sveiki visapkārt Visi droši vien zin jau, ka es studēju interjerdizainu un jau studiju pirmajai fāzei ceļa gals iet uz beigām. Tāpēc es vēršos pie jums pēc palīdzības interjerdizaina projekta izstrādei priekš bakalaura darba. Man ir nepieciešamas telpas kur realizēt savas idejas.
Nosacījumi: Telpa vēlams ~200 m2, sabiedriskas nozīmes ( veikals, bārs, ofiss etc. ), bet drīkst būt arī privāts projekts, bet tos biežāk vērtē zemāk nekā sabiedriskus, laigan protams ir arī izņēmumi. Telpām protams jābūt reāli eksistējošām, kautvai graustam, garāžai, klētij etc. Ja ēka ir lielāka iespējams veikt projektu daļai no ēkas, m2 drīkst arī pārsniegt 200. Takā ir pieļaujamas atkāpes no normām arī.
Šī ir lieliska iespēja bezmaksas tikt pie interjerdizaina projekta un palīdzēt jaunajam māksliniekam Priecāšos ja jūs šo ziņu arī padosiet tālāk paziņām
Jūsu piedāvājumus ar telpu aprakstu ( ideālā variantā apraksts, fotogrāfijas + plānojums ) labprāt saņemtu šeit vēstulēs vai ari uz epastu.
tām 200m2 telpām tiks veikts smuks interjera projekts, kas tiks atdots gan komisijai skolā, gan cilvēkam kurš piedāvās, ka lūk viņam to vajag. Pāris piedāvājumi e-pastā jau ir varbūt kāds var ko interesantu vēl piedāvāt