forum.gif
Kur blackcode palicis?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kur blackcode palicis?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.08.10 03:53
 citēt
Skatos 4tros vakarā , parasti šis bij te manāms , ievadu niku , a dzēsts. Kāds varbūt ir lietas kursā ? Prikols , ka pirms nedēļas pamanīju , ka Haiduks ar pazudis :D
Publicēts: 04.08.10 06:02
 citēt
duks deletejas, jo sajutas nesaprasts, nenovertets un oponets. maitas.
Publicēts: 04.08.10 07:01 labots
 citēt
Janbo:Skatos 4tros vakarā , parasti šis bij te manāms , ievadu niku , a dzēsts. Kāds varbūt ir lietas kursā ? Prikols , ka pirms nedēļas pamanīju , ka Haiduks ar pazudis :D

ja tas tiešām tā ir ,tad neredzu iemeslu priecāties.:face-sad::face-sad:
Publicēts: 04.08.10 07:53
 citēt
Stulbi ja tā! Man gan patika viņa kritika. Vismaz bija kāds, kas nolika pie vietas nebildes.
Publicēts: 04.08.10 07:53
 citēt
Jolan:
Janbo:Skatos 4tros vakarā , parasti šis bij te manāms , ievadu niku , a dzēsts. Kāds varbūt ir lietas kursā ? Prikols , ka pirms nedēļas pamanīju , ka Haiduks ar pazudis :D

ja tas tiešām tā ir ,tad neredzu iemeslu priecāties.:face-sad::face-sad:

Piekrītu.... vismaz bija kāds, kas saka kā ir....
Publicēts: 04.08.10 07:55
 citēt
nu blekcodu zhel. tapat ka daudzus citus.
Publicēts: 04.08.10 07:56
 citēt
nebij ne vainas melnajai kodei
Publicēts: 04.08.10 08:05
 citēt
kas ta bloga vel palicis?
man pat vecais labais draugs annirs saak pietruukt.. :(
Publicēts: 04.08.10 08:10
 citēt
zārks gan tukšā nekad nepaliekot...:grimace:
Publicēts: 04.08.10 08:14
 citēt
paliek ar vien garalicīgāk un arī bilžu līmenis krīt ar katru dienu.Aheriteļno bēdīgi:face-sad:
Publicēts: 04.08.10 08:22
 citēt
Publicēts: 04.08.10 08:33
 citēt
nez, haiduka ar kādam pietrūkst? :D
Publicēts: 04.08.10 08:35 labots
 citēt
jā man.Man pietrūks katra sakarīga pasažiera kura vairāk šeit nav.
Publicēts: 04.08.10 08:48
 citēt
Toties daudz visādu evulīšu saradies :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 04.08.10 08:59
 citēt
oo, blackode izdzesies? yesss! Jolan, ludzu PM ja tev viss slikti, palidzesim ;)
peace
Publicēts: 04.08.10 09:00
 citēt
Paši jau izbonojāt :D
Publicēts: 04.08.10 09:06
 citēt
Shadow:oo, blackode izdzesies? yesss! Jolan, ludzu PM ja tev viss slikti, palidzesim ;)
peace
Tev par visiem yesssss, laikam FB ieguust pamazaam Tavu spoguljatteelu... bez jau visiem piemineetajiem pashgaajeejiem un banneriem arii uljens, esel un daudzi citi...

lai dziivo evuliishi!
Publicēts: 04.08.10 09:08 labots
 citēt
Jolan:paliek ar vien garalicīgāk un arī bilžu līmenis krīt ar katru dienu.Aheriteļno bēdīgi:face-sad:

ko tad necel bilzu limeni biezak ieliekot kadus savus darbus? :)
ko nozime evuulitis?
blogs tiesam ir salidzinoshi garlaciigaaks. bet nu skatisamies kaaa bus ziemaa..!
Publicēts: 04.08.10 09:15
 citēt
kaa tur krievu armija teica "otstavitj dirshanu!"
es esmu loti labs, bet shitadi bazari reali nerule, tapec tiem, kam blogs nepatik, ludzu turpiniet postet sheit, es jums palidzeshu!!!

ps blackode pashizinicnajas jo man reali slinkums bija banot un vel pectam skaidroties taka chill
Publicēts: 04.08.10 09:21
 citēt
shadow - Tu esi bijis krievu armijaa? notraus tik maates pienu un bano aaraa. zini, gudri administreet masu un novirziit energjiju radoshaa gultnee ir drusku sarezhgjiitaak kaa sapnjot par grupveida seksu :D
Publicēts: 04.08.10 09:22
 citēt
ok!
Publicēts: 04.08.10 09:27
 citēt
Nav jau alternatīvas!:face-wink: Ir tikai fotoblogs un vēl sliktāk! :face-grin:
Publicēts: 04.08.10 09:31
 citēt
Šis ie evulītis! www.fotoblog.lv...
Publicēts: 04.08.10 09:34
 citēt
forelljjanka:Nav jau alternatīvas!:face-wink: Ir tikai fotoblogs un vēl sliktāk! :face-grin:

krieviem gan vairak paveicas! :face-grin:

Un visie ta apspriezh Haiduku un Blackkode ta it ka kads no vinjiem ir miris. Nedomaju ka ir jega uztraukties par cilvekiem, kurie lietos mazak internetu!
Es uzskatu ka vairkaiem ir jega atpusties no virtualitates!
Publicēts: 04.08.10 09:37
 citēt
Diva:Haiduks aktīvi darbojas Gudra lapā, kopā ar līdzīgajiem domubiedriem, jo tur tagad koncentrējas SEXYSTYLE meitenītes (esenšuāļa lūpiņas uz priekšu, patur rociņās pupiņuss, saspiež pušapu utml stails...)
Ta kam interesē tās bildes,fotobloga forumā Haiduku gribas,a ļa Dons Kihots un vējdzirnavas! :face-wink:
Publicēts: 04.08.10 09:45
 citēt
mmax:
forelljjanka:Nav jau alternatīvas!:face-wink: Ir tikai fotoblogs un vēl sliktāk! :face-grin:

Un visie ta apspriezh Haiduku un Blackkode ta it ka kads no vinjiem ir miris. Nedomaju ka ir jega uztraukties par cilvekiem, kurie lietos mazak internetu!

Baigi lēni rakstās tai kirilicā(kaut arī padumjā armijā biju 1.klases radiotelegrāfists un bliezu cik tur tās grupas min.)Krievu versijas Morze aknās sēd bet burtiņus pirksti aizmirsuši.Man gan te čoms datoriķis pats sacerējis interesantu programmiņu kurā qwerty klaiviatūras burtiņiem atbilst krievu,laikam būs jāmēģina! :face-wink:
Publicēts: 04.08.10 09:49
 citēt
Blackcodes žēl mazliet, bet Janbo pats bija pazudis te uz kādu brīdi :face-smile:
Publicēts: 04.08.10 09:55 labots
 citēt
cik nu objektiva kritika,pakalja lideju netruuka,vairak tuksha,nepamatota muldeshana nekaa kkads viedoklis!:anger:
Un kada starpiba kas un kursh pazudis,it ka tas baigi kratiitu... :haha:
Publicēts: 04.08.10 09:56
 citēt
forelljjanka:
mmax:

Baigi lēni rakstās tai kirilicā(kaut arī padumjā armijā biju 1.klases radiotelegrāfists un bliezu cik tur tās grupas min.)Krievu versijas Morze aknās sēd bet burtiņus pirksti aizmirsuši.Man gan te čoms datoriķis pats sacerējis interesantu programmiņu kurā qwerty klaiviatūras burtiņiem atbilst krievu,laikam būs jāmēģina! :face-wink:

10 gadi atpakalj jau bija izdomata tada programma. Interneta var dabut bez maksas.
Un forumos ir speciala poga ar Kuru translits par kirilicu parveidojas. :) :face-smile:
Publicēts: 04.08.10 10:02
 citēt
Shadow:oo, blackode izdzesies? yesss! Jolan, ludzu PM ja tev viss slikti, palidzesim ;)
peace

vari padalītiesa ar domu-ko blogs iegūst ,kad cilvēki kuri sakarīgi bildē pamet kuģi.Par ko tā priecājies????????
Publicēts: 04.08.10 10:02
 citēt
И вот и все. обидно как то... Forelljjanjka, šitas tev noderēs, vereb.free.fr...
Publicēts: 04.08.10 10:04
 citēt
Neviens:cik nu objektiva kritika,pakalja lideju netruuka,vairak tuksha,nepamatota muldeshana nekaa kkads viedoklis!:anger:

Nebuus vairs taas tukshaas muldeesanas :face-kiss:
Publicēts: 04.08.10 10:06 labots
 citēt
Ungus:И вот и все. обидно как то... Forelljjanjka, šitas tev noderēs, [url=http://vereb.free.fr/transliteration/transliterator.html

Ja]http://vereb.free.fr/transliteration/transliterator.html

Ja[/url] qwerty->russian, tad ir arii translit.ru
Publicēts: 04.08.10 10:08
 citēt
romiks:
Neviens:cik nu objektiva kritika,pakalja lideju netruuka,vairak tuksha,nepamatota muldeshana nekaa kkads viedoklis!:anger:

Nebuus vairs taas tukshaas muldeesanas :face-kiss:

Bus , un bus ari vissu laiku.
Vienmer atradisies kads , kursh muldes kamer neapniks. Tada ir reala foruma , portala, bloga , dzive
Un visu laiku bus tads, kursh muldes vairak par citiem. :face-smile:
Publicēts: 04.08.10 10:14
 citēt
Tas ka blackode pazudis man ne silts ne auksts, annirs nav manīts tas gan švkāk, viņš kašķi uz līdzenas vietas varēja sataisīt vismaz jautri bija :)
Trakākais un finansiāli neizdevīgākais būs kad Lunis pazudīs :( Tagad vismaz memuārus par brīvu var lasīt, citādui nāksie grāmatas pirkt.....
Publicēts: 04.08.10 10:14
 citēt
Paldies,nu re arī spamā IR jēga! :face-wink:
Publicēts: 04.08.10 10:16
 citēt
Jolan:
peace

vari padalītiesa ar domu-ko blogs iegūst ,kad cilvēki kuri sakarīgi bildē pamet kuģi.Par ko tā priecājies????????

runashu ar piemeeru.
runajos kadu dienu ar kolegi no Lietuvas, Mindaugas, fotokudra.lt administrators. prasiju, vai viniem lietotaji dzivo draudzigi un saticigi? un nebrinijos sanemt atbildi ka protams ka nee :) esot viniem bijis lieottajs LOTI LABS fotografs, pasniedzejs Vilnas universitate, dzive cienijams un respektets cilveks un profesionalis. bet ... bet kad shis FOTOGRAFS un CILVEKS ienacis portala, uzvedies taa, ka pazit nevar. nepieklajigs, neiecietigs, par vardu empatija nerunajot utt. ka rezultata tika pienemts LEMUMS ka labak ir bez vina, neka ar. jo kopuma portalam taa ir labaak.

moraale: tas, ka esi mega fotografs nenozime, ka esi spejigs but komuunas biedrs. un tadiem ir jaaizet, dazhi aiziet pashi (jo NEVIENS MANI NESAPROT), citus izmet (parasti tapec, ka vienkarsi vel nav sapratushi pashi, ko ar savu uzvedibu sadara).

un atcerieties: fotoblogs ir AMATIERU IESACEJU portals nevis profesionalju! taa tam buus buut
enter
Publicēts: 04.08.10 10:19 labots
 citēt
Jolan:

Es varu padalīties. Cilvēks, kas sakarīgi bildē, bet nemāk pieklājīgi komunicēt var bildēt savā nodabā kaut kur tālu prom no citiem cilvēkiem. Šis ir community portāls, kur jābūt arī savstarpējai kultūrai un cieņai. Mums kā adminiem ir pilnīgi pofig cik kruts fotogrāfs ir tas cilvēks, bet ja viņš lamājas komentārus, uzliek mīksto uz noteikumiem un administrācijas aizrādījumiem - lai meklē citu portālu.

Blackcode ir izdzēsts pēc paša vēlēšanas.

Diva, tev ir radies maldīgs priekšstats par to, ka fotoblog.lv ir kaut kāds nebūt biznesiņš. Un par napoleoniņem arī var nākties atbildēt. Arī atbilde "man vienalga - gribi bano" noved pie bana, ne tāpēc ka "GRIBI UN BANO" bet tāpēc, ka "MAN VIENALGA"

Viss ir vienkārši, kungi un dāmas. My way or highway.

P.S. vot kā mēs ar Shadow vienlaicīgi atbildējām :)
Publicēts: 04.08.10 10:24
 citēt
ja blogs ir amatieru iesaaceeju portaals, tad kaa vinji augs, ja gudraaki, zinoshaaki koleegji netiek stimuleeti balsot, komenteet, likt bildes un vinji aiziet?
Publicēts: 04.08.10 10:26
 citēt
dansiga:ja blogs ir amatieru iesaaceeju portaals, tad kaa vinji augs, ja gudraaki, zinoshaaki koleegji netiek stimuleeti balsot, komenteet, likt bildes un vinji aiziet?

Neesmu manījis ka tu cītigi pamāci jauniņos un dalies padomos ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: