Oliss:Shadow - nejau visi atriebjās, atriebsies un tie kas ļoti alkst atriebības lai jau tas mani un domāju daudzus nesatrauc.
eltoro - labi es ielikšu pie tavas bildes 5 un komentārs būs ~~~~~~ tas kaut ko mainīs???? tāpat ir arī tagad
Bet forši. Mani nesatrauc pašreizējā sistēma.Ja varbūt esi ievērojis, tad es parasti cenšos rakstīt komentus! Runa ir par evulīšu komandu, kura ir spējīga ielikt 555 ar ptk un viss! Kur smadzeņi?
eltoro, tev beerni ir? piedod par privatas dabas jautajumu, bet nu mazinjas meiteneites lamaat ir tapat ka dusmoties uz beernu: palidz izladeties bet jegas maz
"Kas vainas traukos? Vai tur tev neļauj likt tādas bildes?"
Kurš vārds šajā tekstā palīdz uzlabot konkrētu bildi? Te ir vienkārša vēlme izrādīt savu sarkasmu, ko ceri dabūt pretī, paldies, vai? dansiga - kāpēc lai neatcirstu uz tādu tekstu? Kad iemācīsimies runāt konkrēti, nevis censties nolamāties, pasūtīt, aizvainot?
ir vienkārša fīča, vai jārāda kas, cik un ko ir iebalsojis? easy, pirms print "Balsojums: ".$... liekam // un lieta darīta.. nebūs ne mērķa atriebībai, ne savstarpējo rēķinu kārtošanas. tie, kas gribēs atstāt "pēdas", var sliktu balsojumu nokomentēt: "Es tev ieliku 1!".. un vēl, balsojuma pamatošana ir lieka, balsojums ir balsojums, bet komentārs pēc izvēles.
Ja kāds ļot grib macīties varu iedot "Macību grāmatu" priekšmetā "Фотография" Krievijas vidējām speciālajām mācību iestādēm un tehnikumiem
Год выпуска: 2003 Автор: Мусорин М. К., Привалов В. Д Жанр: Фотография Издательство: Валдос Серия: Для средних специальных учебных заведений ISBN: 5-691-00785-8
Количество страниц: 352 Описание: В учебном пособии изложены основы традиционного фотографического процесса, приведены характеристики применяемой аппаратуры и фотоматериалов. Большое внимание уделено творческим вопросам и приемам, без овладения которыми невозможно стать настоящим мастером. Приведен краткий исторический очерк возникновения и развития фотографии. Отражены современные методы получения высокохудожественных и качественных произведений при помощи цветной и цифровой фотографии. Пособие адресовано студентам средних профессиональных училищ и колледжей - будущим педагогам учреждений дополнительного образования, школ-фотостудий, а также всем любителям фотографии, желающим совершенствоваться в этом виде искусства.
Droperidol:Luni, kurš ta te grāmatas lasīs, un vēl krieviski???
Luni. es labprāt palasītu. Ja nav apgrūtinoši, varbīt paķer līdzi uz Ogres Fotokluba izstādes atklāšanu, būšu uz 17:00. Kā - nekā mācību līdzeklis spec. v/skolām, man būs pašā laikā. Paldies jāsaka dienesta draugiem - Pēterburgas puišiem - valodu trijos gados apguvu labi.
Visu pārlasot -maza idejiņa.Nekritikas bildēm poga-bez vērtējuma kas līdz zināmam skaitam pilnīgi neko nemaina(tā izslēdzot atriebību),savukārt pārsniedzot zināmu skaitu(10,15,20 ???)pamatīgi bojā bildes reitīngu,faktiski to var piemērot arī kritikas bildēm!
Lunis:Ja kāds ļot grib macīties varu iedot "Macību grāmatu" priekšmetā "Фотография" Krievijas vidējām speciālajām mācību iestādēm un tehnikumiem
Год выпуска: 2003 Автор: Мусорин М. К., Привалов В. Д Жанр: Фотография Издательство: Валдос Серия: Для средних специальных учебных заведений ISBN: 5-691-00785-8
Количество страниц: 352 Описание: В учебном пособии изложены основы традиционного фотографического процесса, приведены характеристики применяемой аппаратуры и фотоматериалов. Большое внимание уделено творческим вопросам и приемам, без овладения которыми невозможно стать настоящим мастером. Приведен краткий исторический очерк возникновения и развития фотографии. Отражены современные методы получения высокохудожественных и качественных произведений при помощи цветной и цифровой фотографии. Пособие адресовано студентам средних профессиональных училищ и колледжей - будущим педагогам учреждений дополнительного образования, школ-фотостудий, а также всем любителям фотографии, желающим совершенствоваться в этом виде искусства.
Droperidol:"Kas vainas traukos? Vai tur tev neļauj likt tādas bildes?"
Kurš vārds šajā tekstā palīdz uzlabot konkrētu bildi? Te ir vienkārša vēlme izrādīt savu sarkasmu, ko ceri dabūt pretī, paldies, vai? dansiga - kāpēc lai neatcirstu uz tādu tekstu? Kad iemācīsimies runāt konkrēti, nevis censties nolamāties, pasūtīt, aizvainot?
Vārdi, kuri palīdz uzlabot bildi tika aizsūtīti uz PM. Kā redzi, tad palīdzēja
Droperidol:Luni, kurš ta te grāmatas lasīs, un vēl krieviski???
Luni. es labprāt palasītu. Ja nav apgrūtinoši, varbīt paķer līdzi uz Ogres Fotokluba izstādes atklāšanu, būšu uz 17:00. Kā - nekā mācību līdzeklis spec. v/skolām, man būs pašā laikā. Paldies jāsaka dienesta draugiem - Pēterburgas puišiem - valodu trijos gados apguvu labi.
Shadow:kaa tur krievu armija teica "otstavitj dirshanu!" es esmu loti labs, bet shitadi bazari reali nerule, tapec tiem, kam blogs nepatik, ludzu turpiniet postet sheit, es jums palidzeshu!!!
ps blackode pashizinicnajas jo man reali slinkums bija banot un vel pectam skaidroties taka chill
tev vairaķ būtu piemērots "upal otžalsja 100 raz" par to "neznaju, nebil., no mnenie imeju"
Jocīgi gan.Visi apgalvo,ka reitingi un atzīmes viņiem pie kājas,bet viss cepiens ir tieši par to-kā pacelt SAVU reitingu.Tikai atklāti to neviens nesaka,bet ar 'dažādiem atzīmju likšanas variantiem cenšas to(savu reitingu) uzdabūt vēl augstāk.Nu jāteic vēlreiz-fotogrāfiju vērtību noteiks tikai laiks.Tā nav tāllēkšana,kur var izmērīt-tipa es esmu 2025-ajā vietā,bet tu,svoločs tāds,uzlīdis 237-ajā.
viecha:Jocīgi gan.Visi apgalvo,ka reitingi un atzīmes viņiem pie kājas,bet viss cepiens ir tieši par to-kā pacelt SAVU reitingu.Tikai atklāti to neviens nesaka,bet ar 'dažādiem atzīmju likšanas variantiem cenšas to(savu reitingu) uzdabūt vēl augstāk.Nu jāteic vēlreiz-fotogrāfiju vērtību noteiks tikai laiks.Tā nav tāllēkšana,kur var izmērīt-tipa es esmu 2025-ajā vietā,bet tu,svoločs tāds,uzlīdis 237-ajā.
viecha- retings blogā sen jau ir sviestā , tam jau reti kāds vairs pievērš uzmanību, tad būtu vecās (līdz 2010)un jaunās bildes jāvētē pēc vienas skalas....... mani visā šajā vārdu plūsmā ielīgsmo "saulceris"....jūtu, bc gars viņā iemājojies ))))....
+++ viecha. Vispār šādi disputi būtu svētīgi tiešajā, lai var kontrolēt oponenta acu skatienamu (kā ringā vai uz paklāja). Un no drinkiem - ne vairāk kā pudeli alus. Katram.
Loti atvainojos, ka atdzīvinu diskusiju, bet šoreiz ne par "blakcode" vai lamāšanos. Te bija "minējumi", ka cilvēks, kas grib kritiku, bildi liek "kritikas" sadaļā, bet oponenti iebilda, ka "kritikas" sadaļā tiek liktas bildes pamatā ar vēlmi saņemt "555+1" (ļoti vispārinot). Tad nu uzskatu, ka oponentiem būs vien taisnība! Ieliku bildi, speciāli norādot vēlmi pēc kritikas un punktu mazsvarīgumu, BET REZULTĀTS - tikai daži balsojumi "555", NEVIENA ar citu ciparu, nekādas kritikas (www.fotoblog.lv...)!! Pats gan neuzskatu, ka bilde ir "555" vērta, bet gan kritizējama. Lūdzu neuztvert šo komentāru kā vēlmi "pažēloties" vai vēlmi piesaistīt uzmanību bildei, patiesībā nav pat vēlmes atkal uzkurināt vārdu cīņas - tikai izteikt "eksaktu" secinājumu.