Lai nošārētu kādu mapi ar bildēm (vai ar jebko), uzinstalē nelielu programmu, un piesaista to konkrētam folderim uz kompja. Tad tā programma sasinhronizē visu saturu ar serveri. Katram failam/mapei ir publiskā adrese, ko var iedot cilvēkam, un viņš varēs mierīgi lejuplādēt failus
Pats izmantoju šo fīču kā vienkārši failu hostēšanai un darba failu rezerves kopijām...
Ja kādu tas interesē, būšu ļoti pateicīgs, ja reģistrēsieties izmantojot manu refereāli - www.dropbox.com... - man tiks piešķirti papildus bezmaksas megabaiti )
Ja nav baigi slēpjami faili tad failiem.lv, bet viņiem ir vēlviena bēda - no ārzemēm viņi galīgi nerullē (afigena bremzē) A tā es izmantoju hotfile.com - diemžēl maksas.
Lutums, failiem.lv arii LV ik pa briidim bremzeja ... bet kadu laiku atpakalj vinji kaut kadus uzlabojumus taisiija ...... labu laiku neesmu tur neko kraameejusi, nezinu kada tagad tur situaacija ... .
Failiem.lv - viena ielaade liidz 2 gb ..... regjistreetam lietotaajam pastaaviigaa vieta 1gb, kas nedzeeshas peec 60 dienaam
Emm man ir ta, ka man pc ir vienmer on, par netu un taa nesuudzos, savienoju draugus skype viena cata, tas ir vairak family, iemetu bildes, vai vel ko kas liekas interesants un lai kachaa ka pasi bus on, ja vajag atrak tad aizsuutu pa PM no problem at all
Kur probleema likt Inbox.lv foto sadaljaa? Nechakareejaas, 10Gb vieta, var pa taisno ielinkot vai iepostot forumaa, nevis kaa ar citiem serveriem, kur uzreiz weblapa valjaa un 101 reklaama. Paroli ar var uzlikt folderim..
Bebiite:Emm man ir ta, ka man pc ir vienmer on, par netu un taa nesuudzos, savienoju draugus skype viena cata, tas ir vairak family, iemetu bildes, vai vel ko kas liekas interesants un lai kachaa ka pasi bus on, ja vajag atrak tad aizsuutu pa PM no problem at all
Bebiite:Emm man ir ta, ka man pc ir vienmer on, par netu un taa nesuudzos, savienoju draugus skype viena cata, tas ir vairak family, iemetu bildes, vai vel ko kas liekas interesants un lai kachaa ka pasi bus on, ja vajag atrak tad aizsuutu pa PM no problem at all