds sakars reitingiem ar autoru vēlmi pacelts savu līmeni? Būtu jābūt tā, ka ja cilvēks ieliek bildi Kritikai, viņam ir vēlme mācīties un attīstīties! Bet pa lielam visi vienkārši rēķina - kā tuvāk piekļūt topam. Par ko tas liecina? Par to ka cilvēkiem kritiku nevajag. Nevienam! Kam vajag - tas iet uz kursiem. Tāpēc varat paturēt savas "hujinja" pie sevis. Tas nevienam neko nepalīdzēs un neviens to negrib i redzēt.

Un atbildot uz priekšu - nevajag meklēt sūdus. Meklējiet pērles.
Publicēts: 04.08.10 23:44
 citēt
Šī bilde ir huinja? www.fotoblog.lv...
Publicēts: 04.08.10 23:47
 citēt
principā vērtēšanu varētu vienkāršot, pieci punkti: 1. dzēst; 2. slikti; 3. ciešami; 4. labi; 5. izcili;
un utilizēt apskati un kritiku kā sugu, lai ir vienota vērtēšanas sistēma. baidies saņemt sliktu atzīmi vai skarbu vārdu komentārā zem bildes, labāk nepublisko to vispār.
vēl ir ievērota tāda lieta, ka pēc jaunās vērtēšanas sistēmas 6 dabūt ir gandrīz neiespējami, respektīvi, tie kam ir daudz bilžu no vecajiem labajiem laikiem ar 6+ atzīmi, tiem arī reitingi augstāki. sanāk tā, ka ar katru bildi, ko es ielieku, lai cik tā būtu laba, mans (un visu citu) reitings krīt... varbūt būtu vērts reitingu kaukulēt no pēdējām, piemēram, 10 bildēm.
alvilam ir taisnība par šejienes iemītniekiem, man arī ir "saraksts" ar cilvēkiem, kuru dēļ te ir vērts ienākt, ja pazudīs šie "pēdējie mohikāņi", tad būs jāpamet šī vieta, vai arī jākļūst par elku evulīšiem :super_man:
Publicēts: 04.08.10 23:50
 citēt
Vai pie bilžu Apskates sadaļā vēl vienu pogu "Nepatīk" un tad pie tās varētu arī kritizēt bildi...
Publicēts: 04.08.10 23:53
 citēt
Lai paliek apskate.. Bet topos to neiekļaut. Vismaz default topos. Atsevišķi izvēlēties "apskates" topu, ja nav briesmīgi jāprogrammē var ;)
Ja reiz topi ir tik svarīgi, tad tur piedalās tikai tās bildes, kur autors grib mācīties un saprast. (piem., reitingā var ietvert arī apskates daudzumu. Piem., apskates skaits samazina reitingu. Piem., 100 unikālās apskates reizes samazina par 1 reitingpunktu.).
Publicēts: 04.08.10 23:56
 citēt
Gabiz, man diemzhel ir atbildes uz tavam idejam :(
1. 2.3.4.5 un vienotas kategorijas: ta bija pirms tam un bija slikti (visi lika t555 un par 332 atriebaas)
diemzhel katra izmainja reitingu sistema izmaina 'visu laiku labakas', tas ir nevelams blakus efekts

Oliss: ieliekot "Nepatik" podzinu, rekinies, ka no nabaga inukograafa (aka pokemona un ewuliisha) sanjemsi atriebibas "nepatik" visam savam bildem. un saksies viss no gala.

man jorpjam ta ideja par iespeju pajautat favoritam kritiku, ko sakat? tas gan varetu maksat kadu fotolatu :P lai parak biezhi neprasitu
Publicēts: 04.08.10 23:56
 citēt
1. dzēst; 2. slikti; 3. ciešami; 4. labi; 5. izcili;
"Sis izklausās ok. 1;2 un 5 var ielikt tikai ar pamatojumu. 3 un 4 brīvi, pat bez teksta. Ja pamatojumā nav vismaz trīs vārdi, tad atzīmi ielikt nevar. Moška tā?
Publicēts: 04.08.10 23:59
 citēt
Eliks:Šī bilde ir huinja? www.fotoblog.lv...

Kāds par to būtu gatavs maksāt 200 Ls? :bad_smile:
Publicēts: 05.08.10 00:00
 citēt
eltoro, nu bet ar ko 1 1 1 atskiras no 1?
Publicēts: 05.08.10 00:01
 citēt
shadow, tak lai atriebjas!! bet to pogu nepatiik VAJG!!!!!
Publicēts: 05.08.10 00:02
 citēt
Shadow - nejau visi atriebjās, atriebsies un tie kas ļoti alkst atriebības lai jau tas mani un domāju daudzus nesatrauc.

eltoro - labi es ielikšu pie tavas bildes 5 un komentārs būs ~~~~~~ tas kaut ko mainīs???? tāpat ir arī tagad :)
Publicēts: 05.08.10 00:02
 citēt
Shadow:eltoro, nu bet ar ko 1 1 1 atskiras no 1?

111 ir ok, bet 555 at ptk ir nekas. 5 ar iespēju ielikt ar reālu pamatojumu būtu iemesls evulīšiem sākt domāt, kas tad īsti tur patīk!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: