Cienījamie bloga pasažieri , Ogres fotoklubs kurā vismaz 2/3 ir bloga pastāvīgie autori ielūdz jūs uz savas gadskārtējas izstādes atklāšanu Ogres mākslas skolas izstāžu zalē! Šoreiz pasākuma moto ir "MONOhromā fotogrāfija" piedalās 35 autori ar pāri par 40 bildēm. Pasākums notiks 5 augustā pulksten 17.00 OGRES MĀKSLAS SKOLĀ Brīvības iela 11 , tas ir tieši pie Ogres stacijas tuneļa izejot zem dzelzceļa centra pusē. Visi interesenti laipni aicināti , Ielūgums rekšu www.ogresbalss.lv...
Nekas nav jāmaksā , tas tak pašvaldības galerija , tur uzaicina autorus pēc mākslas padomes ieteikumiem izstādīties nevis par piķi ļohus izliek Viss par brīvu , ej un skaties galerijas darba laikā. Darba dienās līdz 18.00 sestdien ja nekļūdos līdz kādiem 15.00-16.00 ja nekļūdos bet var mēģināt precizēt skolā 65021459 . Bildes tiešām necerēti spēcīgs salikums , kāds strēķis palika aiz borta dēļa "Skaita ierobežojuma" Bildes nav pašu autoru izvēlētas bet mākslas padomes un kuratora izvēlētas no autoru portfolio darbiem. Savas izvēlētās ieraudzīju kad jau karājās pie sienas
Lunis:Cienījamie bloga pasažieri , Ogres fotoklubs kurā vismaz 2/3 ir bloga pastāvīgie autori ielūdz jūs uz savas gadskārtējas izstādes atklāšanu Ogres mākslas skolas izstāžu zalē! Šoreiz pasākuma moto ir "MONOhromā fotogrāfija" piedalās 35 autori ar pāri par 40 bildēm. Pasākums notiks 5 augustā pulksten 17.00 OGRES MĀKSLAS SKOLĀ Brīvības iela 11 , tas ir tieši pie Ogres stacijas tuneļa izejot zem dzelzceļa centra pusē. Visi interesenti laipni aicināti , Ielūgums rekšu [url=http://www.ogresbalss.lv/bacc/ielugums_blank_mass.jpg
mmax: Laikam aizieshu uz atklashanu. tomer 200 metri no manis.
Visi čomi laipni aicināti , tur ir daži pat ļoti unikāli gadu desmitiem nerādīti darbi un daži pat ļoti zināmi bet tādā izpildījumā neredzēti darbi Varēsiet apskatīties , ja netiekat šodien tad apskatāmi līdz 15 augustam , pēc 15 datum tur būs apskatāmi Rozentāla plenēra mākslinieku darbi
mreinis:hmm, moš rīt lēnā garā aizdudināšu līdz Ogrei... Ja būšu Ikšķilē
Droši , var nākt skaities kad sanāk , ieeja par brīvu tās ir pašvaldības galerija. Ka jau teicu šitas pasākums tāds jocīgs izstāde ir atvērta jau nedēļu cilvēki nāk un skatās tik atklāšana nez kāpēc ir TAGA , nedēļu pēc uzkaršanas Bet nu par cik tas ir Oficiāls vietējās kultūras dzīves pasākums tad gan jau ka vietējais kultūras priekšniecībai kādu ķeksi vienkārši vaig ievilkt noteikta laika vai kaut kas tā Katrā ziņā es aicinu paskatīties bildes kad sanāk , pats pasākums ar runām mani nerausta.
Jonatans:Luni, nju tik skaisti sarakstiiji ka tagad nevar neaizbraukt uzmest aci!
Jaaa , kad ieraudzīju blondīnes sen zināmu bildi ilgi pētīju pirms pieleca ka tās tak es sen esmu redzējis Kuratoriem par daudzām lietām ir bijušas savas domas atšķirīgas no redzētā
mmax: Laikam aizieshu uz atklashanu. tomer 200 metri no manis.
Visi čomi laipni aicināti , tur ir daži pat ļoti unikāli gadu desmitiem nerādīti darbi un daži pat ļoti zināmi bet tādā izpildījumā neredzēti darbi Varēsiet apskatīties , ja netiekat šodien tad apskatāmi līdz 15 augustam , pēc 15 datum tur būs apskatāmi Rozentāla plenēra mākslinieku darbi
Es te ieinteresējos apr to Rozentāla plenēru??? KAs tas tāds, vakar bija sižets tv, bet palaidu garām. Tur ko fotogrāfēs vai ko vinji darīs, es īsti nepiefiksēju... ))
Anita_:tie, kas nevar pagūt tikt uz Ogri šovakar, var piestaigāt līdz Foto muzejam...tur šovakar 17os Šmuldera izstādi atklās
Ku tu tik vēlu , es būtu braucis uz Rīgu Mūsējo jau pa nedēļu esmu paskatījis un tās oficiālais "Bala Bla Bla" mani nekustina , Aivi gan ļoti gribētu redzēt. Noteikti aiziešu kad sanāks!